- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
1430
senior tag
Igen, sajnos Domino esetében a megújítás nem igazán akar működni, mert ugyebár a kikapcsolása is körülményes, és gyakorlatilag ennek úgy kellene működnie, hogy a "megújításkor" ki-be kapcsolja a rendszer a szolgáltatást.
Azért nem tapasztaltál levonást, mert most promóciósan az első 3 napi díjat nem kell kifizetni (vásárlástól számított 180 napon belül). Viszont azért is korlátoztak le 10 MB-nál, mert ezek szerint még nem aktiválták be az ajándék 100 MB-ot (5 munkanapon belül aktiválják, és talán még SMS is megy róla, de utóbbit nem mondom biztosra), tehát ténylegesen a Go!NapiNet-et használtad.azigazimoris
Vidékre rendelted vagy BP-re? Mert utóbbi esetben akár már ma este is kivihették az átvevő helyre, de biztos ami biztos kérdezd le a neten, és csak akkor menj, ha már átvehető az átvevőhelyen (csomagkód: pc0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód). -
Intel fan11
őstag
sztem válts Go! Net S-re most akciósan két hónapig havi 90 Ftért van 30 mb. Ha ez elfogy akk is van net csak lassabb! Utána pedig akár le is tudod mondani vagy továbbiakban 600 ft 1 hónapra. Sztem jobban megéri mint napi nettel szarakodni!
De ha itt tartunk nekem is lenne 1 kérdésem! Karácsony előtt kaptam a t-mobiltól ajándék 300 mb ingyen adatforgalmat, amit feb 28ig lehet elhasználni! Ma my mobilba beléptem és szétnéztem láttam aktiválva volt a napi net! Mondom ez nekem nem kell és töröltem! Aztán azt vettem észre nem jön a net 3G-n keresztül. Aztán váltottam erre a net S-re. A kérdésem az volna h napi neten keresztül aktiválták volna azt az ingyen 300 mb-ot, amit most így elvesztettem???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest