- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
SUPREME7 #10764 üzenetére
Első képnél nagyon megijedtem, mert a soroksári vasúti felüljáró aljában néha-néha látni ilyet és nem a legjobb állapotban ,sőt. Kicsit összerándult a gyomrom, de azután hamar rendeződött, hogy lejjebb görgettem.
Nálunk - bár tudom keveset írok - a két macska kb. 9-12 havonta stílust vált. Értem itt azt, hogy ölbecicák vagy épp önző dögök.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SUPREME7 #10318 üzenetére
Így nézve a dolgot túlzás azt mondani, hogy támad, mert nem vadászik az emberre, csak játék közben durvul, illetve gyakran simogatáskor oda-odakap.
Nem vagyok én ehhez hozzászokva. Az előző macskánk (herélt kandúr) egy kéjenc volt, minden alkalmat megragadott, hogy valaki dögönyözze.
-
vashal
tag
válasz
SUPREME7 #10219 üzenetére
igy van.nem megkülönböztetni akarjuk az állatokat,ha nem a bánásmódról,állatkínzásról van szó.a haszonállatokat is lehetne jó körülmények között tartani és a lehető legfájdalmasabb módon leölni (nem úgy mint a youtubon lévő videón,ahol élve darálják a csirkéket és élve kezdik feldarabolni a marhákat.csak mert EZEK A TANÍTHATÓ faszok erre élveznek).
ha a másik oldalt nézzük akkor neveljük a gyerekeket úgy hogy rugdalom meg verem egy folytába mint a haszonállatokat,csak ez nem tetszik senkinek
-
Kidus
őstag
válasz
SUPREME7 #10219 üzenetére
Mi alapjan teszel kulonbseget?
Ha az alapjan, hogy mire hasznalod, az moralisan rendben van?
Ahogy tenyesztik ezeket az allatokat, az egy egesz eletre szolo kinzas, legyen az ket ev vagy ket nap.
Mindig vannak kivetelek es normalis banasmod, de sajnos eleg ritka.
Hazi vagy nem hazi, haszon vagy kedvenc, az osszes ugyanugy allat.
Szerintem. -
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #10184 üzenetére
Cicákaink két hetesek lettek
2 még csipáska, így kamillatea kúra van, azért néz ki egyik-másik inkább ázott hörcsögnek
https://www.youtube.com/watch?v=BvpABV_QHOo -
mishubi
tag
válasz
SUPREME7 #9815 üzenetére
Barátnőméknél van a macsek és igazából kinti cica, de ha mi bent vagyunk akkor ő előszeretettel mászik fel a szúnyoghálón, mint valami pókember =D Akkor általában eléri a célját és bejön. De ahogy bent van letelepedik valahová, mint a képeken is látni, majd nyalakodni kezd. Ez nála valami rutin feladat, de látszik is az eredménye =D
Kicsit más téma, de érdekesség a dologban, hogy a környéken sincs hosszú szőrű kandúr és mégis pár évente születik egy hosszabb szőrű a házimacska anyukától. Eddig csak a Lady volt, de pár hónapja jött ő.
Érdekes azért az öröklődés.Ő pedig az itthoni szőrmók, de szerintem már régebben valakinek mutattam itt és meséltem, hogy megmentettük őt a fagyoktól és szerencsére mára elég szelíd lett.
-
Mawyx
őstag
válasz
SUPREME7 #9567 üzenetére
Én a kaparófára akartam szoktatni, mondom ha hozzádörgölőzik, akkor már cica illata lesz és akkor majd megy oda, hát nem
A dörgölőzés megvan, de amikor elmúlik a hatása, akkor nem érdekli tovább a kaparófa. Pedig már a vonulási útvonalába raktam, de szépen kikerüli
Én nem a sprét próbáltam, hanem a normál, darabos cuccot, teljesen kész van tőle
Fekszik mindenhova, csak oda nem, amit kifejezetten neki vettem, így meg ötletem sincs a rászoktatásra, inkább ő választ hol akar aludni. -
wertigo1984
őstag
válasz
SUPREME7 #9284 üzenetére
Cukik nagyon, es budosek de akkoris kaptak puszit tolem.
Az apjukat Zimbat mar vagy 4 eve simogattuk akkor o mar majdnem fel eves volt, van is otthon kep rola valahol, elokukazom. Februarban az elso gyermekeit simiztuk, egyiktol nyelvest kaptam az arcomra, a mostani alom a 2. neki. Amugy d.e.10tol delig, majd 14 oratol 16 oraig lehet oket simogatni.
Ma rengetegen voltak. -
bbuffy
senior tag
válasz
SUPREME7 #9236 üzenetére
Nálunk bevált, a macska sem utál, igy ajánlom. Akit érdekel kipróbálja. Ha szemtelen a macska, puszival nem lehet megoldani. Kicsit túl van ez spirázva, a macska nem fog megsértődni egy két vizpermettől.
a bolti spray sokat nem ér.
De persze ettől lehet másnál nem válik be hisz a macska is ezerféle lélek.
-
djdaniel
senior tag
válasz
SUPREME7 #9227 üzenetére
Á köszönnöm!
holnap napon beszerzek egyet belőleNem szoktam bántani a macskát, inkább ő szokott engem mikor rá jön az 5 perc, neki ugrik a lábamnak vagy a fejemnek
amúgy tök aranyos macska, mikor hazaérek leülök oda ugrik az ölembe és dorombol, vagy felmászik a hátamra és nyalja a hajamatMawyx ; mindent amit lehet elpakolok a szekrénybe tányér, pohár...stb
de akkor is ott marad az asztal, és az asztalterítő.
eddig 1x láttam hogy belevizelt, azóta nem, de mindennap kifertőtlenítem domestosal.bár ezt a mikrós öltetett köszönnöm
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #8899 üzenetére
A korábbi poszthoz kötődik, most jutott eszembe, hogy készült videó is a harci napozó csirkéről
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
SUPREME7 #8892 üzenetére
Az én macskám is kiválogatta amikor kicsi volt, sőt a mai napig is csinálja. Meglepő módón előbb tanult meg enni, mint inni (rágcsálta az almot először) a tesója a hagyományos utat követte, előbb tejet ivott, később evett.
Persze most már felnőttként esznek mindent, de a szárazat jobban szereti mint a konzervet.
Mivel kint vannak, fognak egeret, patkányt, madarat, sőt ilyen kis halat is amit csalinak használnak.
Két szürke tesó + van egy fekete fehér, majd teszek fel képet én is. -
wertigo1984
őstag
válasz
SUPREME7 #8794 üzenetére
A jot es a finomat konnyu megszokni.
Vistaboy: a Tom & Jerry meseben Tom allandoan a tejet itta, sot az eger is kiszivta az egyik reszeben szivoszallal
Elolvasom a cikket, jo tudni ilyenekrol.
Mishubi: olyan "ha meg egyszer lefotozol szetkarmollak" arcot vag a kepeken, igy en is 2szer meggondolnam, hohy nekialljak kifesulni.
-
djdaniel
senior tag
válasz
SUPREME7 #8751 üzenetére
hát sajnos eutanázia lett a vége, nem bírtam tovább nézni ahogy szenved, ment két lépést és már eldűlt, adtam neki fecskendőből vizet 2 perc múlva kihányta, infúzió injekció..stb nem segített rajta, elbúcsúztam szegénytől, beadták neki addig mellette voltam végig simogattam, miután meghalt haza hoztam, elástam a kertbe.
2 állatorvosnál voltam vele, de ezt fentebb leírtam, ma elvittem egy 3,-ik-hoz és mondta hogy daganat van a hasába, tehát nem májgyulladás meg macskanátha volt mint ahogy az előző kettő mondta, csak a pénzt csalták ki tőlem, közben nem lehetett rajta segíteni.
Így nézet ki ; kép01
kép02
olyan okos és aranyos volt, egész nap sírtam miatta olyan volt számomra mint ha a gyermeken lett volna. -
wertigo1984
őstag
válasz
SUPREME7 #8600 üzenetére
Erezheti a nosteny cicus Krampusz hianyat? Ugye Ok is erzo lenyek, es gondolom nem monogamok mint a kardszarnyu delfinek, de azert aki kozel allt hozzajuk (akar testver, akar egy par) es elveszitik, azert erzik a hianyat?
Ugy alszik az also kepen, olyan cuppanosat nyomnek az orrara...
-
ZetorGumi
addikt
válasz
SUPREME7 #8590 üzenetére
Részvétem.
Hál'istennek nálunk ilyen nincs, hogy mérget raknának az egér elé, és olyan sem, hogy szándékosan tenné ezt.
Csak 2 oka van ennek.
1. A macskusz megfogja az egeret, szinte mindet, ezért nincs is egér mifelénk.
2. A közelben is megfogdossák őket, ezért nem bántja senki őket, sőt, még néha direkt raknak neki ki macskakaját, vagy valamit, hálaképpen.Meg ha valaki ilyesmivel próbálkozna, annak nem csak 1 állat inná meg a levét, hanem több, és akkor a gazdik szépen megnevelnék azt az embert, aki ilyet csinált.
Mert itt biztosan kiderülne, hogy ki volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest