Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kell lennie a menüben egy olyan opciónak valahol, hogy a navigyűrűn a "lélegzés" effektet bekapcsolhasd. mondjuk most nem találom az enyémen, de biztosan van (n78-on legalább is igen, és csodálkoznék, ha a nagyob tesóról lehgyták volna).
a némításra nem tudom milyen megoldás van, talán valami 3rd party programmal. ennek sosem néztem utána, mert nekem nincs giroszkópom. -
törölt tag
- elemlámpa nem létezik rá, egyszer írta Karma, hogy miért nem, asszem nincs hozzá API, amivel meg lehetne írni egy ilyen programot.
- a navigyűrű elvileg alapból kéne jelezze az ilyesmit, bár nem túl feltűnően, de üresjáratban 5 másodpercenként villan egyet, amikor meg esemény van, akkor két rövidet gyors egymásutánban (és talán gyakrabban is). -
Pajoz
őstag
Szerintem az a helyzet,hogy ezek az ikonok a gyári témákba vannak behelyezve.A nagyobb gond az,hogy nem is az mbm fájlban vannak,hanem a .mif-ben.Előbbiből még ki is lehetne bontani.Utóbbiból nem tudom miként lehetséges?Külön web ikont én nem találtam se a Z,se a C meghajtón.Bármilyen képformátumra is kerestem egy földgömb .jpg-t dobott,de az nem a web alk. ikonja.
A gyári témákat megtalálod a Z\resource\skin mappaban.Próbáld meg te is kibontani a fájlokat,hátha több sikerrel jársz.
Vagy készíts egy ikont magadnak. -
Pajoz
őstag
Szerintem az a helyzet,hogy ezek az ikonok a gyári témákba vannak behelyezve.A nagyobb gond az,hogy nem is az mbm fájlban vannak,hanem a .mif-ben.Előbbiből még ki is lehetne bontani.Utóbbiból nem tudom miként lehetséges?Külön web ikont én nem találtam se a Z,se a C meghajtón.Bármilyen képformátumra is kerestem egy földgömb .jpg-t dobott,de az nem a web alk. ikonja.
A gyári témákat megtalálod a Z\resource\skin mappaban.Próbáld meg te is kibontani a fájlokat,hátha több sikerrel jársz.
Vagy készíts egy ikont magadnak. -
Szerencsére az Opera Mini egy java alkalmazás, így tök könnyen ki tudod cserélni az ikonját.
Annyi az egész, hogy:
1) Leszeded a jar és jad fájlokat a gépedre.
2) Átnevezed a jar-t zip-re.
3) Belemész, megkeresed és kicseréled a .png fájlt, ami ugye az ikonja, valami szimpatikusra.
4) Lemented a zip-et, visszanevezed jar-ra.
5) A jad-ban átírod a Size attribútumot a jar új méretére.Ezután feltelepíted, és voilá.
-
Teljesen. Ez minden S60-as telefonon így van az eddigi tapasztalataim szerint.
Egy kicsit javít a dolgon, ha a képernyővédőt lecseréled a Large Time ScreenSaverre: [SISX link]
-
- Az aktív készenléti képernyő csak E-szériás telefonokon, azon belül is azt hiszem, hogy csak FP1-től kezdve változtatható. N78-on is csak a shortcutokat lehet módosítani. Meg persze a három nézetet váltogatni.
- Nem. Amikor megérkezik az üzenet, összeilleszti a számot a névvel, lementi a nevet és úgyhagyja. Teljesen külön tárolja az üzeneteket a kontaktoktól.
- Nincsenek smileyk... Nem is értem miért, hiszen 1) az S40-es telók tudják (brrr) 2) a Symbian támogatná az üzenetbe szúrásukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged