- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #26486 üzenetére
Tudom lehet akadéskokodásnak tűnik, de azért megkérdezem. Amikor kapunk bérmódosításról papírt, abban csak az alapbér szerepel, amin valószínűleg az emelt bér lesz. Ha nem írom alá tehet olyat a cég, hogy akkor nem foglalkozik vele, és simán csak a régi béremmel fizet tovább(mondván, ha nem kellett az új akkor a régi bérem kapom)? Azért kérdezek ilyen "sületlenségeket"(legalábbis valakinek az lehet), mert ilyenben még nem volt részem. Ez a 3. munkahelyem, és az előző kettőt se ilyen körülményekkel hagytam ott, hanem szimplán találtam jobban fizető állást.
-
válasz
grizlisandor #26468 üzenetére
-
válasz
grizlisandor #26463 üzenetére
"mert a táppénz minden naptári napra jár."
Ez egészen biztos?
Tegyük fel januárban elhasználtam a 14 nap betegszabit.
Februárban egyik pénteken szarul vagyok, kérek táppénzt, de hétfőre jól leszek és megyek dolgozni... ez esetben kapok 3 nap táppénzt?
Normál 8 órás munkarendben, heti 40 órában (H-P) foglalkoztatva? -
t420s
aktív tag
válasz
grizlisandor #26463 üzenetére
"Ha nem az egyszerű heti 40 órás munkarendben dolgozol, vagy már felhasználtad a 15 nap(munkanap) betegszabadságodat"
egyik se igaz rám. totál mezei heti 5/8ban dolgozom, H-P, és nem használtam fel a 15 napom.tehát akkor nekem számít hogy
a) szerda-péntek a betegáll
vagy
B) szerda-vas?
Szo-Vas nem munkanap (nekem) -
biker
nagyúr
válasz
grizlisandor #26459 üzenetére
ez nem szakszervezeti kérdés, ez BTK
-
biker
nagyúr
válasz
grizlisandor #26456 üzenetére
"a munkáltatói oldalról nyomást fognak gyakorolni, bezárják az irodaajtót és nem engednek ki,"
Ezt úgy hívják, személyi szabadság korlátozása illetve kényszerítés. Felénk ezért feljelentés a jutalom
-
Egon
nagyúr
válasz
grizlisandor #26389 üzenetére
Köszi, ennek utánajárunk.
-
envagyok
veterán
válasz
grizlisandor #26389 üzenetére
Eladja a házat , utána beleáll a telekbe.
-
mzso
veterán
válasz
grizlisandor #26341 üzenetére
De ez nem 14 napos elállás, hanem egyszerűen átverés a főzőlap. Mondjuk úgy minőségi hibás...
Nem lehet névleges, mert akkor annyit, vagy annál többet kéne felvennie a hálózatról.
A trafós mikrohullámú sütőknél 800W a névleges teljesítmény, a hálózatról meg 1200+ Wattot szívnak le.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
grizlisandor #26337 üzenetére
Ezt hogyan tudom kideríteni, hogy valóban kell-e? Itt ugye gondolom az a kínjuk, hogy bár a törlést az MHB adja ki, de a zálogjog a hivatalra van bejegyezve, ők meg csak egy polgi által aláírt dokumentumot/nyomtatványt adtak
-
t420s
aktív tag
válasz
grizlisandor #26269 üzenetére
"Megnézted az ügyfélkapud tárhelyén?"
az ügyfélkapum nem aktív és szándékosan nem az.
oda elvileg nem mehet semmi. -
bghistvan
senior tag
válasz
grizlisandor #26256 üzenetére
Köszönöm!
-
gyimger
őstag
válasz
grizlisandor #26184 üzenetére
Hogyne. A Vodafone adatvédelmi képviselőjével vettem fel a kapcsolatot, de mondta a Hivatal munkatársa, hogy megindítják az eljárást, ha ott is lyukra futok. De az még legalább 30 nap, addig Mónink is jobb belátásra térhet.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
grizlisandor #25991 üzenetére
Régi kolléga. Tuti feladta. Természetesen egyeztettünk. Rendőrség látta is valamelyik hálózatra feljelentkezve. De nem történik semmi részükről.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #25892 üzenetére
Megírta a bírónő a választ, jelenleg nem jogerős a büntetővégzés, így most semmi. Ha jogerőssé válik, akkor a vádlott felé érvényesíthetem(az nem derül ki, hogyan
), amennyiben ez nem jár sikerrel, akkor hétfőnként ügyfélértesítőn megjelenve végrehajtási lap kiállításával indíhatja meg a végrehajtási eljárást, de csak majd ha jogerőre emelkedett a büntetővégzés és a teljesítési határidő leteltét követően.
Kamueladó leszek én is a neten, megy minden kriptóba és ráérnek majd évek múlva aggódni a következményeival.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #25892 üzenetére
Kaptam tőlük hivatalos iratot, erre kíváncsi leszek, holnap átveszem!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
grizlisandor #25831 üzenetére
Senki se fellebbezett?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
grizlisandor #25829 üzenetére
Mekkora összegről van szó? Jogerős? Lekettyent a 15 nap?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
grizlisandor #25819 üzenetére
Szerintem lesz egy köröd a végrehajtóval is.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
grizlisandor #25817 üzenetére
Polgári jogi igényt bejelentettél és a bíróság rendelkezett róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest