- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöld drazi
csendes tag
Én kaptam ajándékba Eukanuba szárazat (~2000 forintba kerül egy kb 300-400gr zacskó), meg vettem neki almo nature kis konzervet (300ft körül van darabja) és meg nem ette egyiket se. A bio Happy Catet se.
Purina Gourmet szériáját imádja valamiért, Whiskas szóba se jöhet, pedig azt több állatorvos is mondta, hogy a Whiskasba "kevernek" valamit.
-
Dani82
senior tag
igen de kint elmaszkalnak,bogarasznak es nem utolso sorban tobb macsek van. mar vondoltam ra h veszek neki egy kis baratot. de ket macska dupla macera meg lehet ki se jonnenek egymassal
hat azzal nyugtatom magam hogy alszik sszepen. reggel sietek haza hozza.
utalom hogy lelkiismeret furdalasom van emiatt -
KTTech
veterán
Nálam 1.5-2 hetet bír macskaWC-ként 1 zsák, 2 macska van, 2 macskaWC-vel, így havi szinten megúszom 4 zsákból és egy adag alomszagtalanítóból a dolgot (most épp a Panzi-nak egy szilárd alapú verzióját használom, 1000 Ft, és 2-3 hónapra elég). Fedett macskaWC-kről van szó egyébként.
-
westcoastog
veterán
Előző nőstény macskámmal ilyen gond nem volt, talán egyszer-kétszer voltak kölykei, de sajnos elpusztultak, az elsőből 2-t az udvaron találtam meg, gondolom bakmacska széthordta, a másodikat pedig jóval később egy nagy kartondobozban megdögölve, de csak egyke volt..
Aztán evett valahol mérget a drágám és ennyi volt.
Nem tudom a mostani milyen karriert fut majd be a bakmacskák körében. -
radi8tor
MODERÁTOR
Budaörsre járunk.
Nem olcsó, de profi!Ha nem tudsz holnapig várni, akkor ide is viheted: Budapesti állatkórház (24h ügyelet)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jocojoe
csendes tag
No, akkor csak ilyenje van. Iszik a macsek, ha szomjas. Nálunk isznak azért, a nőstény macsek (párom Hercegnőnek hívja) az teljesen kész van. Régebben volt egy műanyag itatótál. Azt folyton húzkodta, kilöttyintette belőle a vizet. Kapott egy gumis aljú, fém tálkát. Abból eleinte nem ivott, de később elkezdett. De mivel nem tudta húzkodni, így csak a nagy szőrös mancsát áztatta bele és azt nyalta le. Most meg elkezdett mosdózni. Felugrik a mosókagylóba és kéri a friss folyó vizet.
Felmosás ja, az nagy muri.
De az porszívó az félelmetes. Nem szeretik.
-
jocojoe
csendes tag
Azt a nagyobb, 5E Ft-s cuccból láttam még1et. Abban van kaparófa, kuckó, 2 emelet, logó játék. Elég stabil, 57*60 cm az alapja, 105 cm magas.
Nálunk a macsekok imádják a frissen mosott cuccokat. Felmosáskor egyből jönnek és rumliznak a vizes padlón, parkettán. Múltkor takarítógéppel kipucoltuk a macsekbútorokat, ágyat, fotelt, nagyon tetszett nekik, egyből henteregtek rajtuk. Hm, lehet, hogy van rajta valami idegen szag, bár macskáknál semmit se lehet tudni, hogy mi miért tetszik nekik vagy mi nem.
Üdv,
-
Tulipanti
tag
Hát nem igaza van?
Múlthéten family elment Pikinek nyakörvet venni. Vettek is, de a kis butus beledugta az állát és attól tartottunk, hogy baj lesz, így megkapta Pehelyke. Hát nem éppen egy átlagos dolog, talán jobb is, hogy Pehely megkapta.
Erről van szó: [link]
És a mai Piki képek:
Játék közben
Alszik a Manó -
Tulipanti
tag
Hát ez jó! Furfangos macsek.
Tudják, hogy mikor kell lelépni.
Nekem is ma mondták el, hogy Piki 1 napig nem volt otthon. Keresték, kiabáltak neki de semmi. De aztán rohant haza. Valószínű, hogy egy pincébe vagy padlásra bezárhatták valahol, mert ami fehér a macsekon az full szürke lett. És a szakadó esőben szárazon jött haza. Azóta nem megy sehova. Remélem tanult az esetből.
Lehet majd fürdetni a macskuszt...de nagyon ügyesen hagyja szerencsére.jocojoe: Nagyon szép cicák. Főleg az első.
-
zack
nagyúr
Hehehe...jópofa!
Semmi baja nem lesz tőle, csak ne 2L igyon. Fél dl-től semmi baja nem lesz.Asszony palacsintát csinál éppen...már előre félek. Kis és Boxos, az az a két keselyű, imádják, és szinte lehetetlen tőlük nyugodtan enni. Persze üzletet lehet velük kötni...ha kapnak belőle akkor nyugi van.
-
TooN
aktív tag
Nálunk ezt kiegészítik azzal, hogy előbb leszedik a virágot a párkányról és aztán élvezkednek vele!
Most már fogynak a kaspóink!Azt hiszem ez a leghosszabb telünk! Már nagyon várom, hogy végre kint rosszalkodjanak és ne bent!
-----
Ja mondjuk ma kicsit többet voltak kint, mint tervezték, mert befagyott a kisajtó
Reggel amikor kiderült, és "kinyitottuk", csak úgy rohantak be!
-
zack
nagyúr
Nagy melóba van az tisztán látszik!
Ma volt Boxos próbanyírása. Rosszabbra számítottam, de egyedül lehetetlen lesz megcsinálnom rendesen, mivel hiperaktív. Félig lett csak kész, mert a csajomnak ma nem volt kedve a nyírós herce-hurcához...Most úgy néz ki Boxos mint amikor a hiénák vedlenek.
Kis szokás szerint nyugis volt, Tény-re meg nem került sor. Baromi nagy igénybevétel.
-
Tulipanti
tag
Értem!
Maszekul ki van építve neki a kajálós sarok.
Azért kérdeztem, hogy miből iszik, mert lehet, hogy az a baj. De a műanyag tálkából nekünk is isznak, úgyhogy akkor nem hiszem, hogy azzal van a baj. Lehet hogy egyszerűen csak az a kedvence. Kiskora óta azt kap folyadéknak? Mert ha igen, egyszerűen csak hozzászokott.zoltanz: Nálunk is szeretik a tejet, de Pehelyke ne annyira. Van amikor nem kell neki.
Rosszika valamelyik nap natúr medvesajtot evett. Leesett egynek a csomagolása, ő megtalálta, aztán láttam, hogy az üres papírt nyalogatja. Ez után kibontottam neki egyet, kis darabokra vágtam és megette. -
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
Ki szoktuk rázni és utána megy a mosógépbe. Hát a nagyja szőr lejön, de mindig marad rajta. Igazából a szőr nem olyan zavaró ha rajta marad, inkább az miatt mossuk, mert behordanak mindenfélét, sárdarabkát meg mindent. Ha már az jól kijön és tisztának mondható az már siker.
-
Tulipanti
tag
Aranyos képek!
Jó kis játéka van.Amúgy teljesen felesleges megvenni a drága játékokat, nem játszanak vele. Pehely kedvenc játéka most egy madzagra kötött hajgumi és egy műanyag tojás amiben ilyen kis játék volt.
-
Tulipanti
tag
Hát igen, ez nehéz dolog. Vannak kényszer helyzetek. De én akkor sem tudnék megválni tőlük. Nem lenne szívem senkinek odaadni őket, pláne nem pl. egy költözés vagy hasonló dolog miatt. Az állataimhoz nagyon ragaszkodok.
Volt, hogy a házunk előtt etettünk egy gyönyörű fehér-vörös kandúr cicát, nagyon kedves volt de mi nem tudtuk behozni, mert akkor volt fiú cicánk és nem jöttek ki. Egyik nap jött egy pasi, hogy a feleségének elvinné, elhozta az asszonyt, és elvitték. Napokig bőgtem miatta, pedig nem is a miénk volt, és nagyon szép, jó helyre került. Azóta is éli világát.
Engem ma Rosszi jól átvágott. Kapott kaját, én nem tudtam róla és én újra adtam neki. Rafinált egy macsek.
-
Kidus
őstag
Nalunk is ez van, mas rosszalkodas nem jellemzo, de a pultra felugralas az teljesen megszokott es normalis dolog reszukrol, pedig mar elpaholtam a segguket tobbszor is erte, de falra hanyt borso.
Marad az, hogy nem hagyok ott semmit, fel orara sem. Mert ha igen, ugy veszik, hogy az mar nekem nem kell, es szabad preda.szerk: kis update, kismacska most 5-6 honapos, 3.70-4kg kozt mozog. Szerintem egesz meretes macska lesz belole
-
Tulipanti
tag
Akkor tudtam újat linkelni.
Nekem most sikerült két jó képet csinálni az én szépségeimről:
Pehelykém ebédel
Rosszika a szépítő alvás után -
TooN
aktív tag
Hi!
Van olyan macskaajtó, amiben van egy elektromágnes és a macska nyakörvén egy kisebb mágnes, így tudja nyitni is zárat a közeledésével. Nálunk van egy szomszédos nagy kandúr, aki korábban a sima lengőajtóval rájárt az én kis drágaságaim kajájára. És volt, hogy mentem haza és amikor álltam be kocsival, akkor rohant ki, és az enyémeknek meg semmi nyoma. Na most megkapta!
Így csak az enyémek tudnak bemenni!
A biztonsági kameráról már többször visszanéztük röhögve, ahogy a szomszéd próbálkozik a kisajtónál és pofára esik!Megéri, így a sajátok békében vannak!
Létezik mágneses és infrás is!
Nézek képet mindjárt!
-
TooN
aktív tag
Hi, Mawyx!
Akkor mától te kezd lerakni a sör, ő meg a tejet!
Egy hét múlva számolj be a helyzetről!
Olyan sok vizet nekem sem isznak, de mivel minden nap kapnak "lucskos" konzervet, így annak is nagy a víz tartalma. De a lényeg, hogy az mindig legyen előttük és ha akar tudjon inni!
A többit majd ő beosztja!
-
-
TooN
aktív tag
A kaja az kemény dolog!
Nálunk a fél éves kandúr, akár közvetlenül evés után is kienné előled a tányérból az ételt ha rajta múlna!
De még ő sem érzi a mértéket mindig és képes hányásik enni! Bár szerencsére ez már ritkán fordul elő!
Nehéz belőni az adagjukat, mert a 2,5 éves nősténnyel együtt esznek mér és a kis agresszív képes a nagyot is kitúrni, aztán szélesebb, mint hosszabb!Üdv!
-
Tulipanti
tag
Semmit nem szabad kint hagyni. Bébi több zacskóréteget kirág a kifliért....
Hát az se semmi. De nálunk is minden ilyet szétszednek, a dobozt szétkaparják stb.
Ezekért annyira nem is haragszom, de madárért nagyon. Tegnap ki is zártam bébit egy fél órára, hagy gondolkozzon mit csinált. Hátha ér valamit.
Ez a képregény ismerős. Tegnap néztem, hogy Rosszika majdnem a fele ágyat elfoglalja.
Pehely meg mindig beül elém az asztalra, rajta keresztül gépelek.
-
Tulipanti
tag
Értem. Lehet, hogy akkor csak valami belement neki. A kamillatea ilyenkor biztos hogy jó, nálunk mindig bevált. Ja azt elfelejtettem, hogy langyos legyen ha törölgeted neki. Szerintem ha ezt megcsinálod neki, biztos jobb lesz. A kamilla gyulladás csökkentő. Nekik akkor szokott ilyen sárga trutyi lenni ha be van gyulladva egy sebük vagy valami. Én legalábbis mindig akkor láttam.
-
puttputt
őstag
Oldalazva nem szokott pattogni mint egy bakkecske?
Az enyémnek az volt a kedvenc "műsorszáma".
(Igaz, időnként nem tudott megállni, így nekirohant fejjel valaminek.)
1. kép: Remek ez az internetes vásárlás! Csak kattintasz és...
3. kép: John: Épp most vettem 3200 rönkfát...
Garfield: Honnan tudtad, mire van szükségem? -
Tulipanti
tag
-
cherilady
tag
Az enyim nem is baj ha hízik, olyan kis girnyóka szegény. Nyarankét állandóan csak bogarakat evett, azt kívánta.
Mikor a cserebogarak repkedtek esténként a terasznál a macska meg lepofozta őket és megette. És ahogy hallottauk h ropogtatja hát kirázott minket a hideg brrr... De neki ízlett -
Tulipanti
tag
Tényleg nyávognak ha kell kaja nekik ha nem! Bébike képes arra, hogy miután megvacsizott ugyan úgy ül a tányér előtt mint aki nem evett egy falatot se. És aki nem látta hogy evett simán ad neki mert nagyon jó színész!
Tegnap egy fél krumplit lopott le az asztalról, ma pedig egy virslit. -
cherilady
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest