- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
StSanya #8734 üzenetére
Őszinte leszek. Nekem meg sem fordult a fejemben hogy használt lenne. Egyébként a fiam rendelte meg, de gondolom ő sem nézegette hogy használt e, mert ez nem egy használt cikk kereskedelmi weblap. De már túl vagyok rajta. Így jártam. Egyelőre megy hangtalan, ha meg zörögni kezd, veszek két külön ventilátort és rábarkácsolom.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
StSanya #8681 üzenetére
Megrendelés előtti állapotban arra figyeltem fel hogy 25 cm-es hosszúságot jeleznek. Az én nvídia gtx560 kártyámon lévő pedig 20-21 cm-es. Persze ahogy elnézem a képeket, az nem lehet 25 cm. Az arányokat nézve a két 7.5 cm-es ventilátor között és mellett lévő távolság nem adhat ki 10 cm-t. Vagy elírták vagy rossz képet tettek ki. A tied milyen hosszú?
Más.
Mennyi idő alatt érkezett meg? Mert úgy néz ki, akár 45 nap is lehet. -
PitLee
őstag
válasz
StSanya #8630 üzenetére
van utángyártott,
a felső sor az kb mind az
és van csak venti gondolom a régit kivágod úgy, hogy maradjon annyi a tartójából ahova az újat csavarozod.van a hűtőbordákra veszel két légcsavarót és felrögzíted valahogy annyi hátránya, hogy a kártyát húzza a súlya
pl Raijintek Morpheusvan a segéd vázat csinálsz ami a ventiket tartja változat
pl Alpenfoehn Peter 2 VGA hűtő és a segéd vázaA ventilátoroknál a cfm magyarul m3/h értéket kell figyelni, hogy a cserélt venti ne legyen gyengébb, és a teljesítményükre (Amper) ha nagyobbra cseréled akkor érdemes a tápról meghajtani, de a VGA-ról vezérelni.
PL:
A gyári ventik adatai itt lennének csak mivel ezek keret nélküliek így 4,2 cfm van megadva rá, a vga-n beépítve már jobb a hatásfokuk, gyártanak kerettel is és ott már ~30cfm van megadva ebből az értékből már ki lehet indulni, ha ventit keresel.példa nem ajánlás!
itt van két PWM-es venti, egy 80x80-as és egy 92x92-es
-az első tud 31cfm-et max fordulaton ami 2000(fele a gyári msi-nek) 22.5 ~ 24.5 dBA mellett
-a második 43cfm-et 1800 max fordulaton 23.5 ~ 25dBA mellett
persze közvetlen a bordákra szerelve növekedhet a dBA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged