Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Az ertetlenkedes nalatok van, ami a felremagyarazas es demagogia keverekehez vezet.
Egyetlen dolgot irtam:
nem vagyok olyan balek, hogy odaadjam barkinek a kulcsot a gepemhez, hiaba magyarazza mindenki, hogy semmi gond, nem fogja masra hasznalni.
Van eleg baj mindenfelevel, legalabb azt a verziot ki tudom iktatni, amikor en engedtem be valakit garazdalkodni.Na, jojcakat.

-
ALFA
senior tag
-
ALFA
senior tag
Nem ertem felre. Az a program valamiert kell, hogy csak azon keresztul lehessen hasznalni mas programokat.
Ettol kezdve nem bizom benne es kerulom.
Az egy dolog, hogy offline-ba tudod tenni, de tartosan mukodnie kell, es azt es oda telepithetet, amit akart.
Csak egy nagyon regi pelda, volt egy hasonlo jatek megoldas, azutan kiderult, hogy az internetkapcsolat driverebe beultetett egy pici kodot, amivel rendszeresen hazaszolt. Hiaba teszed a programot offline-ba, ha mashova elultette a kemjeit. Inkabb nem adok neki eselyt ra. -
ALFA
senior tag
Ha talaltok jo minosegu ingyenes sakk programot, es hasonlo, komoly logikai jatekot, erosen gondoljatok ram, mert szeretnem oket kiprobalni.

-
ALFA
senior tag
Nem hinném, inkább idegbetegségnek mondanám, mert a fa alatt se volt semmit és most a nyuszi is olyasmit üzent, hogy nem adja a tojásait se nekem. Gondoltam, ha már webes dolgok reklámozással mennek, ha többször megemlítem, hogy van rá igény, a cég előbb fogja ismét akcióztatni, hogy végre kielégítsen. Persze, most, hogy mondod, lehet, hogy nem tudnak magyarul, így ide hiába írkálok, hogy lenne igény rá....
-
ALFA
senior tag
EaseUS Data Recovery -re van reális esély a közeljövőben?
-
ALFA
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Egyik bejegyzés szerint máris lejárt a kuponkód.
Gyors volt.
Érdekes, hogy senki se említette a cég agresszív üzeneteit, ami a potenciális felhasználók jelentős részét távol tartja a cégtől.
-
ALFA
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
Még az előző évezredben és az ősidőkben, amikor egy-két évet kellett várni, hogy a cég pc-t vehessen, nálunk 486Dx2-66 volt a server Nowell 4.11-el és 386-os, 25 és 35 MHz-es procis gépeken ment a könyvelés, pénzügy és egyebek.
Talán Novotrade rendezvény volt, "amerikás magyarok" nyomására nagy reklámmal és marketinggel, miközben a pénzük jelentős része abból jött, hogy piacokon másolt commodore programokat árultak.
A grafika sima volt, felülnézetben a füvön, vagy mocsaras talajon lerakott sinek mutatták az épitkezést, amikor vonat futott, akkor oldalnézetben 2d ábra volt, sinen befutott egy állomásra, amit szemafor jelzett, akkor hirtelen kiirt rengeteg szöveget és számot, hogy mennyi utast és árut szállitott és mennyi bevétele volt és nyeresége vagy vesztesége volt, ezt végigjátszotta az összes játékossal, utána minden játékos dönthetett, hogy a pénzén tovább épitkezik, vagy mozdonyt vesz, vagy rossz vonalnál felszedi inkább a sineket.
Talán olyan lehetöség is volt, amikor sinek összetalálkoztak, akkor a nyereséges cégé lett a veszteséges cég adott vasútvonala, de ez nem biztos.
PS:
Ha mond valamit, akkor volt, amikor egy Larry nevű programért voltak oda a nagyfőnökök, sőt megrökönyödésemre két titkárnő volt oda legjobban érte, nagyon versengtek, kinek sikerül több nőt lefektetnie.
-
ALFA
senior tag
Valaki emlékszik win9 alatt valamilyen amerikai vasúttársasági játékra?
Úgy emlékszem, egy szoftverbörzén láttam valamikor a demoját, mert erősen fizetős program volt, több játékos játszhatta, amerikai vasutakat kellett építeni különböző települések között és a vasúti forgalom bevételéből lehetett terjeszkedni.Valami ehhez hasonlót keresnek fiatalok win7 alá, ha lehet, ingyeneset.
-
ALFA
senior tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Download and install Hard Disk Sentinel and start using it. There is no need to register it; we register it automatically for you when you download from us. Enjoy!
Csak a 2 MB-os telepítőt adja a link, a teljes letöltéshez azt kell futtatni, de határidőig nem tudjuk megtenni.

Valaki letöltene nekem egy példányt win7-re? -
ALFA
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem tudom, nem ismerem a programot, és angolban mindig meglepetések érnek.
Nem tudom, hogy mire vonatkozik a cím - a "vadász"-ra, vagy arra, amikkel harcol?Egyszer hallottam "vámpírvadász"-t, azt hittem, a szokásos történet, összeállnak páran és vámpírokra vadásznak, de kiderült, hogy egy olyan vámpírról szól, amelyik félemberré vált és az embereket védte.
Úgyhogy várom a megfejtést.
-
ALFA
senior tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Nem lehetne egy kicsit nagyobb képet betenni? Nem látom rendesen, hogy a doboz jobb felső részén álló emberke füle mellett hány gombócos fagyi lebeg.

-
ALFA
senior tag
-
ALFA
senior tag
Kössz, továbbítom a srácoknak, az előző is arra kellett, tőlem távol áll az ilyesfajta tervezés.
Számomra messze egyszerűbb pl. a lakberendezés, ha leskiccelek egy alaprajzot pár példányban és méretre vágott papírdarabokat tologatok rajtuk, majd a papírdarabokat körberajzolom, és máris van 4-5 változatom egy órán belül. Utána úgyis jön a hetekig tartó vita, hogy milyen színű, meg milyen szagú legyen.
-
ALFA
senior tag
Holnapig van:
Kryptel [for PC]
[link] -
ALFA
senior tag
Jajj, valaki nagyon fiatal itt.

Már pár évvel korábban publikálta magyar újság is a figyelő programot azzal, hogy már jó pénzért beszerezhető bizonyos csatornákon.Mikor is volt, PIII vagy P4 esetében jött ki, hogy a proci jelent az apucinak? Majd volt egy érdekes adok-kapok, amikor oroszok nyilvánoságra hozták, hogy routerek miket továbbítanak nem publikált csatornákon? Majd jöttek a mobilos találgatások, mire valaki layán megírta, hogy már a kinai gyártók beépítik a chipekbe a jelentő kódot?
Amúgy, ha valakinek még van valami régi archívumos lehetősége, elolvashatja a "nagy magyar hacker sztorit", hogy a parlamenti automata telefonközpontot hogyan használták ázsiaiak ingyenes külföldi telefonhívásokra - pontosabban a parlamenti költségvetésnek kellett állnia a számlát.
Mielőtt rám szólnátok, hogy ne offoljak, csak egy gyors összefoglaló volt arra, hogy valaki kamu nickkel regisztrál valahova és csodálkozik, hogy mégse marad névtelen - a kütyük előre gondoskodnak mindenről, nem kell aggódni.

Amúgy részemről itt a .
-
ALFA
senior tag
Folyamatos fogalomzavarban vagy, mint egy sz...

Az csak adatgyűjtés, utána jön még az adatkeresés, rendszerezés, szűrés, és ha még mndig benne vagy a kiválasztottak között, jön a "kikkel érdemes foglalkozni" szűrés, és csak utána érdemes kezdeni aggódni.Kedves öregasszony sopánkodott, hogy mesterembereket hívott valamit szerelni és másnap mindenkinek panaszkodott, hogy amíg kettőtől búcsúzott, a harmadik földes kézzel jött ki és később látta, hogy az egyik cserepes virágja el volt mozdítva, körülötte kis föld volt a padlón és a növényben is le volt nyomkodva a föld.
Azóta teljesen biztos benne, hogy a harmadik mesterember titkosrendőr volt és a virágcserepébe rejtette a mikrofonokat.
Most mérlegelhetsz, hogy eljutottál-e már erre a szintre, vagy még akarod fokozni, mert akkor segíthetek.

-
ALFA
senior tag
1. Nem figyelnek meg, csak begyűjtenek minden adatot mindenről és mindenkiről, mert abból van a pénz. Aki elemzi és összerakja a részleteket, az kialakít egy profilképet mindenkiről és eldönti, kikkel akar foglalkozni, a többi az marad az adathalomban.
Egy példa most hirtelen: egyik magyar ingyenes levelező servert üzemeltető panaszkodott, hogy nem tudják kiszűrni a nemkivánatos usereket, mert az igaz, hogy minden egyes bejelentkezésről minden lehetséges adatot eltároltak a log fájlokban, de senkit se tudtak rávenni, hogy nekiálljon a logfájlokat elemezni. Az egyetlen, általuk beismert használat az volt, hogy amikor a rendőrség hivatalosan megkereste őket, hogy adott nick nevek adatait adja meg nekik, akkor kiadták hogy az adott nickről mi szerepel az adatlapon és az adott időszakban mikor és milyen ip cimről, stb. jelentkezett be az oldalra.
2. Megpróbálok egy jelenetet leírni, hátha így már rájössz, mit írtam le.
Két férfi beszélget:
- Hallom, szőke Mancikát magadba bolondítottad.
- Ja. Elég volt megemlítenem neki, hogy a cipője jól passzol a szeme színéhez, már felfigyelt rám, amikor meglátta az autómat, már le se tudtam vakarni magamról.
- A főnököddel vigyázz, az egyik csoportjának külön munkát adott, majd közvetlenül a sikeres teljesítés után kirúgta őket, hogy az övé legyen a nekik kifizetendő prémium.
- Ugyan, engem kedvel, pont most bízott meg egy jó prémiumot ígérő külön munkával, egy hétig túlóráznom kell, de megéri... -
ALFA
senior tag
Nem jó, mert a postagalamb csak arra jó, hogy hazataláljon, fizikailag el kell vinni oda, akitől választ akarsz kapni, és máris lekövethető, hova vitted a galambokat.

Amúgy csak egy gyors példa volt arra, hogy nehogymá bárki azt higgye, hogy a 3. évezredben egy kamu névvel azonnal köddé lehet válni az informatikai világban.

-
ALFA
senior tag
Az eleje igaz, a vége csak akkor, ha "nem"-et mondasz a weboldal jelentgető programjára, amit szintén le akar tölteni, ha csak nyomkodod az igen-t.
Érdekes, hogy nem adott telepítő kódot hozzá.
Amúgy rengeteg ashampos programot is felajánl utólag, miután elinditottad a webes letöltést. -
ALFA
senior tag
Nekem csak egy 2 mb-os exe-t töltött le, gondolom, egy reklámprogram, amivel majd le lehet tölteni a programot.
Utána adott pár ajánlatot, többek között Mcaffee IS-t, de a leírás szerint egy linkre kattintva kellett volna letöltenem, kitöltve valami űrlapot, de alig kezdtem el, a weboldal "unexpected error" üzenetre váltott.
-
ALFA
senior tag
válasz
-Skylake-
üzenetére
De ugye nem hirdeted, hogy garantálsz mindenkinek havi 10% nyereséget, ha rád bízza a pénzét?
Bocs, igen, ez a második kitétel lemaradt a korábbi beírásomból.Elgondolkoztam az okán, hogy miért, kettőt is találtam:
1. Már nincs aki megmondja, mi mindent tudok - akár előre pár nappal.
2. Elfogyott a pálinkám.
Most már jobban kell figyelnem, miket írkálok.
-
ALFA
senior tag
válasz
looser
üzenetére
Volt, illetve van, csak már elavult. Egy spanyolos magyar cég csinálta, talán scansoft vagy hasonló név alatt kétezres évforduló előtt/után, míg újra fel nem vásárolták őket, hp-s multifunkcionális cuccokhoz és drága szkennerekhez adták cd-n a progit, de talán csak Office97 vagy Office2000 kompatibilis volt. Úgyhogy ilyen cd-t felkutatva megkaphatod, kérdés, hogyan tudod használni.

Amőgy, ha van hasonló linuxra, vagy GPL alatt, akkor máris használhatod. -
ALFA
senior tag
de legalább nem a víz verne ki.

Amúgy nem értem az embereket, a férfiak lenézik a nőket, merthogy nekik csak az számít, hogy az illető milyen szépeket mond, miközben ők ugyan azt csinálják. Egyértelmű, hogy akinek hirtelen nagy vagyona lesz, azt csak mások átveréséből vagy kihasználásából szerezhette, mégis sorbaállnak náluk, hogy ők legyenek a következők a listán.

-
ALFA
senior tag
Yeesss, rendet raktam és végre megtaláltam a régi easeus kódot és működik. Mégis jó év lesz ez.

-
ALFA
senior tag
A freemail fiók feltörese pofon egyszerű, csak kis script tudás kell hozzá. Úgy húsz éve demonstralta egy gödöllői egyetemista nyilvánosan, küldött egy emilt egy címre, ahogy az illető megnyitotta, azonnal megkapta az illető azonosítóit linkben, csak rákattintott és belépett és megváltoztatta a jelszót és kilépett. Ha az illető nem vette észre, hogy megváltozott a jelszó, és kilépett, többet nem tudott belépni.
Nem írtad, hogy mire kell az emil fiók, így nem tudok mit ajánlani, de jópízirt bármi lehetséges.

Nem tudok mindennt kiírni magamból, mert túl sokáig tartana, bár az igaz, hogy mindentitoktudója most máshol van a tudásom jövőbeli részével, így mostmár a tudásom felsőkorlátos halmazzá válik, így lehet rá esély.

-
ALFA
senior tag
-
ALFA
senior tag
A kugli, az összes social media, jutub meg még jó páran szépen lenyúlják minden adatodat, egymással megosztva is, úgyhogy bármelyiket használod, le vagy csekkolva. A kugli még a mobilodat is, de nemrég a face is elismerte, hogy ők is csinálják.

Van, akik szerint mar a webes kereső is szépen jelenti a géped adatait minden egyes alkalommal.
Van erről egy szép webes gyűjtemény is, ajánlott új keresővel és egyebekkel, ha érdekel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ALFA
senior tag
A hotmailt a ms vette meg es azota csak az nem torte fel az egyeni fiokokat, aki nem akarta. Nemreg ismertek be - valamilyen kormanyzati kenyszer hatasara - hogy 2014-ben teljes mertekben feltortek oket es lenyultak a regisztraltak minden szemelyi adatait, bankkartyaktol kezdve. Valoszinuleg emiatt par ev lapitas utan beismertek a bunuket es talan meg most is alkudoznak a birsagon.
-
ALFA
senior tag
Amint írtam, én csak akkor tapasztaltam nála erőforrásigényességet, amikor frissítette magát, különben rendben van.
A vírusírtóid minden egyes webre csatlakozáskor lelassítják a gépedet, nem beszélve webezés során.
Tőlem használhat mindenki, amit akar, én arra jöttem rá, hogy MSE mellett nem kell semmilyen vírusirtó, se spybot és hasonlók időnkénti telepítése és rendkívül erőforrás és időigényes futtatása. -
ALFA
senior tag
A MSE békét hagy, az általad magasztalt idióta viruskergetők nem.
A MSE-t akkor frissíted, amikor van néhány perc ráérő időd, akár csak hetenként, majd lekapcsolod és kész.
Az idióta víruskergetőid minden egyes webre csatlakozáskor rohannak magukat frissíteni és háborúznak minden egyéb progival, ami sávszélességet használ vagy hdd-re ír.
Arról nem beszélve, amikor nekiállnak megszabni, hogy melyik weboldalt ne akard megnézni, mert épen valami hülyeség jutott az eszükbe - bár lehet, pont emiatt vagy oda értük.
-
ALFA
senior tag
Úgy látom, kézigránát pusztított itt.

-
ALFA
senior tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Írtad:
"...Kiváncsi lennék, hogy Kínán kívül a százakárhány ország hány lakosa beszéli még..."Lesznek majd meglepetések, amikor kiderül, USA hány állama nem angolt beszél, és a spanyol mellett mennyire terjed az ázsiai kultúra a mindennapokban is.
Úgy is mondhatni, Somogyvámos nagy méretekben, csak ott a Krisna farm megállt a falu határainál.
-
ALFA
senior tag
Akit érdekel, Easeus Partition Master 10.5 free verzió a weboldalukról letölthető, 2 GB-ig lehet vele adatot visszaállítani, kipróbálásra jó.
-
ALFA
senior tag
Egyszerűség kedvéért, amikor a pendrájvod vagy hdd-d csatlakoztatásakor megjelenik egy üzenet, hogy a win nem tudja olvasni, formázza-e - persze nem tudod formázni se, mert 0 bájt hosszúnak látja, spéci megoldással láthatod, hogy valamiért úgy döntött, hogy RAW formátunként jeleníti meg magát.
Recuva és társai csak a win alatti dolgokkal foglalkoznak, így nem is látják ezeket. -
ALFA
senior tag
Ezek csak törölt fájlok visszaállítása szintjén vannak.
Nekem olyan kell, ami a hibás partíciót felismeri és arról visszavarázsolja az adatokat.
Getdataback vagy az Easeus akármi (most felejtettem el, ami egy hónapja volt akciós, csak lemaradtam róla) tudta.
Azért mérgelődök, mert Easeusom volt telepítve, csak nem volt másik hdd, amire lementhettem volna.
Most megvan a hdd- de elszállt a win-es pc és a liszensz csak egyszeri telepítésre működött.
Az Ingyenes verzió látja, de nem menti.:
Off:
A recuva, meg icare és hasonlók pedig csak az ép fájlrendszeren keresgélnek, ott is többnyire csak a már többször felülirt fájlokat sorolják fel, amik értelemszerűen visszaállíthatatlanok, azért nem kedvelem ezeket, csak divatproginak tartom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)