- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
válasz micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van ).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
alapz@j
tag
válasz micafighter #3127 üzenetére
Bármelyik létező bankkártyára lehet igényelni virtuális kártyát: Neteller, Entropay, Payoneer, stb. Szinte kötelezőnek mondanám az internetes vásárlásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!