Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babarnew
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
ha valaki gerjed a régi klasszikusokra van egy eladó, hibátlan karcmentes
SPLICE Rootbeer.Platinum/Gold Iridium
dobozában.... -
darnellsmith
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
ez igen keményen néz ki

-
Don't Panic
senior tag
Sub Zero Complete Collection

-
Don't Panic
senior tag
egy válogatás
-
Don't Panic
senior tag
nekem annyira tetszenek ezek a régi dolgok . remélem 1 szer újra lesz ilyen retro őrület az oakleynál
-
vastag87
csendes tag
-
PoLizei
aktív tag
válasz
vastag87
üzenetére
Nekem van egy, kék kerettel, gold lencsével, nem XLJ. A szára kicsúcsosodik oldalra, ezért a keskeny arcúaknak nagyon jól áll, viszont pl. sapka alá nem praktikus, mert túl nagy rést hagy a fülnél. Ha sportoláshoz kell, érdemesebb lehet XLJ üveget választani, a sima nem takar eléggé alulról. Utcai viselethez persze szolídabb az utóbbi.
A gold lencse jól árnyékol erős napfénynél, szeretem a tónusát is. Kellemesebb (és sötétebb is) a +rednél. -
vastag87
csendes tag
kinek mi a véleménye a Half-Jacket-ről? most szerváltam egyet, de még élőben nem láttan ilyet, még nem jött meg, de már úton van. több helyen olvastam hogy a sportszemüvegek közül a legjobb. akinek van, az leírhatná a tapasztalatait. illetve később cserélném a lencsét, azt hogy sima vagy xlj-t még nem tudom, illetve a szín az ezek közül: fire, ruby, positive red...
ez a modell pontosan:
[Half-Jacket XLJ] -
Vole
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Milyen valsag? :-)
-
Elkelt az első darab C Six Carbon [link]
-
rep3at
őstag
Hogy tetszik? [link]
És ez a hétköznapi..
-
bettis36
csendes tag
mindegyik oakley szemcsinek a belső szárán van szám(pici fehér számok)? nekem csak a monster dog-omon van. és már kérdezte más is a Valve-eknek a belső szárán van Valve domború felirat, mint a plate-en, gascan-on, MD-on?
-
FerNandor
őstag
jaja

-
FerNandor
őstag
biztos, h eredeti.
Nem úgy átlátszó, hogy át tudsz látni rajta, hanem, ha fény felé, erősebb fény elé rakod, akkor látszik, hogy belül vagy mittudoménhol piros a műanyag

a five 3.0-ám(amit most megörökölt mutterom
) is polised black és az is ilyen 
-
FerNandor
őstag
válasz
Babarnew
üzenetére
hali,

eredeti tuti, a polár lencse is polár, ki is próbáltam monitoromon, meg összehasonlítottam a sima five-ommal és jó. Csak fura volt, mert a boltién pl. van, azis detto ugyanilyen canteen. És hirtelen megijedtem, h nem is eredeti, mert nemtom, pl, hol tartanak a hamisítás minőségében... de minden ok a szemüveggel, látszik, h okés.
Ja meg az is fura volt, hogy nekem normális a polarized felirat/gravírozás, ilyen szürkés, a boltién viszont fekete
AZ meg hogyan van? Nem láttam ég soha "színes" polarized gravírt.. és az sima polished black-black irid. polar....Na mindegy, a lényeg, h "olcsó" volt, és nagyon fasza

(ui.:
JA, meg ezt én már rég észrevettem, amit itt is írt valaki, hogy a polished black keret "átlátszó", és ilyen piros, ha átvilágítód, néha a fejemen is látom, ha úgy esik rá a fény. Ilyet azért nem hiszem, h tudnának hamisítani)üdv
-
NyxNyxNyx
addikt
Half jacket -be érdekelne fire, ruby, +red ,vagy ice lencse engem is.
Ha valakinek van jó áron az szóljon pls.
-
vastag87
csendes tag
Vole, esetleg valve-be fire lencsét tudsz szerezni? e-bay-en láttam 1-2 aukciót, de ha valaki segítene onnan rendelni, megegyezhetnénk hogy +X összeget ráfizetek ha megrendeli nekem. többit priv
meg half jacket-be keresek lencsét, sima és xlj is érdekel. fire, ruby, positive red, ice ez a négy közül érdekelne vmeik
-
krain
tag
Hali!
Különböző okok miatt eladósorba került egy szépséges Juliet, tökéletes állapotban. Plasma, Black Irid. lencsékkel, ez év júniusában vettem vettem, addig dobozban pihent, illetve egy vadonatúj Oakley Spike, matt fekete keret szürke lencsével, ami most érkezett az usa e-bay-ról. Privátban érdkelődjön legyen szíves az, akit érdekel. Köszi.
-
vastag87
csendes tag
a valve szemüvegeknek a szár belső felén nincs valve dombornyomat? mint pl a monster dogban
-
Babarnew
tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Hali,
Én pl. itt vagyok
de gőzöm sincs...egyszer volt canteen szemcsim, nem áll jól, elcseréltem SupaCow-val 
egyébként miért fontos ? csak megismered h eredeti-e (vagy nézesd meg a Lab-ban) a polar lencséket meg egyszerűen egy lcd kijelző előtt is ellenőrizheted...ha OK akkor minek a számokat keresgélni..? -
FerNandor
őstag
(kétszer ment véletlenül)
-
FerNandor
őstag
Hali,
létezik olyan, hogy Canteen szemüveg bal szárának belső oldalán nincs olyan kód (pici fehér számok) Polished black, black irid. polar. 2006-os (elvileg, doboz alapján).
előre is köszi,
üdv
-
DemonDani
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
esetleg ha szólnál pár szót képekkel összeállítva egy kis logout írás jó lenne ;)
-
DemonDani
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
grat szép
sztem nem rossz eredmény 
-
Vole
aktív tag
Nem olcso, de legalabb mar lehet kapni :-)
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Gold? Nem túl sötét az, ha nem süt a nap? Egy HalfJacketem van golddal, nagyon szeretem a lencséjét, a tónusa kiváló lenne hóra is, de szerintem csak erős fényben működne a pályán. Engem legalábbis zavar, ha nem látok mindent jól. Nyilván a megoldás 2 hemü lenne, de hát...
Azért az Oakley honlapján érdekes a lencseválasztó rész: ugyanaz a színelnevezés többször is rajta van a listán, ahol kiválasztod, de eltérő % értékekkel
. Lehet, hogy különböző években különböző fényáteresztésű változatokat adtak ki, a felsorolásban meg bent maradt mindegyik? Jó, persze azt a pár %-ot talán észre se veszi az ember, de lehet, hogy pont azért döntene az egyik, vagy másik szín mellett. -
Integra
titán
csak a gold-dal van tapasztalatom, de ez tökéletes hozzá. legalábbis számomra.
hogy polarized gold milyen lenne, passzolom, nekem megfelelt a sima és továbbra sem gondolkodom polarizált lencsében.
ha tesztelhetném, egyszerűbb lenne, de nincsen rá lehetőségem, kétesbe meg nem nyúlok bele. -
-
vastag87
csendes tag
ááááá, nem kell ide Elite C6 carbon-ból......
itt van a carbon Juliet
[link]sztem ez nem kerül 4500$ba

-
lorcsi
veterán
a téli heaxytools prosiban oakley szemüvegekben vannak a modellek

a címlapon, ha jól nézem hijnix kozik
-
darnellsmith
senior tag
Oakley Frogskins Matte Rootbeer / Fire
Iridium Collectors Edition 03-148 eladó, érdeklődni priviben
-
Don't Panic
senior tag
jó kis oldal thx

-
NyxNyxNyx
addikt
Ez lehetne akár frogskins baba edition.

-
SupaCow
aktív tag
-
PoLizei
aktív tag
Idén tervezem, hogy a snowboard szemüvegemet is Oakleyra cserélem. A lencse színén vacilálok, melyik lenne a legjobb kompromisszum, ami erős napsütésben is megfelelően árnyékol, viszont sűrű hóesésben sem kell levennem, mert túl sötét. A régi szemcsóm üvege a gyártó honlapja szerint 54%-os fényáteresztésű "persimmon" színű. Ez egész jó, de ha süt a nap, azért hunyorgós. Az Oakleynak is van persimmonja, ők 57%-osra sötétítik, szóval hasonló lenne a mostanihoz. Azon gondolkodom, hogy bevállaljak-e egy kicsit sötétebbet G30 - VR28, vagy abban már nem látnék normálisan ködben, havazásban.
Akiknek közületek van síszemüvege, milyen lencséjűt használtok, milyet ajánlanátok? -
Don't Panic
senior tag
nem kapkodták el , jó magyar szokás szerint
" jó munkához idő kell , a szarhoz még több" -
NyxNyxNyx
addikt
Ahogy nézem elkészült a mofo webshop!
-
Don't Panic
senior tag
1szer lesz egy ilyenem 
-
bajuszati
tag
ok..semmi gond
-
bajuszati
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
írtam priv. hogy én is szemüveget keresek...

-
vastag87
csendes tag
valaki tud szerezni Half jacket-hez gumiszettet? fehér kellene, illetve lencsét ugyanehhez a szemüveghez? valami extrém színű kellene ruby/fire/positive red sima is meg xlj is érdekel.
ennek a szemüvegnek milyen színű a szárán az icon?
[link] -
vastag87
csendes tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
okés, várom válaszod!
Vole: ok, ha meglesz a pénz akkor megkereslek a lencse ügyben! -
TayRol
nagyúr
válasz
Don't Panic
üzenetére
tenyleg jol nez ki. csak 'joara' van...
-
bajuszati
tag
Sziasztok,
valakinek eladó monsterdog?
-
bettis36
csendes tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
hát az oakley a tesztjeit így végezte: 1cm átmérőjű acél golyó 102mp/h-val(164km/h) kilőve, a távolságot nem tudom de videón nézve kb a cső vége 30cm-re van a szemüvegtől.
szerintem a te teszted már túl extrém volt

-
vastag87
csendes tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
huh, nem tudom.... nem tudom, hogy lehetett-e itthon kapni, és mennyiért... tudnál szerezni?
mert itt a linken 85$ írnak hogy annyiért adták, ha van esetleg jó állapotban/reális árral akkor egyezkedhetünk! írj privátban nyugodtan! -
Babarnew
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
'vazze Te aztán nem vagy semmi
becsülöm ennyi időt rászántál...
egyetértek az előttem szólóval, sprtszemüveg/napszemüveg kategóriában példás hogy nem törött apró szilánkokra ! ...mondjuk remélem Nekem nem kell tesztelnem élesben
más: nincs valakinél elfekvőben Spike Matte Black / Blk Iridium (esetleg Polar) ???
tegnap este volt Discovery-n film Montoya-ról nagyon megkívántam rajta a Spike-ot, erre ma reggel Chip Fooze "átépített" éppen és rajta is az volt...

van néhány vadiúj ill. új állapotú fémkeretesem jó árban ha valaki gerjedne : Crosshair Blk/Blk Ir Polar; Crosshair BC Titan/VR28 Blk Polar; Square Wire MBlk/Blk Ir Ducati ...
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Azért ez nem rossz eredmény, mert -ahogy mondod- nem egy golyóálló üvegről beszélünk (az egy "picit" vastagabb és nehezebb), és a lencse nem tört szét, csak átfúródott rajta a skuló. Sportszemüvegnél végülis az a lényeg, hogy ne törjön szilánkosan.

-
vastag87
csendes tag
Vole írtam PM-et a valve lencsével kapcsolatban!
Valaki tudna esetleg egy ilyet szerezni:[link] -
Don't Panic
senior tag
Hello
Megtörtént a nagy teszt a törhetetlen Oakley lencsével kapcsolatban. Tény hogy igen masszív és egy átlagos eséstől vagy nagyobb eséstől, netán ha kalapáccsal rávágunk , ( a következő teszt az lesz, h kalapácstól széttörik e)Nos, ezt nem tudom, de majd megtudom, ha szétverem. Ellenben a 300-as win magnum golyó 50 méterről finoman szólva…
Hát nem golyóálló üveg ez, hanem csak egy napszemüveglencse, ami az átlagtól eltérően elég masszív, ezt el tudnám képzelni, hogy egy lazább vagy egy csöppet erősebb légpuskának ellenállna a lencse. De nézzük meg a képeket először egy gyertyás pléhdobozba tettem bele, aminek az alján volt egy kis viasz is ezt 50 méterről lőttem meg és megcsíptem a szélét kimart egy darabot a lencséből íme [link]oké oké de azért kéne lennie egy kimeneti nyílásnak is nem?
oké nekem ez még nem bizonyíték
még rálőttem párat de most már egy gumi abroncshoz ragasztva [link]és a végeredmény
[link]end
-
Don't Panic
senior tag
mmm nem rossz
azért szemből is meglesném bár a POLARIZED verzió a fényesebb kerettel nekem jobban tetszik de kinek mi
[link] -
Vole
aktív tag
Ez volt mar mint ujdonsag?
-
vastag87
csendes tag
illetve half jackethez fehér, juliethez kék gumiszettet?
-
vastag87
csendes tag
üdv! valaki tud szerezni valve-be fire, gold, ice, vagy ruby lencsét?
-
lorcsi
veterán
úgy néz ki a közel jövőben optikai szemüveg keretet kell vennem
van esetleg valakinek eladó ?
(optikussal meg csiszoltatok bele drioptriás lencsét) -
neo-geo
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
"am nemsokára letesztelem hogy szegény M doggler lencsém kibírja hogy egy 300 as win magnum golyó mit tesz vele" Miért nem mindjárt egy 10 hüvejkes ágyúval lövöd meg?
Azt biztos kibírja. -
Don't Panic
senior tag
ha biztositasz tárgyi feltételeket minden további nélkül
time warp.... -
DemonDani
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
2000FPS Slow-motion Videót!!!
Ha lehet 3Dset! FullHD felbontásban! 
-
Don't Panic
senior tag
A héten vagy szombat vas mikor lesz idő erre a műveletre
30 - 50 méter közt lesz a távolság- a videot nem igérem a de a képeket mindképp megosztom! néztem azt a méregdrága elit kategóriás szemcsit irreális még a PIT BOSS is de ez megint relatív...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Zero kell neki más napszemcsire rá se néz... by suzuki reklám 
dobozában....

. Lehet, hogy különböző években különböző fényáteresztésű változatokat adtak ki, a felsorolásban meg bent maradt mindegyik? Jó, persze azt a pár %-ot talán észre se veszi az ember, de lehet, hogy pont azért döntene az egyik, vagy másik szín mellett.