- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
Sanyi.mTs
addikt
közjegyzőnél az örökségről bárkinek a javára le lehet mondani vagy csak a másik örökös javára lehet? pl lemondok az állam/egyház javára, nem pedig a másik örökös javára.
-
biker
nagyúr
válasz
mephi666 #26293 üzenetére
Ez az ami biztos
Volt egy jóakaró kedves barát, netán jogász/ügyvéd barát, aki kioktatta.A barát meg megtanulja, akit most meg akarnak hurcolni, hogy ilyen nincs. Tipikus esete annak, hogy pl eléhajtasz valakinek autóval, aki biciklivel elesik, felkel, int hogy semmi gond, te elhajtasz. Ő 10 perc múlva már a mentő platóján ül és a rendőröknek adja a vallomást, hogy ki se szálltál, elmentél, és megy a körözés cserbenhagyásos gázolás miatt
-
biker
nagyúr
válasz
mephi666 #26289 üzenetére
Úgy lesz felelős, hogy nem megfelelő a munkavédelem és a személyvédelem, ha egy veszélyes gép közelébe bárki odasétálhat. És itt nem arról van szó, hogy a lakatos műhelybe bemegy az asztalos, hanem utcáról bárki besétál.
De a kolléga elküldte, nem erről van szó, de amúgy a példádban igen. Egy veszélyes gépet elindítani sem lehet akárkinek. Egy esztergát sem.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #26292 üzenetére
biztos kiokosította valaki, hogy ebből akár lóvét is húzhatna még...
-
-
-
mephi666
nagyúr
...a munkavédelmist annyiból kihúznám, hogy "miként lehetne felelős olyan dolog miatt, amiről nem is tudott?" ...pl mi egy telephely vagyunk, központból szokott lejárni a munkavédelmis időszakos oktatást tartani és új dolgozókat oktatni ...viszont ha besétál valaki az utcáról (tiltó tábla ellenére) a zártszelvényes csarnokba, munkavédelmi sisak nélkül (aminek a használatára szintén tábla figyelmeztet) és ott baleset éri, akkor ezért hogy lehetne felelős az az ember, aki 80km-re tartózkodott épp? ...egy gép használata sokkal nagyobb oktatást igényel és ha olyan ember kezd vele bűvészkedni, aki nem is kapta meg az oktatást, akkor elsősorban a közvetlen környezetében levőknek kellett volna ezt megakadályozni...
-
biker
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #26287 üzenetére
az a baj, hogy a leírás alapján vagy az ismerős vagy a cégvezető vagy ha van munkavédelmis, az lesz a felelős.
Az hogy "saját felelősségre" nem tehető ki korlátlanul. Egy kalapácsra, fűrészre kitehető, de egy motoros berendezésre, pl egy körfűrész gépre, nem tehető ki, mivel a kezelőnek munkavédelmi oktatás kell a használatához. hogyan fogja a munkadarabot, hol a vészleállító, milyen ruházatban lehet használni, stb.
Ha ezt a gépet be lehetett kapcsolni anélkül, hogy meggyőződtek volna arról, a kezelő a használatára ki van képezve, akkor az lesz a felelős, aki ezt lehetővé tette.Ha egy kalapács lett volna, amivel a kezére ver egyet, akkor ő a hülye.
-
Egy érdekes dologban kérnék segítséget. Konkrétumokat nem szeretnék megosztani de nagy vonalakban:
kb egy éve történt ismerős munkahelyén egy baleset, pontosabban egy ügyfél sérült meg. Az ügyfél használt egy eszközt amire persze ki volt írva hogy saját felelősségre.
Az ismerős pedig ezt az eszközt üzemeltette, segített a használatban de vészleállítást már nem tudott elvégezni az ügyfél miatt. (nem ért el a keze a leállítóhoz mert az ügyfelet igazgatta a rossz használat miatt) Mindez pár másodperc alatt zajlott le (de amúgy sem állt volna le időben ha lenyomja és ugyan úgy megtörténik a baleset). Az ügyfél megsérült, mentő vitte el de mondta hogy nem csinál belőle ügyet. (ez miatt kamerafelvételt sem kértek el, sem a rendőrök sem az ügyfél és persze a cégnél azok a felvételek már törlődtek)
A gép hibátlanul működött, nem volt semmilyen műszaki hiba.
Most pedig a rendőrség már gyanúsítottként kereste ismerősömet hogy tegyen vallomást.
Ami számomra nem érthető hogy miért nem az üzemeltető céget keresi meg a rendőrség és miért direkt az ismerőst.
Szóval hogyan működik ez? Ha egy cégnél baleset történik és megsérül egy ügyfél akkor ki a felelős?
Gondolok itt a "saját felelősségre" használatról hogy az a tábla akkor most mit is jelent?
Egyáltalán hogyan lehet valamit is bizonyítani amikor nincs kamerafelvétel sem, csak bemondás alapján?
A gond ugye az hogy az ügyfél mellett ott volt még egy ember így együtt azt mondanak amit csak akarnak (nem 1-1 a helyzet). Kamerafelvétel lehetne döntő de azt persze régen törölték.
Leginkább az érdekel hogy a saját felelősségre használható mit is jelent valójában? Mármint ez esetben ki a felelős ha baleset történik? -
donbig
tag
válasz
Sanyi.mTs #26285 üzenetére
Nem tudom milyen fázisban tartasz. Hagyatéki leltár is van a közjegyzői fázis előtt. A közjegyzőnél megnézhetitek helyesen van-e minden feltüntetve. Illetve, ha jól emlékszem 15 nap a jogerőre emelkedés a hagyatékátadó végzés kézhezvételétől számítva, addig lehet fellebbezni. De van lehetőség tárgyalás nélkül hagyatéki végzést hozni. Jól átgondoljátok az egyezséget, leírjátok és elkülditek a közjegyzőnek. A fellebbezés lehetősége természetesen ilyenkor is megvan, de így valamivel gyorsabb a folyamat.
-
Sanyi.mTs
addikt
Hagyaték eljárásnál, mikor a közjegyző személyesen tájékoztat az örökségről, akkor ott egyből kell dönteni vagy van egy kis gondolkodási időnk, hogy elfogadjuk vagy elutasítjuk?
-
asdf_
veterán
válasz
Sanyi.mTs #26282 üzenetére
https://nav.gov.hu/ugyfeliranytu/kalkulatorok/ing_kalk
https://nav.gov.hu/ado/ingatlan-adasvetel/elado
A "nyereség" után kell csak adózni, tehát ha papíron 30 millióért örökölted, és 32-ért tudod eladni, akkor a 2 millió 15%-a a fizetendő (az elején). Ha ezt a 32M bevételt egy másik ingatlan vásárlására költöd, ami ugyanúgy 32M-ba (vagy többe) került, akkor meg azt hiszem nem kell fizetni semmit. -
Sanyi.mTs
addikt
Örökölt ingatlan 1 éven belüli eladása után kell adózni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Lakás tulajdoni lapján fel kell tüntetve lennie, ha már folyamatban van a végrehajtás. Több közüzemi tartozás már fel lett jegyezve rá az elmúlt 10 évből.
-
Abrion
senior tag
válasz
razorbenke92 #26277 üzenetére
23:27 euro=8940 szal ez 384 euro durván, a mostani ár amit láttok a raiffeizenen 9 140,22ft látok és az információnál kitértek ara hogy 392.7900FT 1 euro ra könyvelték el, és ránéztem az árfolyamra jelen pillanatban 389.69FT ír a weblapon,. extra 2 forintot rádobtak.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Abrion #26276 üzenetére
Azért történik ez, mert két külön árfolyamon megy, a vásárláskor a kártyatársaság (visa/mastercard) aktuális árfolyamán zárolják le a tételt ami jellemzően középárfolyam, de pár múlva, amikor lekönyvelik akkor a bank aktuális deviza eladási árfolyamán számolják el.
Szóval a zárolás kori árfolyam az esetek 99%-ban jobb, mint a végül terheléshez használt. -
válasz
Abrion #26276 üzenetére
Ez előfordulhat sajnos. OTP-nél sok-sok éve nekem hasonlóval telt be a hócipőm, akkor szántam el magam a Revolutra, ami akkor még nagyon új volt.
Nekem OTP deviza kártyám volt, és ha itthon használtam akkor vagy az volt, hogy Euróban terheltettem, és valami szuperpofátlan áron váltott, vagy Forintban terheltettem, és utólag nyúltak hozzá a terheléshez. Teljesen követhetetlen volt. -
Abrion
senior tag
Hali
Hú de rég írtam ide, na mindegy
Szóval, 27.én 00 kor vásárltam pár játékot a steamen. master cardal és direkt mordon fizetem, és nem paypallal, és le lett vonva a kártyáról 8940 FT de amikor ránéztem a kártyára várakozón volt a tétel, ma végre elkönyvelték és az összeg megváltozott 9100 valamennyire, valaki tudna ebben segíteni hogy megmondja miért változott meg az összeg? amúgy a raiffeizen a bank. újra nézték az euro árfolyamát és újra kalkulálták? -
biker
nagyúr
Sztori, igyekszem röviden...
Elektromos autó töltőket forgalmazunk, javítunk. Ügyfélnél a korábban tőlünk származó töltő (nem tőlünk vette, mi egy autó lízingbeadó cégnek adtuk el, ők adták ki neki) töltő elromlott
Kimentünk, felmértük, javítani alkatrész cserével lehetett. Munka elvégezve, mindenről csak email üzenetek voltak, illetve ő telefonon hívott vissza.
Számla kiküldve a cége nevére, amit nem fizettek ki.
Hónapokkal később kiküldtük az FMH-t, ekkor visszajött, hogy nem ismerik el, soha nem rendeltek ilyen munkát. Állítólag a testvére az ügyvezető, aki nem tudott arról, a másik mit rendelt.
Emberünknek küldtem egy finoman lealázós emailt, hogy mi a véleményem az ilyen emberekről, erre hülye dumával jött, külföldön volt, nem tudtak a többiek róla, intézi a kifizetést
természetesen nem történt meg
bő egy hónapja felszólítottam, hogy 8 napon belül jelöljön ki egy időpontot, amikor elmegyünk a beszerelt alkatrészt kiszerelni, mivel ez a jogos tulajdonunk a számla kiegyenlítéséig.
Ismét elnézést kért, intézi a kifizetést
Természetesen nem történt meg.Kérdés, mi a következő lépés? Új FMH amihez bizonyíték lehet a levelezésünk? Mintha nem lehetne ugyanarra az ügyre kétszer végrehajtást beadni nem?
Esetleg jelentsem fel csalás/lopás gyanújával, mivel elismerte, hogy elvégeztük a munkát, elismerte a nemfizetést, de nem teszi lehetővé hogy visszaszerezzük az értéket? Ez már szándékos ez esetben.Az érték 100eFt-os, itt morálisan akarom már lealázni a büdös pronyóját, hogy teslára telik, de 100e nincs a zsebben.
-
-
t420s
aktív tag
válasz
grizlisandor #26269 üzenetére
"Megnézted az ügyfélkapud tárhelyén?"
az ügyfélkapum nem aktív és szándékosan nem az.
oda elvileg nem mehet semmi. -
t420s
aktív tag
Mi az a NEAKTAJ és mit akarhat tőlem ügyfélkapun keresztül?
ezt találtam a Spam folderben:
ertesites@kozpontirendszer.gov.hu
Átvételi értesítő (Feladó: NEAKTAJ, Dokumentum: ertesites - 2691043132023121918024...
6:03 PM
és ezt háromszor is de három különböző számsorral
A spanszűrő olyan hogy a spam bodyt törli így ha akarom se tudom megnézni mi volt benne...
vajon ez phishing vagy valós levél lehetett és ha igen, milyen témában jöhetett? NEAKTAJ? Az valami OEP dolog? -
CMR
tag
válasz
envagyok #26266 üzenetére
Pasinak volt egy háza, eladta, vettek egy lakást, amibe továbbköltöztek mint élettársak.
Nyílván a lóvé a pasitól jön. A kérdés most az, hogy akkor is jogosult-e az "élettárs" az ingatlan felére ha bizonyíthatóan nem tolt bele pénzt, csupán háztartásbeli volt. (Nem voltak házasok sem). -
amargo
addikt
Nem vagyok jogász és erre nem is tudok érdemben válaszolni, de mivel az ingatlan a megismerkedésük előtt szerezte a párod (gondolom) továbbá a volt pasija nem is fizetett bele, így miért lenne bármire is jogosult?
A jogokat (többnyire) nem visszamenőlegesen szerezzük, de teljesen más lenne az eset, ha a párod pasija aktívan és bizonyíthatóan részt vett a lakás törlesztő kifizetésében és mondjuk a lakás felújításában is, (szerintem és tudomásom szerint a jog szerint is) ilyenkor a fizető félt is megilletnek bizonyos jogok..
-
amargo
addikt
válasz
gyimger #26260 üzenetére
Szerintem ez nem ennyire egyszerű, ha bizonyítottan Te fizeted x éve a másiknak a törlesztőrészletét, akkor bizony tudsz valamilyen jogot formálni rá. Azért ez nem az a kategória, amikor csak benne élsz és valami jogot szeretnél, hanem fizeted.
CMR: Azért sok esetben az együttélés is elég erős (sőt!), azaz hasonló jogok illetik meg a feleket, mint házasság esetén. Tehát nincs az, hogy jajj azért nem házasodok évekig, mert akkor nem kell közösködni. A papír csak azt a tényt egyszerűsíti le, hogy közös háztartás vagytok. Az egyedüli védelem/ egyértelmű okirat a házassági szerződés, amit razorbenke92 is ajánlott.
-
A házasságban a Ptk. szerint vagyonközösséget vállalsz mindenre, amit nem rendelkeztél le vagyonjogi szerződéssel. Ha megházasodtok, nincs én pénzem és Ő pénze.
Egyébként ehhez pároddal házasodni se kell, ha az élettársi kapcsolatban bizonyítható a közös gazdasági érdek, akkor ott is igényt tarthatnak a felek vagyonmegosztásra. Egy közös házvásárlás elég ráutaló magatartás, de ezt majd a jogászok megerősítik. (Én nem vagyok az)
-
CMR
tag
válasz
gyimger #26260 üzenetére
Tegyük fel megházasodom, veszek fel lakáshitelt és én fizetem, akkor gondolom az se minősül közös vagyonszerzésnek ugye?
Illetve akkor hogy oldanátok meg azt a kérdést, hogy nekem van lakásom, páromnak nincs, vennénk egy nagyobbat és se én se ő ne járjon rosszul. (Azaz kerüljön vmi a nevére, de ne úgy h én fizetem ki még a hitelt is helyette.) Hogy szokták ezt megoldani? (Gondolom az se kóser h csak ő fizeti a hitelt, de akkor meg nincs igazságos 50-50%
)
-
gyimger
őstag
Itt szerintem ha nem állapodtak meg róla külön, akkor nem lesz semmilyen részesedése az ingatlanban. Ez egy kicsit olyan "ha elég hamburgert eszek, kapok részesedést a McDonald'sból" eset. A nő köszöni szépen a befizetést, de szerintem ennyi.
A jövendőbeli házasságod kezdetétől tudtok közös vagyonra szert tenni, előtte nem. Itt is csak tippelek, de ha az bizonyítottan a Te lakásod, akkor az nem fog változni a házassággal.
-
bghistvan
senior tag
válasz
grizlisandor #26256 üzenetére
Köszönöm!
-
CMR
tag
Illetve egy bónusz kérdés: apám elvált, újraházasodott, nem tartjuk a kapcsolatot.
Tudok-e utána örökölni? Ilyenkor mindent a házastárs örököl vagy 50-50%-ban a fiával?
Ha erről apám írna egy végrendeletet, akkor jogilag ki tud-e zárni az öröklésből? -
grizlisandor
veterán
válasz
bghistvan #26254 üzenetére
Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topik, ott biztos tudni fognak segíteni hogyan tovább.
-
CMR
tag
Egy barátom megházasodott, a nőnek van egy lakása, hitellel.
Ha a barátom fizeti a törlesztőt (helyette) szerez-e tulajdonjogot a lakásban?
Ha válásra kerülne sor mi jár neki?Illetve egy hasonló helyzet: van egy lakásom, elveszek valakit, ráteheti a mancsát a felére ha ez láthatóan nem közös vagyonszerzés volt részéről?
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni az ügyemmel kapcsolatban, leírom röviden miről is lenne szó.
Egy nagy értékű tartós műszaki cikkről van (Samsung televízió QE65Q80AATXXH QLED készülék) szó ami még bőven garanciális, a 3 évből még 13 hónap van hátra.
1 hónappal ezelőtt tettem egy bejelentést a Samsung support felé, hogy a mély hangok eltűntek, valószínűsíthetően hangszóró hiba miatt.
A samsung helyszíni kiszállással kiküldte a szervíz partnerét egy hangszóró cserére, amit sikeresen elvégeztek, a hiba megszűnt,viszont sajnos a készülék hátlapját nem tudták visszarakni rendesen,mire leértek a lifttel a lakásból, minden oldalon elállt kb fél cm-re. Visszahívtam őket, hogy korrigálják, de nem sikerült.
Felvettem a szervízzel a kapcsolatot, elmondtam mi történt, majd megnyugtattak hogy egy új hátlapot rendelnek és egy újabb helyszíni kiszállás során cserélik azt, eredeti állapotára visszaállítják.
(természetesen hozzáfűzték azt is, nem az ő hibájuk, ez a tv készülék konstrukciós hibájából fakad).Az újabb helyszíni kiszállás során sem sikerült az új hátlappal orvosolni a problémát, még nagyobb illesztési hézag keletkezett a keret és a hátlap között, végig eláll mindenhol a hátlap, a szervizesek széttárták a kezüket, és arról tájékoztattak,hogy tegyek újabb bejelentést.
A munkalapra fellett vezetve, hogy a fennálló probléma nem szűnt meg, és hogy az ügyfél elégedetlen.
A Samsung központnál tettem egy újabb bejelentést, ahol arról tájékoztattak, hogy "haladéktalanul" eljárnak az ügyemben, de sajnos az eddigi tapasztalataim alapján már ami az ügyfél kezelésüket illeti, illetve a szervíz hozzáértésében is megnyilvánul, nincs semmi bizalmam,jó esély van arra, hogy senki sem fogja közülük vállalni a felelősséget, én pedig megvagyok /leszek károsítva.
Ezesetben milyen lehetőségeim vannak vannak/lennének, ha nem sikerül/-ne visszaállítani a készüléket annak eredeti állapotára, vagy netán a szervíz munkájából adódóan további hibát is okoznának?
Eddig a második alkalom után sem sikerült megoldást keresni a szervíznek, a probléma jobban fenn áll.Milyen csatornákon keresztül és hová tudok fordulni annak érdekében, hogy kártalanítva legyek, milyen valóban hatékony és célravezető megoldások léteznének esetemben?
