- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
#53246592 #949 üzenetére
Szia!
Az alkalmazás kezelőben ''mind''-re volt állítva...
Bemásolom a alkalmazás readme file tartalmát, hátha így könnyebb lesz segíteni:
This app needs to be signed with a developers certificate to be installed on your phone.
Register at www.symbiansigned.com and download DevCertRequest tool. Install and run it.
Step 1: Select the location of the output file.
Step 2: Select no ACS Pub ID availiable, BiN.key as Private key file and 0000 as password.
Step 3: Enter anything in personal information.
Step 4: Enter your imei.
After *.csr is created upload it to https://www.symbiansigned.com/app/barclayhtml/devcert/requestupload.jsp
and download your certificate. Use the included SignSiS tool to
sign the sis file(s). Keep your certificate for future use.
Tehát már az elején elakadtam, regisztálni nem tudtam, de azt a DevCertRequest tool progit le tudtam szedni, az viszont keres egy fájlt amit szerintem regisztrálás után kapnék...
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
#53246592 #902 üzenetére
Problema nélkül megy...zsííír!
köszi
olvasgattam sok helyütt, h a Skype-ot is beígérték kb egy éve vagy 10 hónapja symbianra.
6680-ason ment vmi demoja. Hogy áll ez az ügy? Csak mert nem nagyon találtam azóta újabb infokat, csak inkább mindenféle mendemondát a nehézségekről, meg hogy 2006 év végére már lesz stb.
Wifi-vel karöltve (N91-el pl) egész jó lenne ha menne akár ha csak a chat része ha működne...az már üdvös lenne.
MSN kliensek közül melyiket érdemes feltenni N91-re? Ami mondjuk nem fekteti le a gépet és wifit (is) ismer.
Tegnap feldobtam egy java-sat de széthalasztotta a teló oprenccert. Csak aksilevétellel tudtam észhez téríteni -
cigam
titán
válasz
#53246592 #712 üzenetére
Igen.
Van egy 6680-as telo. Vettem bele egy 512M-as kartyat. Amikor felmasolok ra vmit bluetoothon keresztul, a vegen mindig csilingel, hogy uzenet erkezett.
Viszont ha nem 2-3 fajlt toltok fel ez mar tobb mint idegesito, ezert gyorsan bezippelem, azt az 1 file-t feltolom ra, es ott kicsomagoltatom vele.
Nem, nincs fent a nokia programja, es nem is lesz. (Az En gepemen persze fent van, de a cegesen pl.nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest