- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
dewil666 #8848 üzenetére
Nekiálltam másnak és nem az lesz a probléma... (úgy néz ki)
A melegebb kártyát hagytam benn, másikat kiszedtem és a melegebb kártyát tesztelem elsődlegesen és nincs rajt a gépház oldala (azon van 2db venti ami a levegőt kijuttatja a gépházból) nos és lám.. mi az eredmény?Max Payne 3 - FHD és max. grafikai beáll. alatt (93-97% -os GPU terhelés alatt) a hőmérséklet 72c foknál feljebb nem megy... (gépház oldala fent van,volt.. akkor volt 105c fok is !)
Na most rakom be másik kártyát egyedül egy ugyanilyen tesztre (megnézem mi a max. temp. érték így..)
Amúgy eddig (ez a "melegebbnek" mutatkozó kártya) fűtött szobába 55-57c fok volt alapjáraton (sima Win7 alatt) most 44-45c fok !!
Majd Jelentkezem!
L
-
Hannibhál
őstag
válasz
dewil666 #8831 üzenetére
viszont az arcticból a régebbiek is rámennek igaz? am viszonylag elégedett vagyok a kártyámmal, csak olyan 70% körüli fordulatszámnál zörög a venti s engem nem zavar mert fejessel játszom, de a páromat zavarja mert ő meg tanulna... nem beszélve arról h néha a 81-82 fokot nyaldossa a vga ezért gondoltam belefeccőlni
-
Tzoltan21
tag
válasz
dewil666 #8769 üzenetére
Dobozosan veszem, amihez mellékelnek VRM és ramhűtést, de ez már új konstrukció, tehát nincsenek sünik csak egy hátoldali borda, amiben én annyira nem bízom, bár biztos jobban tudja az AC, hogy ezzel majd jobb lesz, bár nekem egyszerűbb lenne csak felfogatni a hűtést a GTX 470 bordájára....
-
válasz
dewil666 #8749 üzenetére
SWIF2-eseket én is bírom, de most slim ventire lenne szükségem, max. 15mm-es vastagsággal. A 80mm-esek meg nagyon lelógnának, a borda szélessége kb. 50mm.
Gyárilag egy 45*45*10mm-es kávédaráló van rajta, annál csak nem hangosabbak 5-7V-on
Az a linkelt Noiseblocker is hangos lenne?
-
SP4C3
veterán
válasz
dewil666 #8668 üzenetére
Igen a varrógépes olaj is jó, esetleg motorolaj is kiválóan teszi a dolgát. Személyes tapasztalataim alapján tartós megoldásnak bizonyil, néha még az új ventikre is ránézek, hogy meg legyenek kenve, mert ha nincs olaj, akkor kopik, és ha kopik, akkor elúbb utóbb kikopik és ha kikopik, akkor ZÖRÖG kenés után is.
Gépzsír, NAGYON sűrű olajak és étkezési olajak kilőve, ne próbálkozzatok velük.
OldAkita Szivesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest