Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
djdaniel #10055 üzenetére
Amig tiszta es nem gyulladt/duzzadt, es nem kenyszeresen nyalja, addig nincs gond.
Ha folyamatos rafixalas van es nincs rendben a seb, lehet dokitol kerni/venni lampaburat
Meg fertotleniteni kis betadinnal.
Kanduroknal ez nagyon hamar meg szokott oldodni, nem aggodnek tul sokat. -
djdaniel
senior tag
válasz
djdaniel #9491 üzenetére
nem engedett bele szerkeszteni előző h.sz-be elnézést
megtaláltam youtube-on Safe And Sound - Rebelution
-
bbuffy
senior tag
válasz
djdaniel #9228 üzenetére
Nem kell az a spray. Sima kis ikeas virágspriccni, bele egy evőkanál ecet vagy citromlé és felhúzni vízzel. Nagyon gyorsan leszokik róla ha mindig lespricceled ha épp ottvan v felugrik. Egy idő után elég ha ott a spriccni v csak a hangját utánzod. 100% sikerbiztos recept.
-
Mawyx
őstag
-
KTTech
veterán
válasz
djdaniel #9136 üzenetére
Nekem az egyik macskám kijáró macska volt és már több, mint 1 éve panelben lakik, én lettem az új gazdája, tehát dupla váltás volt. Remekül megszokta
viszont az "új" macskával nem jön ki jól, folyamatos a harc, így már azon gondolkodom, h valamelyiket el kell ajándékozni (hozománya a harcnak, hogy folyamatosan össze-vissza pisil és szarik... pedig mindenből kettő van: fedett macska WC-ből, várból, kajálóhelyből, jó messzire egymástól)
-
SUPREME7
őstag
válasz
djdaniel #8750 üzenetére
Ha szenved, és felelős gazdi vagy akkor mindenképp altatás, akármennyire rossz belegondolni. Bár nem macskatéma, de volt egy 8 éves németjuhász kutyánk akit megmérgeztek patkányméreggel, de túlélte mert időben kezelték, kezdett jobban lenni, aztán olyan szövődménye lett amitől elkezdtek az izmai sorvadni, és már minden mozdulat fájt neki. Aztán egyre rosszabb lett, és már sírt szegény, alig bírt lábra állni, amikor fater végre belátta, hogy nincs tovább. Ha úgy érzed, hogy nem tudod vállalni a kezelést akkor ne várd meg, hogy rosszabb legyen, nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest