Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C. s.
addikt
OFF, OFF, OFF erősen!
Nem én írtam a cikket, csak elolvastam a Gugli első találatát és látván az abban írottakat, belinkeltem ide. Nem ellenőriztem a forráskódját, mert nem értek hozzá. De még ha oly ártatlan is az a program (ha), viszont ennyire könnyű visszaélni vele, én biztosan nem kockáztatnám meg. Mindenki azt tart a gépén, amit akar.Mivel egyáltalán nem értek hozzá és nem is tanulmányoztam azt a programot, nem volna értelne vitába bonyolódnom vele kapcsolatban. Főleg itt, ahol ilyen nagyon offnak számít. (De máshol sem.)
Nem vitának szántam azt a hozzászólásomat, pusztán a jószándék vezetett.

-
King Unique
titán
Eléggé rétegigény, a nagy többségnek ez nem szempont.
"legalább annyira elüt a külsőségeket tekintve egy W7/8/10 design elemeitől, mint az FM"
Ez egyáltalán nem igaz...
Egy TC sokkal inkább beleillik az újabb Windows desktopba is, mint a "kék csoda". Egy alternatív UC meg aztán gyárilag nagyon jól szkinezhető, többféle szín, megjelenés, ikontéma stb.(#8999) UHHH: hát én most kipróbáltam W8.1-en az FM v3.0 verziót. Elég aprón jelent meg minden, és átméretezni is, mint egy parancssor ablakot lehet csak, ahogy néztem. Lehet itt-ott nagy tudású program, meg minden, de nekem kényelmetlen és az egész valahogy nem jön be. Számomra nem ez a TC alternatíva az biztos és lehet a nagy többség számára sem.
Ja és lényegében a TC is "ingyen" van, de a más alternatívák meg főleg.
-
UHHH
őstag
meg mindig a far manager erdekeben kell szolnom par szot,
anno ha nem lett volna, nem hasznalok windowst...
tehaat: FAR MANAGER for prezidenteee. s meg ingyen is van.
aki programozik, hackel, plugint ir ra, vagy csak masol-rarol-sortiroz, annak is jo.
a totalcommander kivisz az eszbol, nehol annyira gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy TC sokkal inkább beleillik az újabb Windows desktopba is, mint a "kék csoda". Egy alternatív UC meg aztán gyárilag nagyon jól szkinezhető, többféle szín, megjelenés, ikontéma stb.