- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hori13
tag
válasz
harryls #7897 üzenetére
Igen, szerencsére jól áll!!!
Kétesélyes volt a dolog, direkt nem éltem bele magam, mert annál nagyobb lehet a pofáraesés. Dizájnos a csomagolás - legalábbis én még nem láttam ilyet, továbbá pozitívum az is, hogy adnak hozzá egy tokot ami jó a Juliethez is. Az ice plasma színkombináció is tetszik, de mivel a Júliám olyan, ezért rendeltem más színösszeállítást, plusz még az is a fire lencse mellett szólt, hogy nem volt még polar lencsém így kiszerettem volna próbálni. Tehát nagyon örülök az új szerzeménynek, és most egy időre le is állok a vásárlással!
-
válasz
freeride69x #7891 üzenetére
-
freeride69x
csendes tag
válasz
peter05 #7888 üzenetére
Hát én arra gyanakszom hogy a Radar szemcsid nem eredeti azaz Kókli....
A bal szárába kellene lenni egy típus azonosító számsornak(csak pl:03-502),majd utána méret számoknak köztük O logóval.(csak pl.:50 O 24)
Illetve a szárgumikon, vagy a keretbe made in usa felirat,CE jelzés,és a lencsén az orrnyereg fölött Oakley felirat.
Amúgy ilyen színösszeállítású Radar nincs,csak úgy lehet ilyen ha az illető akitől kaptad összeállította ezt .Ilyenre van lehetőség van olyan rész az oakley oldalon hogy:custom.
Itt lehet összeválogatni keretet,lencsét,o logót,szárgumit,lencsetípust.
De sztem a tiéd nem eredeti sajnos. -
NBA meccsről egy oakley
[link]
Streyker: ez van sajna, nem egyformák a szárak, rugós száraknál megesik, hogy az egyik oldal erősebb/jobban kiáll
-
freeride69x
csendes tag
válasz
harryls #7882 üzenetére
Nagyon egyszerű:a hivatalos oakley oldalon katt pl. a Jawbone OO polarizedre,majd ott a lens tint-re.Ez egy kép aminek a fele a lencsén keresztül ,a másik szabd szemmel nézi a háttérben feladott képet.
Rájössz mi a különbség.Az OO Polarized lencse kontrasztkiemelő hatású,azaz "contrast" besorolású,míg a pl:+red iridium polarized(aminek ugyanolyan a színezése mint az oo-nak)neutral,azaz a színeket természetesen mutató lencse. -
B.Ricsike
őstag
válasz
harryls #7882 üzenetére
Így fordítja a google. De a lényeget kilehet szürni szerintem.
Ha szeretné látni a világot részletesebben és meghatározása, szükség van vizuális kontraszt, hogy növeli a megfelelő színeket, miközben csökkentik a sugarak, amelyek meghaladják a szemed. Oakley HDPolarized lencsék már elérhető egy gyűjtemény a nagy teljesítményű árnyalatokkal nevezett OO Polarizált jellemző egyedi szűrőt, amely egyensúlyt teremt a fényhullámok, hogy gazdag, élénk színek és a fokozott vizuális kontraszt. Oakley OO polarizált lencsék segítségével bíró mélység és a távolság, míg a jobb bérbeadása láthatjuk az összes apró részleteket, amit nem hiányzik.
Több kiadása OO polarizált lencsék állnak, és mind élesebb látást pedig blokkolja a magas energiájú fény, hogy fáradalmait a szemed, és kimossa színeket és a kontrasztot. Oakley OO GREY polarizált lencsék nagy vágására vakító fény hullámhosszának és kemény sokféle környezetben. Ha meg szeretne állni még tükröződést az aszfalton, vagy a víz, válassza OO RED Iridium® polarizált lencsék. Ők igénybe állandó Iridium bevonat a munkát, míg tuning fényáteresztő még, és mi tette őket a közép-éles fény, hogy jön a ködös égbolt. Ragyogó napsütéses napok felhívás OO BLACK irídium polarizált. Ezek az objektívek előnyeit Iridium bevonat, és mi mérnöki azokat a helyeket, ahol sercegő napsugarak árvízi utak, vízfelületek és a vakító hó. -
harryls
aktív tag
Tudja valaki mit jelent az hogy OO black polarized?
[link] -
Streyker
csendes tag
Hali skacok!
Lenne 1 kérdésem:
Nemrég jött meg a half x-em, és érdekes módon az egyik szára valamiért jobban(többet) hajlik kifelé, nem tudom miért lehet ez a különbség, mondjuk több csavar is van a szárban lehet h valamelyik lazasága okozhatja de ötletem sincs. segítséget előre is kösz -
DemonDani
addikt
Siralmas. Nézzétek, hogy licitálnak erre a hamis hulladékra
-
törölt tag
sziasztok.
tudom hogy hülye kérdés lesz, de tegnap voltam az Arénában, és a Speedben volt egy olyan Oakley szemüveg amit még nem is láttam seholasszem fuel cell volt talán, de valami eszetlen piros- fekete- akármi mintás festéssel, ugyanolyam mintás tokkal... hivatalos lapon még hasonló sincs
gondolom enniből senki nem jön rá hogy mi ez és még hol kapható, de hátha van egy elvetemült arc -
tomyka74
senior tag
válasz
mendi08 #7872 üzenetére
üdv!
óóó ne is mond naon tetszik!!!pont olyan színű mint amilyet szerettem volna makulátlan állapotú, gyönyörű!
a mozgást azért kérdeztem mert én még nem fogtam a kezemben ilyet és tudod először meglepődtem.na most az az igazság nem megkaptam hanem nem bírtam tovább tudtam,hogy pénteken feladtad és ma reggel bementem érte a postára nem bírtam ki,hogy az ünnep miatt 3 napot várjak rá
ugyhogy naon meg vaok vele elégedve, olyan régen szerettem volna egyet már és nem láttam ebben a színben, pedig nekem ilyen kellett! ugyhogy naon nagy a bódoccság!
mégegyszer köszi! -
mendi08
csendes tag
válasz
tomyka74 #7871 üzenetére
üdv !remélem tetszik a szemüveg hamar megkaptad ! a közép gumi lógás a hordás miatt és a gumi elöregedése miatt lehet kisebb ill nagyobb .ha lóg egy kicsit még kényelmesebb is a keret viselése jobban idomul a fejre de ha zavar akkor kb 1500-2000ft ért tudják orvosolni az oakley szerviz-be .De sztem. ne foglalkozz vele amíg megvan benne a gumi és nem kotyog fémesen addig felesleges szervizelni üdv Zs
-
tomyka74
senior tag
üdv!
emberek én olyat kérdeznék,hogy a juliet-nek ahogy van ugye az orr része a keretnek, abba csatlakoznak bele a lencsék keretei.
na most ugye az ott mozognak egymástól függetlenül.
engem az érdekelne, hogy mennyire lehet annak nagy mozgása?
ha megfogom a kezembe és mozgatom azért enyhén merevnek kellene lennie vagy azért ugy lájtosan ugy mondván könnyedén 'lötyögjön' vagy ,hogy fejezzem ki? de a lötyögés azért nem a megfelelő kifejezés!!!
erre kérnék , tippet ,választ!!
aztán most el kell mennem és majd jövök vissza. aztán teszek fel képeket is az új júliámról!!!
na ezért kérdezem mert én még nem fogtam juliet-et a kezemben és elsőre egy picit furcsa! azt tudtam,hogy mozog csak nemtom mennyire kéne neki! -
tomyka74
senior tag
üdv!
emberek én olyat kérdeznék,hogy a juliet-nek ahogy van ugye az orr része a keretnek, abba csatlakoznak bele a lencsék keretei.
na most ugye az ott mozognak egymástól függetlenül.
engem az érdekelne, hogy mennyire lehet annak nagy mozgása?
ha megfogom a kezembe és mozgatom azért enyhén merevnek kellene lennie vagy azért ugy lájtosan ugy mondván könnyedén 'lötyögjön' vagy ,hogy fejezzem ki? de a lötyögés azért nem a megfelelő kifejezés!!!
erre kérnék , tippet ,választ!!
aztán most el kell mennem és majd jövök vissza. aztán teszek fel képeket is az új júliámról!!!
na ezért kérdezem mert én még nem fogtam juliet-et a kezemben és elsőre egy picit furcsa! azt tudtam,hogy mozog csak nemtom mennyire kéne neki! -
válasz
SupaCow #7867 üzenetére
de azért duurva, hogy mennyire felment az ára.. + a msotani dollárárfolyam. 3szoros áron tudnám eladni, mint ahogyan anno vettem.. (ehhez hozzátartoik, hogy akkor ~135 ft volt a $)
ps: de ha olyan helyen járok legközelebb csekkolok egy ilyen jupitert,hogy mégis hogyan áll
ja, és kövezzetek meg, de marhára bejön a diesel cobretti szemcsi is
-
egy barátommal most teljesen odalettünk a violet lencséért. kell valami, amiben ez van
még az az ostoba gondolat is megfordult a fejemben, hogy eladom a kozikot.. de persze gyorsan elhessegettem.
-
-cobra-
aktív tag
Amikor egyesül a Ray Ban és az Oakley: Vatera
Váááá -
freeride69x
csendes tag
válasz
gaborcsu #7862 üzenetére
Viszont én licitáltam a Vaterán egy Oakley Half Jacket jet black/black iridium 03-614 szemcsire és 7600!!!!!ft-ért megnyertem a licitet.Barátommal leellenőriztettem hogy eredeti-e és az volt.Össze is jött az üzlet,így a Jawbone-om mellé lett fillérekért egy Half Jacket-em.
Igaz sok a gagyi kókler a Vaterán de3 ki lehet fogni.Nem is értem a csávó hogy adhatta el így a Half-ot.Legalább minimálárat rakott volna rá vagy 15K-ért.De nem.... -
gaborcsu
tag
ha már itt tartunk, ismét egy "szép" darab a vaterán:
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok/ferfi/napszemuveg/oakley_monster_pup_napszemuveg_elado_170873706.html -
DemonDani
addikt
Láttam olya szemüvegeket h beszartál volna a röhögédtől elsőre, aztán jött volna az emberek sajnálata... Nem is hasonlít semmilyen Oakleyra de fel van licitálva 60$ra és volt vagy 20 licit... Oda volt írva h Radar, de középen meg elválasztva a lencse!!
Jól feléledt a topic / rég voltam erre. A súly méréssel foglalkozott még vki mostanában?
-
harryls
aktív tag
-
válasz
samba86 #7857 üzenetére
Ez esetben elég egyszerű a helyzet, nézd meg az item locationt. Kína, azt hiszem ennél nem kell több infó. Ha oakleyt rendelsz akkor USA, UK (nagyobb boltokból) esetleg Dojcsland (de nem szeretik a paypalt ezért ez sem annyira ajánlott)
A kínaiak sajnos elég jó replikákat gyártanak műanyag vonalon, kézbevéve persze látszik a gagyi anyaghasználat/összeszerelés, de képen nem annyira. -
samba86
újonc
Nemrég kezdtem visszaolvasgatni a fórumot, és az ügyben szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy ha ebay-en keresgettek, ti hogyan tudjátok kiszűrni a hamis szemcsiket? Mire kell odafigyelni?
Mutatok egy példát:100%-os az eladó értékelése, de az alacsony ár és az aukció közeli záródátuma miatt nekem nagyon gyanús ez a Fives. Mit gondoltok? Meg úgy általában is, hogy lehet rájönni ezeknél az aukcióknál, hogy valami nem egészen az, mint aminek létszik?
Köszi a tanácsaitokat előre is!
-
vastag87
csendes tag
-
neo-geo
senior tag
válasz
harryls #7844 üzenetére
Szép, de nekem a carbon keretbe és piros gumikkal tesztene igazán de ez szubjektív. Gondolkodtam tavaly míg megvolt a 3db romeo 2.0 hogy összekéne hozni egy ilyet de aztán nem lett belőle semmi max annyi hogy a polisból átraktam a titánium lencsét a carbon keretbe mert a három közúl az volt a legjobb.
-
tomyka74
senior tag
nem ér ilyen fotókkal izgatni a juliet nélküliek klubját!
nincs igazság mindenkinek van júliájano nem baj ugy néz ki nekem is összejön! örömömben föl is kötöm magam
-
Babarnew
tag
válasz
tomyka74 #7826 üzenetére
tomyka74 : az emerald/plazma julietet ma reggel láttam mert haveromé és találkoztam vele...
lencsék karcmentesek, vadonatújak, szárgumik vadonatújak, orr résznél már kicsit laza sztem érdemes cseréltetni (szervíz asszem 1500 Ft..) vagy megbeszélitek és Ő megcsináltatja a napokban...
ha érdekel dobj egy privit megadom az elérhetőségét de Ő Vácon lakik tehát max Bp-re viszi el...üdv B -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Egy sajnálatos esemény miatt ismertem meg az új garanciapolitikát. Konkrétan kurvaideges vagyok. A Racing Jacketem szára megrepedt, és félig letört a gumis rész vékonyodásánál. Gondoltam sebaj, 2500 Ft meg egy kis bosszúság, de nem. 17000 Ft és sok bosszúság. Pedig azt hittem, hogy nem lehet eltörni. Őszintén ez kicsit megrázott.
Lehet, hogy megpróbálom megragasztani, mert a fele még tartja, bár nyilván nem lesz ugyanolyan.
Újat ennyiből nem veszek, más fajtát sem, a szekrényben tartani törötten meg fájna a szívem. Már nem használom ki a sportosságát, de attól még mindig a kedvenc modellem a Monster Dog mellett.Jajj...
Szerk.: USAban adnak nekem csak keretet ha bemegyek egy boltba? Olcsóbb lehet az?
-
gaborcsu
tag
válasz
tomyka74 #7828 üzenetére
igazából a lötyögés ami gáz lehet, tudom tudják olcsón javítani, de az már akkor sem lesz az igazi. + a gumikat úgyis cserélni kell, mert más után én sem viselném. Aztán a lencsék kérdőjeles állapota megint rizikós lehet, hogy mennyire volt körültekintő a tulaj.
De ez csak az én véleményem... -
tomyka74
senior tag
válasz
gaborcsu #7827 üzenetére
miért nem vennél? naon el tudnak használódni vagy mi?
vagy inkább ugy kérdezem, hogy ha mittomén elmegyek megnézni akkor mit nézzek rajta, milyen hibákra figyeljek, vagy lötyögésre vagy vmi?
megmondom őszintén még soha nem fogtam a kezemben juliet-et.
nemtom mire figyeljek mit nézzek ha használtan venném, mivel ujra nincs pénzem de naon szeretnék egyet, azért kérdezem4 -
tomyka74
senior tag
válasz
gaborcsu #7822 üzenetére
üdv!
na én egy juliet-et szeretnék venni, kb max 45 van rá!
ezeket néztem vaterán, véleményed?
ez tetszik a legjobban de itt csak a szemcsi meg a zacsit adja!
[link]ezzel ad mindent de ezt már naon rég árulja és nem viszik el tőle , nekem picit gyanús![link]
ez pedig még nem válaszolt vissza de ez a szín annyira nem jön be mint az első plasma/emerald, de hát egy pár bronz lencsét is ad hozzá!
[link]na véleményed a három szemcsiről?! mondom én az plasma/emerald-ra hajazok naon ennyiért! de ha tudsz te is juliet-et ilyen árban kb , akkor lécci jelezd és meglátjuk!
véleményed élőre is köszi! -
007007a
csendes tag
Hali mindenkinek !
Végre megjött a szemcsim..
Imádom.. király!!!!!!!!!
-
gaborcsu
tag
Találtam a vaterán néhány érdekes "oakley" hirdetést:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=RGfashion
Durva hamisítványok és sehol nincs feltűntetve, hogy replika lenne. Még eszik is az emberek, mert a licitek szépen mennek fel.
Saját tapasztalat alaján, sajnos én is az ilyenek miatt találkozom hitetlen emberekkel, amit persze meg tudok érteni, pláne ha már vásárolt korábban oakleyt neten kersztül, hasonnló eladótól. Na mindegy, mindenki arra érzékeny amit kedvel vagy szeret. Aki kerüli az ilyesmit és jó árakat keres, írjon bátran. -
"..a Juliet az egyik legszebb, legjobb szemuvege az Oakley -nak"
Nekem ugyanez csak a juliet helyére half-x-et rakok
Julietem (ill XX-em) volt pár darab, de mindig eladtam, az orr rész megoldása sztem kimondottan szar, egy idő után teljesen kilazul, lötyög. A formája olyan amilyen, de az én fejemen kb lofszt se takar, mindenhonnan besüt a nap. -
hori13
tag
válasz
tibi666 #7816 üzenetére
A Compulsive egy női modell ami szerintem is jól néz ki.
Crosshair nekem is van csak azért kevésbé kedves számomra, mert boldog-boldogtalan pilótaszemüveget hord és ezért mostanában én sem viselem, dizájnban hiába felülkerekedik a többi hasonló karakterű szemüveg fölött.
A másik három sportszemüveg szintén jól néz ki, egyetértek veled!
A Juliet nekem is nagy kedvencem tökéletes dizájn és minőségi, "elpusztíthatatlan" anyagok,elemek tökéletes kombinációja ( persze, mint minden Oakley). Ha megválasztanák a napszemüvegek hét csodáját, rangsorolva akkor szerintem az első háromban benne lenne!
Az nem baj, ha neked nem tetszik, mert mindenkinek más az ízlése, sőt nekem is vannak olyan Oakley szemüvegek amik nem nyerték el a tetszésemet de mégsem írok olyan véleményt amivel megsérthetnék másokat inkább kussban maradok és várom a következő beírást! -
tomyka74
senior tag
erről vélemény lécci? ha 45-be adja viszem is!
-
tomyka74
senior tag
válasz
tibi666 #7812 üzenetére
Vole-val értek egyet az oakley legjobb, legszebb szemcsije a juliet. legalábbis számomra.
volt már eye jacket-em black gold/gold iridium , most van egy twenty-m emerald/gold iridium, imádom ezt is de igazán majd a leendő júliám hozza meg a bódoccságot!!!mindegy hova veszed fel, bringázni vagy esküvőre mindenhova való!
van egy mondás pit bull-osok között " van a pit bull és az összes többi kutya aki az akar lenni ", hát kérlek van az oakley juliet meg az összes többi ami az akar lenni!!!!!
-
harryls
aktív tag
válasz
tomyka74 #7810 üzenetére
A honi garipapír meg ritka, mivel a mofo árai kissé magasak.
Azért össze lehet vele hozni, állandó mozgásban van. Több juli-ja is van, kérdezd meg lehetne-e válogatni ha 40e-t fizetsz.
Ha beszélsz vele azért azt ne mond neki hogy kissé leírtam a double x-ét.Az enyémek nem eladók!
-
harryls
aktív tag
válasz
tomyka74 #7808 üzenetére
Ismerem az eladót a TiO2 xx-ét láttam elég viharvert volt pedig arra is azt írta hogy jó állapotú ettől függetlenűl lehet hogy ez szebb. Milyen papírjai, arra a slepnire gondolsz ami minden dobozban benne van? Attól te boldogabb vagy? Szerintem a lényeg a szemüveg a szövetzacsi és a doboz. A szemükhöz egy papír fontos, a garipapír (már ha megvan).
Az eladó neve: Veres György tel:06704559494 Hívd, és beszélj meg vele randit. Ami lehet hogy nem lesz egyszerű, merthogy Diósd-i. -
-
tomyka74
senior tag
üdv!
erről a julietről mondanátok véleményt, szerintetek megéri 40-ért?
azt írja nem adja olcsóbban.elég régóta árulja, vmiért nem viszik el tőle.
-
B.Ricsike
őstag
Ma vettem egy Oakley Omegatron Tee rövidujjú pólót és nagy meglepetésemre az van ráirva, hogy : Made in China...... Nekem fura volt h nem USA...
-
peter05
csendes tag
Sziasztok !
Látom ti nagyon benne vagytok ebben a napszemüveg témában !
Azért fordulok hozzátok, mert van egy Oakley napszemüvegem, amit mondhatni tartozásból kaptam. A lényeg az, hogy nekem nem áll jól és nincs is szükségem rá ! Nem tudom hogy esetleg itt valakit érdekel-e de ha jól utána néztem akkor ez a típusa : OAKLEY RADAR POLARIZED Javitsatok ki ha tévedekFehér a keret és fekete lencséje van, középen nincs elválasztva és oda is felvan rá írva hogy Oakley !
Cserébe is belemegyek !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest