- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
ez így ebben a formában nem igaz.(az április 22. előtt regisztrálóknál marad a 25 giga ingyen, de azt érdemes megjegyezni, hogy ezt, amint egy figyelmeztetés is utal rá, kérni, aktiválni kell, és ezt érdemes megtenni mihamarabb, mivel korlátozott ideig lehet csak): a cég szerint a felhasználók nem vették igénybe a teljes kapacitást, 99,4 százalékuk 7 gigát vagy még kevesebbet használt csak.
-
W666W
tag
Én nem a nyeröre mentem hanem arra, hogy 1500 ft alatt legyen valami értelmes
Ennyit még adok de 10 font az már sok ha azt nézem, hogy egyik sem különb a deákné vásznánál..Mindkettő jó / szerintem / de ha most ár értéket kéne néznem akkor inkább a harmad annyiba kerülö Bitdefendert veszem meg mint a 3-szor annyiba kerülö KAV -ot...
Amire a gépemet használom ennyi befektetés még belefér de a 10 font már sok -
-
wwhy
veterán
én elhiszem, perszehogy
nálunk aug. óta megy 3 netkávézós gépen, gondolhatod, kap rendesen
eddig csak pár malware volt, de semmi más komoly, nem fagyott, nem pofázott (kivéve telepítéskor, h szedjem le a Mawarebyte-ot), kevés RAM-ot eszik;
no meg a mérvadó nemzetközi teszteken se hasal el (Advanced+)
nekem több bajom volt az AVG, Avast, Bitdefender, Eset etc.-el.
De ez már más topic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest