- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
geckowize #737 üzenetére
A my-symbian.com -on szoktam kezdeni a kutakodást, elég részletes adatok vannak a legtöbb modellhez [link]
A jobb felső menüben indulj el (pl, xy section majd technical specifications).
Én úgy tudom, hogy a 8-as Symbiannal jöttek be az új felbontások és vele együtt többek között a scaleable gui. -
satomee
senior tag
válasz
geckowize #714 üzenetére
Valszeg az lehet nálad is a gond,hogy egyszerűen nem kompatibilis a progi a telód oprendszerével-jól tévedek hogy 8as symbian van a 3230on...?Nekem 7610nél ugyanez a problémám volt sok programmal:ami pl 6600-n ment,az itt vagy egyáltalán nem,vagy csak korlátozva működött,vagy csak akkor ha nem a memkarira telepítettem...
[Szerkesztve] -
lúúúzer
tag
válasz
geckowize #619 üzenetére
2 ötlet is eszembe jutott(lehet,hogy nem mükszik, hisz csak 3650em van)...:
-Ha memkártya nélkül kapcsolom be a telefont és megnyitom az üzenetek mappát, más híjján a telefonmemósra kapcsol vissza és ott vannak az addig ottlévő SMSek.
-Amásik ötlet bajosabb... Kártya íróval töröld a system mail mappát.Talán e nélkül visszaáll a telefonmemóriát használni, de ez utóbbi csak spekuláció...
Az első szerintem viszont müködni fog neked is...Próba cseresznye... -
lúúúzer
tag
válasz
geckowize #609 üzenetére
Üdv!
3650nél a dolog úgy müködik,hogy üzenetek/beállítások itt válaszd az egyebeket.Legalul(3650) felhasznált memória. itt állítsd át telefon memóra.Visszajön az összes addigi SMSed!Sok sikert.
De ha megengedsz egy tanácsot,inkább a memkártyát használd.Ha a telót formázod(*#7370#) igy nem fognak eltünni az üzik(persze akkor,ha a memkártyát nem formázod).
Ha meg tutira akarsz menni,pl nem akarod a kedves SMSeit valami gikszer miatt elveszteni, csinálj szgépre biztonsági mentést. Nem kell hozzá csak fexplorer vagy egyéb fájlkezelő.Ahol tárolod az üziket(teló vagy memkártya) onnan másold ki a system könyvtárból a mail mappát! Bármikor vissza tudod majd tenni és az SMSek újra előjönnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest