- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na király. Sikerült duplaposztolnom. Más is tapasztalta már, hogy FF3-mal nem jön be az MOD gombra semmi? Nekem ez már a második gép ahol ezt tapasztalom.
Szóval.
"mint egy C programozási nyelv ultra lightosított és emulátorosított változata"
Ez megütött. Lefordítom mégis miről van szó a ScummVM esetén: régi kalandjátékok motorjait írták újra úgy, hogy tudják futtatni azokat iszonyatsok platformon. Az ilyen ultralight C nyelveket gyűjtőnéven meg szkriptnyelveknek hívják
Amúgy láttad már a PSP-s Dosbox-ot? Némely játékot egész kultúrált sebességgel futtatja akár a kövér PSP-n is, aminek azért csak 32 MB RAM-ja van, annak is a felét elviszi az XMB. Ha egyszer valaki leül és átportolja Symbianra a 'boxot, szerintem ahhoz képest kényelmesen futhatna pl. az E51-esen és a többi 64-128 MB RAM-mal ellátott telefonon. Majd ha egyszer sok időm lesz megnézem a forráskódját
-
asadasad22
őstag
lehetetlennek én azért nem mondanám. van itt pl egy scummv nevezetű programom, amivel egy az egyben ugyanazt a sam and max-et, monkey island-ot és day of tentacle-t tudom futtatni, amit gépen, van egy duke3d keretprogi, ami a megfelelő x86 fileokat bemásolva tökéletesen futtatja a játékot. szóval szerintem ezen a rendszeren nem sokminden lehetetlen
csak hát, kell valaki, aki ért hozzá és fáradságot nem kímélve átportolja.
-
asadasad22
őstag
ha fagyással találkoztál.. ritka esemény, de elhiszem. RAM-elfogyással úgy találkozhattál, hogy megnyitottál rengeteg progit, hogy teszteld, kétlem, hogy normál használattal tele tudnád tenni az új modellek RAM-ját. az pedig, hogy vírussal találkoztál.. az csak a te hibád lehet, én ilyenről mégcsak nem is hallottam. ha már tört programokat halászol, nem árt előtte kicsit tájékozódni, hogy melyik helyek megbízhatók, és nem google-be beírni, hogy "s60-ra crackelt programok", de szvsz még így sem akadnál bele vírusba..
-
asadasad22
őstag
hátrányokból az első pont a 9.2 óta nem nagyon van jelen, illetve a 3. pont már a 9.1 óta nem hátrány, mert nincs erre a platformra vírus, a régebbi platformmal meg teljesen inkompatibilis az új. a második pont pedig 9.2 óta szintén elég ritka jelenség legfeljebb az alsó kategóriában lehet jelen, illetve a régebbi modellekben: n95, 6120c.
-
Pajoz
őstag
Hali!
Nem ugyanaz a kettő.A RAM az alkalmazások futtatásához kell.Ez 128Mb.A 100Mb belső memóriába nyugodtan pakolhatod azokat a progikat,el fognak férni.Nekem is ott vannak a fontosabbak,amiket kártya nélkül is használni akarok.Pl Xplore,Handy Taskman,Opera mini.Pedig a 6120 minden téren soványabb,mint tied
Szerintem nézd át újra az alkalmazáskezelőt,majd a kártyát is fájlkezelővel (ne a beépítettel) és keress rajta telepítő fájlokat.Talán ki tudod szűrni,hogy mi akar települni.Ha nem,formázd le a kártyát.
A progikat át tudod tenni a belső memóriába úgy,hogy újra telepíted és,mikor kérdi a belsőt jelölöd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest