Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeciCanyon
tag
válasz
tom956ster
üzenetére
hiénának nem is jó lenni
, én annak is örülök,ha más beszerez egy olyan szemüveget amit régóta szeretne és ha tudok segíteni akkor miért ne 
ez a top 3 relatív, mert mindenkinek a sajátja a legszebb elv él itt is, pl nekem nem jönnek be az xmetalok, van akiknek pedig csak azok
de ugyanúgy szeretem a legutolsó polished/black monster dogomat is mint a fekete OTT-t vagy akármelyik ritkaságot 
most lesz 12 éves a Plate
2005 szeptemberben vettem, azóta ~160db lett 12-13db/év, amióta kint melózom lett nagy a készlet, de még kordában tartom, bár nem egyszerű tisztán tartani se és hordani ennyit, igyekszem 2-3 db-ot magamnál tartani.
2009ben így nézett ki a "gyűjtemény"koxx köszi, de az xx nem az esetem, a kozik az csecse, de már van kettő
meg most spórolok mert 2 dobozos OTT van a célkeresztben 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, én annak is örülök,ha más beszerez egy olyan szemüveget amit régóta szeretne és ha tudok segíteni akkor miért ne 
de ugyanúgy szeretem a legutolsó polished/black monster dogomat is mint a fekete OTT-t vagy akármelyik ritkaságot 
2005 szeptemberben vettem, azóta ~160db lett 12-13db/év, amióta kint melózom lett nagy a készlet, de még kordában tartom, bár nem egyszerű tisztán tartani se és hordani ennyit, igyekszem 2-3 db-ot magamnál tartani.
meg most spórolok mert 2 dobozos OTT van a célkeresztben