- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Streyker
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Half X szemüvegem polarizált fekete lencsével, és törött jobb szárral, ha valakit érdekel szívesen eladnám természetesen jóárasítva, vagy esetleg vennék egy jobb szárat valakitől, ha van eladó!
Képet is küldök, akit érdekel, jó állapotban van, vigyáztam rá, lencse is szinte tökéletes! -
Streyker
csendes tag
Sziasztok!
HA valaki tud jóárasítva egy Oakley Overtime 9167-03 szemüt kérem ne tartsa magában!!! Meglepném az asszonyt
Előre is köszönöm! -
Streyker
csendes tag
Nagyon köszi a telszámokat srácok! Sokat segítettetek!
-
Streyker
csendes tag
Hali srácok!
Lenne egy kérésem a társaság felé, mégpedig az, ha valaki jár mostanság a Lab felé, lenne-e olyan kedves és megkérdezné nekem, hogy van-e nekik half-x hez bal oldali száruk, vagy abba rugó, mert elmentem a pécsi boltba és semmivel se tudtak szolgálni, csak annyival, hogy próbáljam meg a Lab-ban.
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni! -
Streyker
csendes tag
Hali!
Lenne 1 problémám és örülnék, ha valaki tudna segíteni!
Van 1 half x-em, és a minap a bal szára megadta magát, azaz a "rugó" a szárban, egyszer már korábban szétcsúszott akkor a pécsi boltból felküldték Pestre és csak összerakták és jó lett, de azt kaptam válaszul, hogy vigyázzak rá, mert ha ez a rugó szétmegy akkor komplett keret csere! Na a probléma itt kezdődik, mert külföldről származik a szemüveg és így ahogy én tudom itthon nincs rá garancia. Nem tudom mennyire igaz, h komplett keretet kell vennem, vagy tudtok-e esetleg arról, hogy külön szárat lehet-e venni, illetve bármilyen építő jellegű infónak nagyon örülnék!
Köszi előre is az 5leteket! -
Streyker
csendes tag
Hali srácok!
Nekem van egy carbon/black iridium polarized half x-em van, én is csak jót tudok róla mondani nagyon kényelmes, szépen összerakott szemüvet, a polár miatt meg le se akarom venni szinteAkár egész nap is lehet hordani sztem, nem nehéz vagy kényelmetlen.
Abszolút jó választás! -
Streyker
csendes tag
válasz
darnellsmith #12824 üzenetére
"kissé"?? már látom az iróniát... egyenesen megbotránkoztat, szörnyű h ilyenek bomlasszák ezt a szép "társadalmunkat"...
-
Streyker
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
Streyker
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
A Half X-em jobb szárában kiakadt vagy nem tudom.... a lényeg h Pécsen elvittem a márkaboltba és azt kaptam h nincs itt szervízelés és mivel nem náluk vettem nem is küldhetik sehova ahol értenek hozzá. Szóval valami szervíz telefonszámát vagy h miként lehetne ezt innen Pécsről intézni, valami okosat légyszi írjatok!
Előre is köszi! -
Streyker
csendes tag
Hali skacok!
Szerintetek ez mi? [link] -
Streyker
csendes tag
Hali!
Tudna nekem valaki szerezni ilyet:
http://www.oakley.com/catalog/products/operative-trade
feketében, 11 méretben, normális áron?
pls írjon! -
Streyker
csendes tag
Hali!
én a half x-et használom vezetéshez, biciklizéshez, meg úgy a mindennapokban és csak ajánlani tudom, kényelmes, akár egész nap is, és fém keretes ahogy a linked szemüvege is...előtte twenty-m volt, azt is így használtam, de ez ég és föld, szal ha jó szemüt akarsz Oakley-t kell venni -
Streyker
csendes tag
válasz
samba86 #7951 üzenetére
hali!
...hogy ez eredeti-e, abban nem tudok sajna segíteni, de abban igen, hogy nekem van 1 twenty-m, aminek szintén nincs a szárába beleírva a száma...de vannak itt okosok akik talán többet tudnak
üdv.u.i.:amúgy eladó, fekete keret ice lencse, ha valakit érdekel írhat...
-
Streyker
csendes tag
Hali skacok!
Lenne 1 kérdésem:
Nemrég jött meg a half x-em, és érdekes módon az egyik szára valamiért jobban(többet) hajlik kifelé, nem tudom miért lehet ez a különbség, mondjuk több csavar is van a szárban lehet h valamelyik lazasága okozhatja de ötletem sincs. segítséget előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest