Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem minden optikából csináltak milliós szériát.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ha nem tévedek ez egy manuális objektív, egy manuális zoomért ez pedig több, mint reális ár

-
Zoli bácsi
őstag
-
Kwi
csendes tag
A 16-45 jó obi, de a színei néha valóban érdekesek. Van mellette egy 1000 éves 55mm-es manuál obim és meglepő a különbség a kettő között ami a színeket illeti.
u.i.: Ha valakinek van eladó 55-300-as Pentax obija, az ne legyen rest nekem írni! Már egy ideje vadászok rá!

-
BiriBum
őstag
A kitobinak és a 16-45-nek (bár ez utóbbival csak igen kevés összehasonlítási alapom van) van egy enyhe sárgás stichje bizonyos fényviszonyok mellett. Hasonlítottál más témát is ezzel a két lencsével?
-
Szten Márs
nagyúr
Pentax K7 review összegzés. Jó sok linkkel, ami az egyes review-fázisokhoz vezet. DNG kiterjesztésű RAW-okat is le lehet tölteni.
-
wfalcon
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szerintem inkább az *istDL klónja. A DS-é a GX-1S.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Pentax *ist DS-el megegyező majdnem. [link]
Szvsz nem olcsó, csak reális ár. -
philoxenia
MODERÁTOR
Olcsó Ez a K100D -vel megegyező?
-
inzsellér
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Elaludt a humorérzékem, de már rugdosom
-
inzsellér
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Hogy sikerült az 50-200-as obit 230-ra tekerni? Az ember mindig tanukhat vmi újat...
-
BEE
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Az 50-200 mennyit is romlik 230mm felett ?
Főleg hogy ha 200mm fölé tekered, akkor a mechanika erősen recseg és pattog.BEE

-
SeatZola
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Pont ez az, hogy a képeim nagy részét a 50-150 tartományban készítem. A 300mm meg szerintem olyan semmilyen megoldás, mert igazi komoly álllatfotózásra kevés, másra meg sok. Nem tudom mit csináljak.
-
SeatZola
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Szten! A 70-300-at eladtam, mert egy kedves jó barát nagyon vágyott rá, már sokszor segített nekem, így nem gondolkodtam sokat. Másrészt 230 felett nekem nem tetszett túlzottan a rajza. Meg úgy általában a színtónusa sem. Tehát a 16-45 fölé kell valami. Az 50-200-is jó, de ez a fél éves, garos 55-300 60k-ért szerintem inkább befutó lesz. Csak a +pénzt sajnálom így nyaralás előtt...De ezt nem hagyhatom ki. Próbálom magam rábeszélni az 50-200-ra, de nehezen megy.

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
SeatZola
üzenetére
A Tamron 70-300-ad mellé? Amit pluszban adhat, az a 20mm-el rövidebb kezdőgyújtótáv, meg a kisebb súly és méret. De ezen kívül aligha ad bármi pluszt a Tamronodhoz képest, sőt... roszabb makróképesség, rövidebb vég, és gyengébb képszéli felbontás.
Szerk: már az 50-200-ról beszélek természetesen. Mostanság használgatok egy Tamron 70-300-at is, meg kell mondjam, jobban tetszik, mint a Pentax 50-200-am. -
SeatZola
őstag
-
SeatZola
őstag
Még mindíg keresek 50-200 KIT obit megbízásból. Garos, hibátlan darab érdekelne, normális áron. Jelenleg 38k az új. Ehhez mérten...
-
nagyzsolt
csendes tag
Úgy néz ki már el is ment...
-
nagyzsolt
csendes tag
Sziasztok! Akit érdekel, eladó egy k10d kitobival, 8900 expoval...
[link] -
Mercutio_
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Kis szerencsével a végén még egész korrekt képminőséget nyújtó cuccot kapsz vissza
Nagyon kíváncsi leszek én is 
-
Zoli bácsi
őstag
Most hívtak a Camera KFT-től, az április elején javításra beküldött 18-55 Al II elkészült, megjavították. Külföldön járt, kiküldték. Erre kíváncsi leszek, mit tudtak vele kezdeni. Erősen lágyult a széleken, illetve egyik oldalon jobban, nekem úgy tűnt. Már el is feledkeztem róla.
Mondtam, ne küldjék futárral, úgy is megyünk 2 hét múlva Pestre, érte megyek. (KÍváncsi vagyok erre a hírhedt szervizre
)
Érdekes, a futár ingyen elvitte, vissza már pénzért hozná. Nem is az a 2e. forint, de annyira nem hiányzik az az obi. -
ottkar
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Milyen 3 lencséből álló előtétsort emlegetsz? Nem lehet 3 pozitív lencsét egy korrigált több lencséből álló lencserendszerrel egy szinten emlegetni. Az nem azért ad gyengébb eredményt mert Soligor. A Zeiss ugyanolyan.( A DCR ugyanis nem csak egy sima lencse. 3 vagy 4 tagból áll)
-
Hooper
őstag
hehe, találtam egy filter tesztet. A hama alig marad alul a Hoya HMCtől, ami 3x annyiba kerül...

-
Hooper
őstag
köszönöm a válaszokat. Tény h 1 drágább jobb lenne, de nem hiszem h az most beleférne. 5-6ezernél kezdődik ami "minőségibb".
nem művész fotózásra megyek, talán belefér 1 kis minőségromlás, bár ahogy írtátok nem nagyon szól bele a képminőségbe.
eddig csak napellenző volt fenn, ha védeni akartam a lencsét.
Végülis az is egész sokat véd... bár 1 kis por kerülhet a lencsére mikroszálassal lelehet takarítani.Amilyen drabár napellenző meg jár a telékhez aligha lehet összetapizni a lencsét

-
adik
őstag
(És még az én frontlencsémre panaszkodnak a Helyi Erők, hogy koszos
)vfo7: egy amatőr kérdés, bocsi: nem lehet, hogy polárral kevered
-
Zoli bácsi
őstag
[link] Sajnos csak elírás... 
-
vfo7
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Lehet, hogy igazad van, nekem sajna egy ilyen jutott. Nem is használom

-
adik
őstag
Hát igen, inkább vhol a d90/d300/eos50d háromszög közepébe tartozik a gép. Azt viszont valóban nem értem,h ogy akkor miért az belépő felső szegmenssel mérik össze... no mindegegy, nem értek hozzá...
(én védelem miatt tartok fent egy uv-t, sztm különösebben nem okád bele a képminőségbe, de azért inkább egy Hoya-t végy, ha belefér...)
-
Zozzant
addikt
Ilyet vettem a tamron 28-75-re miután jócskán utánaolvastam a tapasztalatoknak. Elég drága obi ahhoz hogy ujjlenyomatokat törölgessek rajta körbe.
-
vfo7
senior tag
3744-es kérdésemre valaki?
Az UV-szűrők kb. 1 blendeértéket levesznek a fényerőből, meg az újabb objektivek bevonata már szűri az ultraibolyát. A másik gond velük az, hogy az olcsóbb daraboknál nem párhuzamos az üveg - de legalábbis van esély rá, hogy nem az. Ez viszont jelentősen rontja a képélességet.
Vagyis sztem vegyél drágább, minőségi darabot, de ha eleve UV-szűrős az objektíved, fölösleges, hacsak arra nem akarod használni, hogy védd a frontlencsét.
-
Hooper
őstag
Na ezért mondtam h csak átfutottam

igen, az 50D, d300 termékvonalát inkább hihetőnek mondom.
Canon monstanában nincs formában, engem ez az 50D sem győzött meg igazán.
Nikon viszont a 90/300/3as szériával szvsz kicsit eldöntötte a C vs N kérdést. Lencsék ár/érték arányában azonban még mindíg C3744-es kérdésemre valaki?
-
Szten Márs
nagyúr
Ahogy adik is említette, rögtön az elején írják, hogy "Going up against the likes of the Canon EOS 50D and Nikon D300" Erre a main rivals alá meg beteszik az EOS 500D-t, a Nikon D5000-et, meg Az Oly E-620-at?
Érthetetlen... szerintem valamit elb.sztak, hisz szerintük sem épp ezek a riválisok, lsd: idézett mondat. A Canon EOS 50D, meg Nikon D300 korrekt, a K7 pont ez a kategória. -
Chapel
addikt
Ugyan már a Canon tábort erősítem,továbbra is követem a pentax útját. Őszínte leszek nekem tök mind1 mi van ráírva....
Rem mihamarabb saját kezes élménye lesz valakinek a K7ről
Kiváncsi vok!
-
Hooper
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
csak átfutottam, de igy hirtelen furának érzem h fő riválisa a C 500D és a N d5000...szerintem nem azonos kategória.
-
Szten Márs
nagyúr
Még egy Pentax K7 review!
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
tanácsotokat kérném, megyek fesztiválozni, fotózni a balaton soundra (nyár,vízpart,por,por és por
) 18-55 meg az vacsi új 55-300am lesz nálam. 18-55öt nemféltem, de a telére gondoltam h veszek 1 UVt h védje a lencsét.
Ezt néztem, anyagilag ez fér bele. 2 kérdésem lenne vele kapcs:
mennyire rontja a képminőséget egy ien valami,
valamint a napellenző biztos folyton fent lesz, nem lehet h elég védelmet nyújt az?
Köszi
Ja igen - nincs vkinek k200ra olcsón eladó markolata?

-
Allien
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Há akko Neked gripp kell, markolat! Abba plusz akksi, oszt csá! Jobb lesz a gép fogása, komolyabb fotósnak nézel ki.
Már csak egy komoly nyeles Metz kell hozzá, és hanyatt esik mindenki! 
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
macskajancsi
üzenetére
Közben már megvettem

Igazából egyszerűen azért kellett, mert az elmúlt időszakban sorozatban a legrosszabb pillanatban merül le az aksi... olyankor, amikor már csak pár kép erejéig kéne bírnia, de azok lennének a leglényegesebbek. Ilyen esetre meg azt hiszem tökéletes lesz akkor is, ha csak fele/harmadannyit bír, mint a gyári.
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
nekem is van valami hasonló, ezzel kb 200 képet tudok lőni, a másikkal 400-500at.
de van olcsóbb is vaterán szerintem, én valami 3k-ért vettem. -
adik
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
nekem másfél éves az ilyenem. eddig köszöni, jól van, nem vettem észre, hogy annyival gyengébb lenne, mint amennyivel olcsóbb.
Mercutio_: próbáltál már ruhát mosni, amikor a vízművek elzárta az egész háztömbben a vizet?
-
Szten Márs
nagyúr
Emberek!
Ez ugye valamilyen utángyártott izé: [link]
Szerintetek meg merjem venni?
-
Zoli bácsi
őstag
A zindex fórumon olvastam.
"Nekem pénteken jött meg,és egy fél órát kellett suvickolnom.Elsőre csak elmaszatolta,ekkor mejdnem infarktust kaptam,de többszöri "kupakolással",és nagyobb erővel-kb,ahogy a tollat nyomod íráskor,vagy egy picit még erősebben-sikerült."
[link]
Dust Aidről is van itt szó, bár tapasztalat nincs. -
ottkar
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
"És olvastam, hogy 1/4-fél órán keresztül kell sikálni a szenzort mire jó lesz,"
Csak tudnám ki ír ilyen marhaságot?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Ezek után tényleg nem értem miért egy száraztisztításos cuccal kísérleteztél"
1. Mert olyan "profi" dolognak tűnt. (Látszat néha csal)
2. Mert le volt értékelve, és mert az itteni boltban (Győri edigital) más nem volt.
3. Mert olyan dolognak tűnt, amivel nem tudok kárt csinálni.(Óriási tévedés)
4. És mert szerettem volna "sikerélményt", hogy ezt meg tudom csinálni. (Ezt nem kommentálom)
5. Mert tudtam, ha nem sikerül, akkor mehet a nedves tisztítás, ahogy eredetileg terveztem.
Persze, ezt álmomban sem gondoltam volna hogy egy zsír(olaj?) foltot teszek vele a szenzorra.
Igen, mindent leírtál, csak ez a dolog nekem házilag legbiztonságosabb megoldásnak tűnt, amivel nem tudok kárt okozni, ellenben a Lenspenes, és a nedves tisztítással, ami ugye a szűrőn való "húzkodással" jár. ArtWorkhoz meg el is kell menni, az nekem 180km...Bár most úgy néz ki, megyünk egy hétre Pestre.
Szóval így igaz minden, ahogy leírtad.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Khm, leírtam már privátban korábban, hogy olyan trutyinál, amit a körtepumpa nem szed le, csak a nedves tisztításnak vagy a LensPennek van értelme.
Azt is leírtam, hogy a GreenClean nedves-száraz cucc bevált, a nedvessel kell kezdeni, aztán a szárazzal befejezni és, hogy ArtWorkék meg is csinálják neked ha náluk veszed.
Ezután azt is átbeszéltük, hogy a LensPen nálam jól vizsgázott, leszedte a maradék cuccot, amikor bevittem ingyen tisztításra e-digitalba
Ezek után tényleg nem értem miért egy száraztisztításos cuccal kísérleteztél

-
Zoli bácsi
őstag
Igen, csak Győrben nincs nekik. És olvastam, hogy 1/4-fél órán keresztül kell sikálni a szenzort mire jó lesz, de akkor sem 100%-os. Ebben a "száraz" szilikonos dologban jobban bíztam, leírás alapján profi dolognak tűnt. Semmi infót, tapasztalatot nem találtam róla a neten. Amiről láttam tapasztalatot, az az általad is ajánlott Lenspen, erről vegyes dolgokat írtak, illetve a SensorSwab-ot dícsérték, hogy az bevált.
Mindenesetre ha tudtok profi szakembert aki, nedvesen tisztít, szóljatok.Szerk: vfo7: Úgyis azért kezdtem neki, mert már ez a második DSRL-em, és hát valamikor el kell kezdeni a dolgokat..... És mint látod, azért utánanéztem, nem teli tüdővel fújtam bele (olyan is volt), és nem alkoholos fültisztítóval mentem neki, hanem olyan cuccal, amit erre gyártottak.
-
vfo7
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Figyelj, nem bántásból mondom, de ha ennyire bizonytalan vagy a műszaki dolgok terén - legalábbis a beírásaidból ez derül ki - akkor minek piszkálsz meg úgy holmikat, hogy eleve tétovázva kezdesz hozzá? A házilagos szenzortisztításhoz nem kevés kézügyesség és hozzáértés szükséges és csak az fogjon neki, aki tudja, mit csinál.
-
adik
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Tanúlságos. Nekem ami bejött: pumpával kifúj minden, majd Lenspen vonatkozó típusa. Azt azért nem állítanám, hogy a te termésedet merném vele tisztítani...
-
Zoli bácsi
őstag
Aki hülye, így jár.
Előbbre írtam, hogy nekiálltam szenzort tisztítani, egy makacs porszem volt, ami f8-tól látszott. Tiszta fültisztítóval levettem az egy porszemet, aztán gondoltam oké lesz ez így, majd veszek nedves tisztítót, aztán ha koszosodik a szenzor, azt kipróbálom. Csütörtökön szólt kolléga, megy az edigitálhoz, kell-e valami. Néztem, leárazták a Dust Aid Platinum szenzortisztítót (Győrben más nem is volt nekik), 10e. alatt van az ára. Mondtam kollégának, hozz egyet, maradt pár apró porszem, ami úgy f16-tól látszott. Gondoltam, száraz tisztítás, leszedi az a gumis izé a pár porszemet, aztán oké. Bementem a fürdőbe, letisztítottam a pálca végét az előírás szerint, aztán óvatosan rányomtam a szenzorra... furcsa hangok jöttek, gondolom a CCD stabilizálás miatt a szenzor mozgásának volt hangja. Tesztkép.... a porszemek el nem tűntek, de megjelent egy zsír (?) vagy valamilyen paca... Hú wazzeg...újab tisztítócsík, pálca tisztít, alaposabban szenzor felületén végig "tapogatom"..tesztkép..Nagy paca ugyanott, porszem egyre több.
TesztképTudom, hogy hülyeség volt piszkálni, annyira nem volt poros az a szenzor. Inkább csak kihívás volt, hogy amihez eddig nem mertem nyúlni, mégsem olyan ördöngősség.
Most ezt érzem:
Ezt vettem: [link] Senkinek nem ajánlom. Kevesebb nem lett a kosz, csak több.Mostmár azthiszem csak nedvestisztítás lehetősége maradt, ezt lefújni nem lehet. (Megfújkáltam)
Camera KFT-nél ez már azthiszem a szétszedéses kategória lenne.
Többet nem piszkálom. Azthiszem maradok a Johnjohn fórumtárs által javasolt Csurgó László nevű "szaki"-nál, múltkor már beszéltem vele telefonon, a "régi" Nikonom javításával kapcsolatban, és kérdeztem, tisztít szenzort is. Bár mikor rákérdeztem, azt mondta, ő a gumipumpánál azért nagyobb nyomással tisztít, nem mondta, hogy nedvest is végez.
Tudom, hogy nem kellett volna hozzányúlni, nagy hülyeség volt. Ez a folt már f3,5-ön is látszik.
Lehet hogy nem kellett volna leírnom, kiröhögtetni magamat, de hátha valakinek hasznos volt az információ.
3 hét múlva Pesten töltünk egy hetet, vagy többet, majd rábízom szakemberre.
Megállapítom, hogy feleségem jól ismer. Múltkor, amikor fültisztítóval tisztítottam, és örömmel megállapítottam, hogy eltűnt a nagy folt, de maradt pár kicsi, azt mondta, addig piszkálom, míg tényleg szerviz lesz a vége. Lőn.
-
SeatZola
őstag
Megbízásból keresek megvételre Pentax DA 50-200 KIT obit. Csak garanciális darab érdekel!
-
Hooper
őstag
A d200 tényleg zajos. iso 400 fölött már nemszívesen használnám. Nyilván nem is erre lett kitalálva. régebbi nikonok úgy látszik nem túl jól kezelték a magasabb ISO értékeket. D80 is pl max 640 ahol jó.
D90, D300 már teljesen más tészta, azok nem igazán ismerik a zaj fogalmát
egyébként próbáltam egyszer D2XS nikon-t, iso 800on (az a max) förtelem amit művel. -
Allien
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Me természetesen félre írtam. A franc emléxik holmi nokin, nikin, nikon, vagy milyen márka. D200 gépéről beszéltem volna eredetileg, amit lecserélt egy D300-ra.
Azzal se volt megelégedve, mert (szerinte) zajos. 
-
todanrg3
csendes tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Az ára kb. 60.000 ft. lenne, kit obival, taskaval, akkuszettel es toltovel es UV szűrővel.
A gépet ki tudom próbálni, sajnos sok tapasztalatom nincs DSLR gépekkel, de elég sokat olvastam róla hogy mire kell figyelni ilyenkor. Azért néhány tanácsot szívesen fogadnék
-
Mercutio_
félisten
válasz
Darkness1
üzenetére
Ha jót fogsz ki elég jó
Igen, nagy a gyártási szórás, de ha utánaolvastál, akkor már szerintem ezt te is tudod, egyébként mostanság a Tamron obiknál is ez a helyzet.Ha újonnan akarsz venni, akkor csak olyan helyen vedd, ahol több darabot is kipróbálhatsz, és a neked tetszőt hozhatod el, különben hónapokig vitázhatsz vagy várhatsz rá, hogy bekalibrálják az obit.
-
todanrg3
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnek venni egy Pentax K100D-t, hasznaltan, eleg jo allapotban van, es olcsó is,
11.000 expó van benne, ennyivel megéri? -
Allien
veterán
-
hcs57
addikt
Pentax vázra Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di-II LD objektív eladó, ha jó árat ajánlsz érte.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Megnéztem az aláírásodban szereplő cuccokat. Az a Sigma 17-70 mennyire jó? A "válogatott darab" kifejezés azt takarja, hogy nem tudja a Sigma egyenletes minőségben legyártani az optikát, és nagy a szórás? Igazából az alap 18-55 helyett kellene egy és már nézegetem egy ideje. Mármint nem a tiéd akarom megvenni, hanem újonnan valami boltból.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ismerem a bevezető ár fogalmát. De mivel nem szoktam az árlistákat bújni, ezért nem tudom, hogy honnan indulnak és hová érkeznek a dslr gépek árai (forintban). Ezért kérdeztem, hogy sok-e ez vagy sem. De most már többet tudok.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Darkness1
üzenetére
Vannak akik Canon 30D-vel fotóznak, persze L-es lencsét tesznek rá, markolatot és komolyabb vakut a munka jellegétől függően.
Alapvetően egy középkategóriás vázzal ha megfelelő obi és vaku van hozzá elég sok dolgot meg lehet csinálni, az FF inkább a kényelem a nagyobb cropp lehetőség és a nagyipari mennyiség miatt preferált, meg persze sportfotóra gyors gépek kellenek, de ez evidens. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Darkness1
üzenetére
Na szal még egyszer: bevezetőár.
Ez azt jelenti, hogy jóval (!!!) magasabb, mint ami akár pár hónappal a megjelenése után lesz. A Nikon/Canon félprofi gépek bevezető ára is jóval meghaladja a normál árukat. Egy D300 bevezető ára sem két fillér volt pl. De ha Pentax vonalon akarunk maradni a K20D is kb. itt kezdett, vagy max. nagyon kicsivel alatta árban. És nézd meg most mennyi. Ahogy írtam teljesen korrekt bevezető ár, de a bevezető árak ilyenek, és nem csak Pentaxnál, mindenhol, ez van.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Én nemigen tudom még eldönteni, hogy mi az a szint, ami alkalmassá tesz egy gépet munkára és mi van alatta. Nyilván a felhasználás jellege sokat számít. Meg fényképész ismerőseim sincsenek.
Úgy veszem észre, hogy Canon/Nikon vonalon csak a fullframe érzékelős gépek ára magasabb ennél.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Jut eszembe: megér az a váz ~320e Ft-ot? Vagy a dupla kit au új WR objektívekkel ~380e Ft-ot? Nem fenyeget a váltás veszélye, de azért én meggondolnám, hogy hobbista létemre ennyit kiadjak e érte. Vagy ez már - mondjuk - munkára és pénzkeresésre (sejtvén azt, hogy a fotózás mely ágaiból lehet manapság itthon megélni) is alkalmas?
-
BiriBum
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Hardverfogócska a kertben
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mechanika említett recsegését meg már csak hab a tortán 

)

Érthetetlen... szerintem valamit elb.sztak, hisz szerintük sem épp ezek a riválisok, lsd: idézett mondat. A Canon EOS 50D, meg Nikon D300 korrekt, a K7 pont ez a kategória.