Elfogadni nyilván nem fogom azt, hogy "ez ilyen", ahogyan írtam is, a szóban forgó készülék közel 500k volt mikor vásároltam.Tanácsaitokat és a segítséget köszönöm előre is
-
mephi666
nagyúr
válasz
bucihost #26252 üzenetére
...nálunk még 10 éve 35m2-es egyszobásnál volt, hogy fölénk költözött albérlőnek miss godzilla, aki szerintem holland fapapucsban szaladgált... meg hozta a nagy testű kutyáját, ami egész nap ugatott és trappolt oda-vissza a lakásban... este 10-11-ig, amíg egyedül volt... utána csak örömében rohangászott fel-alá (borogatva a berendezést), amitől zengett a ház... itt is ki volt akadva minden szomszéd, mi is szóltunk neki, hogy kezdjen valamit a kutyájával, mert ez nem normális, hogy senki nem tud miatta pihenni... annyit mondott, hogy "majd elviszi kutyapedikűröshöz, mert biztos a körme miatt hangos"
...ezzel se lehetett mit kezdeni, pedig még az állatvédőkhöz is mentem, mert józan paraszti ésszel egy derékig érő kutyának nem ideális egy 1szobás panelban bolondulni egész nap... lényeg, hogy a lakás területe bőven a minimálisan megkövetelt élettér felett volt, így emiatt hárítottak... akkor jött a megnyugvás, amikor valaki teherbe ejtette a csajt és kiköltöztek valahová tanyára
ui: ja én ebay-ről "kutyasípot" vettem és azt fújkáltam bőszen, amikor otthon volt a csaj, hátha az amúgy is kattant kutya még nagyobb kárt tesz a háztartásban... hátha belátja, hogy nem oda való... vagy a főbérlő dobja ki
semmit nem ért a síp...
-
bucihost
senior tag
Itt is hasonló a helyzet.
Felettünk lakónak a fia este vagy ugrálókötelezik, vagy súlyzózik és a fölre dobálja a súlyzót, vagy rohangál a lakásban. Az anyuka meg kopogós cipőben mászkál a lakásban, este 9 körül áll neki húst klopfolni, este indítja el a mosogató/mosó/szárítógép kombót mert hát neki akkor van ideje, vagy épp az esti fürdésnél eregeti a galambokat a kádba (ilyenkor fel szoktam kiabálni, hogy egészségedre te köcsög... de nem hatja meg). Hiába szólunk neki, kb 1-2 napig nyugi van aztán kezdődik előről.
Legutóbb megkaptuk, hogy mi legyünk már kompromisszum készek mert nekik is élni kell, és egy kamasz gyerekből ennél többet nem tud kicsikarni éd nem is fog miattunk összeveszni vele... meg hát tőlünk felhallatszódik a gyerek sírás, ők is eltűrik.
Hozzá teszem, 2 hónapos a gyerek, aki akkor sír ha fáj a hasa (ami nagyon ritkán van), vagy ha éppen éhes (ami 4-5 óránként 3 perc kb). Mikor közöltem vele, hogy ne hasonlítsunk már egy 2 hónapos gyereket a takony kamasz fiához még ő volt megsértődve....
-
biker
nagyúr
válasz
MCGaiwer #26250 üzenetére
szintén zenész
Társasházban felettünk lakó kölke ezt nyomta, nem értette meg a szép szóból, sőt harmadik jelésre az anyja kezdett fenyegetőzni, hogy mi zaklatjuk a gyerekét.
Ok, egyik nap akkor összeraktam a mac-ről a hangot az erősítőmbe, feltoltam neki, és mikor ment a zene, üvöltöztem a mikrofonba, hogy halkítsd már le g...., meg nyomattam némi death metalt bele.
úgyse voltak otthon sokan a házból.
Végül hatott.Van az a fajta akivel máshogy nem lehet megértetni. Másik felettünk/mellettünk, erkélyről pöckölgette a csikkeket a teraszunkra. Mivel nem értette meg mi van, összeszedtük, és mindet bedobáltuk a levélszekrénybe. Megértette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest