- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
1430
senior tag
Igen, sajnos Domino esetében a megújítás nem igazán akar működni, mert ugyebár a kikapcsolása is körülményes, és gyakorlatilag ennek úgy kellene működnie, hogy a "megújításkor" ki-be kapcsolja a rendszer a szolgáltatást.
Azért nem tapasztaltál levonást, mert most promóciósan az első 3 napi díjat nem kell kifizetni (vásárlástól számított 180 napon belül). Viszont azért is korlátoztak le 10 MB-nál, mert ezek szerint még nem aktiválták be az ajándék 100 MB-ot (5 munkanapon belül aktiválják, és talán még SMS is megy róla, de utóbbit nem mondom biztosra), tehát ténylegesen a Go!NapiNet-et használtad.azigazimoris
Vidékre rendelted vagy BP-re? Mert utóbbi esetben akár már ma este is kivihették az átvevő helyre, de biztos ami biztos kérdezd le a neten, és csak akkor menj, ha már átvehető az átvevőhelyen (csomagkód: pc0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód). -
Intel fan11
őstag
sztem válts Go! Net S-re most akciósan két hónapig havi 90 Ftért van 30 mb. Ha ez elfogy akk is van net csak lassabb! Utána pedig akár le is tudod mondani vagy továbbiakban 600 ft 1 hónapra. Sztem jobban megéri mint napi nettel szarakodni!
De ha itt tartunk nekem is lenne 1 kérdésem! Karácsony előtt kaptam a t-mobiltól ajándék 300 mb ingyen adatforgalmat, amit feb 28ig lehet elhasználni! Ma my mobilba beléptem és szétnéztem láttam aktiválva volt a napi net! Mondom ez nekem nem kell és töröltem! Aztán azt vettem észre nem jön a net 3G-n keresztül. Aztán váltottam erre a net S-re. A kérdésem az volna h napi neten keresztül aktiválták volna azt az ingyen 300 mb-ot, amit most így elvesztettem???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Windows 11
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest