- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Predator2 #42625 üzenetére
Részemről annyi, hogy a valós 140.000 km és már javított befecs. rendszer, azért gáz...
Az első lökös vagy nincs a helyén vagy kapott a gép egy nagy fülest és vissza sem lehet rakni. Nálam is így állt izzócsere után ( úgy cseréltem, hogy levettem, de odafigyelve szépen visszamegy a helyére. Mondjuk a képek alapján mindig nekimentek vele a garázsfalnak... ezért áll így.A klíma, ha kattan az már valami, a hidraulika csövet szerintem akkor sem fogod tudni benyomni, ha nincs benne gáz.
A beltéri műanyagok karcosságáról annyit, hogy nagyon érzékenyek, azokon a futott km-t nem lehet besaccolni.
service due soon felirat a műszerfalon vagy most cserélték a motorolajat, vagy megtett minimum 20.000 km-t és motorolajcsere és szűrőcsere jön...
Egyébként jó a színe, az enyém is ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest