Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
Klemens #2046 üzenetére
Mini Map-el én szedtem már le 200 megás rar filet rapidshare-ről. de ezt ugyebár külön nem lehet installálni, alapból lennie kell.. Smartget-el biztosan tudsz nagy cuccokat is tölteni, asszem ingyenes is, viszont ez egy letöltőprogram, vagyis a letöltendő file címét bele kell másolnod valahogy, hogy működjön.
-
Pajoz
őstag
válasz
Klemens #2023 üzenetére
Meg lehet szokni
Sok tekintetben jobb a mininél.Pl nem java,nem terheli annyira a memóriát.Nagyon jó a letöltéskezelője.Jó minőségű képekkel is kevesebb adatforgalmat csinál,mint a mini képek nélkül.Stb...
A hátrányait nem írom,azt úgyis tapasztalod
Mellesleg én se ezt használom elsősorban.De nem is a hivatalos minit... -
Balinov
titán
válasz
Klemens #2004 üzenetére
biztos, hogy nem csak GPRS alapu. GPRS-el is probaltam, P990-en Tmobilos 3G-vel (nem HSDPA-val, mert csak a 3G-t tudja) ill. wifin kapcsolodva is. Hanghivas es szoveges cset hibatlan volt skype modban, msn mod szoveges cset is kivallo volt (bar ez utobbit nem tul surun hasznaltam).
-
Necc
addikt
válasz
Klemens #1993 üzenetére
Én a fringet használom, MSN-t és Skype-ot is kezeli többek között (nekem).
Ha sem a beépített böngésző és sem az opera mini nem jó, akkor nincs nagyon másik alternatíva, léteznek még kisebb böngészők, anno találtam is, de nem foglalkoztam vele, a lényeg az, hogy létezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest