- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A készüléket nem kell bevinni természetesen. Aláírsz plusz 2 évet a meglévő előfizetésre, cserébe a készülékváltási áron vehetsz egy új készüléket (a my-tmobile kiírja ha belépsz rajta). Attól is függ az ár, h mennyi kedvezményed van (pl. aranykártya pont, stb.)
PS. és új sim kártya nincs mert a régit használod tovább a meglévő efihez
-
-
-
Nem kérdezel hülyeséget.
Amennyiben kint hívjátok egymást, elég drága, főleg a hívónak.
Mivel a T-Mobile elég összetett tarifával dolgozik, csak kb. árakat írok.
A híváskezdeményezés 240-320 Ft, mivel magyar számot hívtok roaming során.
A hívásfogadás 102 Ft, mivel mindketten roamingoltok. -
1430
senior tag
Hűűű ezt jól összehoztad!
Előfizetőknél nem kell aktiválni a roamingot, mert az alapból jár, de érdemes a 1430-on keresztül (ügyintéző által) ellenőriztetni, van e rajta esetleg tiltás (elmaradt számla miatt rákerült és rajtafelejtett tiltás, stb...). Ehhez tel.szám és jelszó egyeztetésre lesz szükség.
A roaming használata díjmentes, nincs se aktiválási se havi díja. Ugyanakkor ha roamingolsz, akkor a táblázat szerinti díjakkal kell számolnod: [link]
Fontos, hogy a Relax percek nem beszélhetőek le külföldön, tehát ha huzamosabb időre utazik ki, akkor érdemes kisebb havidíjas csomagra váltani (a roaming díjak egységesek minden előfizetői díjcsomagnál).
Roaming során nemzetközi formátumban kell megadni a telefonszámot, magyar szám esetén például +36301234567. SMS-nél is!
Ha a készülék automatikus hálózatválasztásra van állítva, akkor a legerősebb jelet biztosító szolgáltatóra jelentkezik fel.
A leírtak előfizetőknél érvényesek, a Domino más téma!
[Szerkesztve] -
invidia
tag
ennek az sms értesitésnek a lényege mint azt irták már hogy átirányitja a számot egy szerverre és az küld is egy smst, 3 esetben lehet beállítani: foglalt, nincs válasz, nem elérhető. nekem ugyan V3 am van azon meg nem lehet kinyomni aktiv flip mellet(LOL) de ugy gondolom a kinyomás= a nincs válaszzal, vagyis azt az egy átirányitást töröld. ha nincs igazam tárgytalan
-
pontazire
csendes tag
Az értesítő SMS technikai módszere: hívásátirányítás foglalt jelzés esetére a +36 30 9876543 számra. Ha ''kinyomsz'' egy hívást, akkor foglalt jelzést adsz, tehát jön SMS.
Töröld az átirányítást, akkor nincs értesítés. De akkor se lesz, ha épp valóban foglalt vagy, és közben hív valaki (és inaktív a hívásvárakoztatás). -
-
A Relax efgy u.olyan díjcsomag, mint a Szervusz v. a Társalgó -csak jóval kedvezőbb percdíjakkal...
A szolgáltatónak a havi fix bevétel miatt éri meg (a havidíjat ugye lebeszéled, de mindenképp' ki kell azt fizesd, akár felhasználtad a bennefoglalt perceket, akár nem), neked pedig az olcsó percdíjak miatt...
Egyszerű csomagváltással elintézheted, a 1430-on, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül -[link]. -
UMTS semmiképp, mert akkor nem talál hálózatot a készülék, ha nincs 3G-lefedettség. GSM-re akkor állítsd, ha nem használod ki a videótelefont és a gyorsabb WAP-ot (tehát a 3G nyújtotta előnyöket) -ennek előnye, h. a készenléti idő jobb lesz.
Az alapbeállítás a kettős mód, így a készülék mindig a leggyorsabb hálózatot használja, hátránya, h. a sűrű váltások miatt hamarabb merül a készülék. -
-
lesaux
veterán
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és minden tiszteletem az övék. Nem tudtam a belépési azonosítómat, pedig hármat is tippeltem.
Nem tudtam, milyen előfizetésem van, aztán kiderült, hogy talán valamilyen céges, nem is magánszemély az előfizető. (Mentségül hadd mondjam el, hogy édesapám a számlafizető, nekem valami Aranytárskártyám van vagy volt.)
Szóval átkapcsoltak a céges ügyfeleket fogadó kollégához, de neki már kapásból elmondtam, hogy nem tudom a belépési kódomat, nincs több ötletem. Nem baj, megpróbálja aktiválni a szolgáltatást, ami elvileg egyébként aktív lenne, csak valaki letiltotta.
Megköszöntem, elbúcsúztunk, majd visszahívott, hogy pár perc múlva kapcsoljam ki meg be a telefont, onnantól fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest