- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nem ugyanazt tudják. Revo advanced eltávolitás visszakeres a program uninstallja után minden hátrahagyott fájlt és registry bejegyszést. Szerinted mennyire fontos, hogy az eltávolito programod ne töröljön olyan registry értéket és olyan fájlt amit nem kéne? Szerintem nagyon fontos, mert emiatt halt már meg oprendszerem. Amiatt is szivtam eleget hogy a program saját eltávolitoja nem törölt mindent, hátrahagyott szemetet fájl és registry bejegyzések formájában, amik miatt nem tudtam egy új programot telepiteni, ugyhogy turkálhattam a registryben és a fájl könyvtárakban. Ezeket megelégelve megvettem a revot, mert eddig csak az nem okozott csalódást (több programot próbáltam erre a célra). Évek óta használom már a Revot 2 gépen teljes megelégedettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest