- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asadasad22 #1941 üzenetére
Meglett a varázsige, sajnos az az, amit nem szerettem volna hallani:
Users who r not able to connect to the phone from pc , due to login issues, suddenly today myself faced it , so found a solution , yeah me too tried somany acount , it didnt allow, so what i did is , completely uinstalled the app , made a restart , then installed the SymSMB 3.50.18 directly, viola it worked perfectly i selected the EVERYONE account , it didnt ask any username & password ! Try this , it may work for u!Ugyanis egy darabig minden szép és jó volt, aztán egyszer csak nem engedett be.
asadasad22: thx
-
Mitől lehet az, hogy SymSMB-nél a telón levő megosztást nem tudom elérni (3.50 build 18). Nem fogadja el a user/jelszó kombinációt. Próbáltam az általános (Mindenki) user-t is, de nem tudom elérni. Ötlet?
-
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet kideríteni, hogy indításkor mi a fenét szerene telepíteni egy teló??? A páciens egy Nokia E66. A Tünetek: Indításkor vad telepítésbe kezd, majd feladja, hogy memóriakártyáról nem oké., nézük meg az Alkalmazás kezelőt. Ott semmit nem találtam erre vonatkozóan, minden szépnek és jónak látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest