Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
seven7 #38768 üzenetére
Én is D7200-est vettem, de csak vázat, mert obik már vannak (D3200-est vált az új gép). Szóval kb. 1,5-2 hét múlva jött a mail a Nikon-tól, hogy sikeres a regisztrációm a pénz visszatérítésre, utalni fogják a pénzt, amint tudják. Ha biztosra akarsz menni, írj nekik a megadott mail címre, kérdezd meg, beérkezett-e a regisztrációd, de nem számíts arra, hogy 1-2 nap alatt visszaírnak.
-
Anubis_9
addikt
válasz
seven7 #38740 üzenetére
Ha már MM... A múlt héten osztottam meg veletek, hogy nem kaptam +2 év Garancia Plusz szolgáltatást az online vásárolt és FotóMánia -10%-os D7200-es vázamhoz. Váltottam 1-2 levelet a vevőszolgálattal, ahol is elmondták, hogy azért nem jár ez a szolgáltatás, mert a MM-ban maximum 3 év garanciát adhatnak a fotótermékcsalád tagjaira. Mivel a Nikon eleve 3 évet ad, ezért nem kaptam.
Ha egyből ezzel kezdték volna, nem erőltettem volna a dolgot, de még az ügyfélszolgálatos dolgozó sem tudott erről.
-
csacsi77
senior tag
válasz
seven7 #38229 üzenetére
Én a helyedben vennék egy D5500 + 18-140mm kombót.
Az egy nagyon jó mindenes gép, az obi pedig szinte mindent lefed, még a tele tartományba is vastagon bekacsint.
Használd egy kicsit és rájössz, hogy milyen gyújtótávolság tartomány felel meg és akkor vehetsz hozzá még a kívánalmadnak megfelelő obikat. 35, 50 mm? Esetleg egy nagylátó? Vagy ha a madarászás érdekel jöhet egy nagytele? Vagy bogárlábakat akarsz fotózni, akkor makró? Vagy egy vaku?
Szóval vedd meg, használd és ha rákapsz az ízére akkor már úgyis tudni fogod hogyan tovább. -
Throme
veterán
válasz
seven7 #38231 üzenetére
Az 5600 helyett nem lenne elég egy 5500, vagy esetleg 5300?
Vagy ezt már kérdezték?
A különbözet mehetne obira, kiegészítőre...akármire.A 18-105 olyan "rosszra" sikeredett, hogy régen még a 18-55-öket ajánlgatták (akiknek nem volt 18-105 obijuk
), majd ha megnézte akkoriban az ember a hardveraprót, hemzsegett a 18-55 obiktól, egymás alá ígérve, mert nem sokan vették...mivel nekik is volt egy felesleges a polcon....
Majdnem mindenki rájött, hogy az az átfogás (18-55) kevés. Elforog a frontlencse, így polár szűrő használat rémálom.
És már nem vitáztak azon, hogy a sarkokban hangyafasznyival jobb az egyik, vagy a másik...Kezdésnek egy remekül kitalált átfogás a 18-105.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest