Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #535 üzenetére
Fogok irni a supportnak, hogy tegyék fel a régi romot, mert ez igy nem az igazi. Javit pár dolgot, de közben elszarja a hangot...
Szomorú, inkább az akkut jelezze szarul, (ha folyamatosan használom, akkor semmi baja), minthogy a hang legyen rossz.
Ja, és mintha lassabb is lenne, de lehet, hogy csak bebeszélem...
Xda-n nincs topikja, ez ilyen for hungary modell
XDModesty: igen
-
badly85
csendes tag
válasz
Loituma69 #435 üzenetére
Nemrég sikerült velük beszélnem, nekem is másodszorra vették fel.
Én aziránt érdeklődtem mikorra várható újabb 1016DCC szállítmány és azt mondták 19-e után, naon szeretnék én is egyet. Jókat olvasok róla, az hogy 1-2 hibás az egy dolog, minden terméknél előfordul, főleg amiket Kínában szerelnek össze, ott sajnos a mennyiségre mennek rá, de legalább van magyar support és kicserélik.
És az ár sem mind1.
Kínából is lehetne rendelni, de mivel tényleg sok a "selejt" vagyis apró hibás kütyü, nem érdemes, hiába olcsó. Sokat jelent tényleg a support.
Ja és azt is mondták, hogy nem gondolták volna h ekkora kereslet lesz a tabletek iránt, és rögtön elkapkodják őket.
Már én is be vaok zsongva, alig várom h a kezemben legyen, egyébként én is ConCorde IPS PLus 9,7--et akartam először, de mikor megláttam ezt ... mondtam is, nekem ez kell!
szerelmetes lettem egyből!
-
-
tomi5244
őstag
válasz
Loituma69 #394 üzenetére
Meg lesz a tőkém be is ruházok egyre, azért majd figyelem az eseményeket hátha akad majd vetélytársa ár/érték és tudás szinten. Az elmúlt hetekben nagyon sok tesztet és hsz.-t elolvastam de eddig ez a legmegnyerőbb!!
kb másfél két hónap múlva tudnám megvenni szerinted van arra esély, hogy addigra már a frissített rommal jönne ki gyárilag? Vagy ezeket továbbra is a felhasználónak kell elvégezni?
Csak mert android téren nem vagyok toppon nem mernék hozzányúlni
A mostani galaxy ace-em is teljesen gyári!
T
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #166 üzenetére
Nos Te Igazi Magyar Ember
te is értelmezhetnéd amit én írtam. Azt írtam, a fene se tudja jár-e hozzá tv progi, mindenesetre a felsorolások között nincs, mint ahogy az egyik 7-esnél sincs, ellentétben a többi tabbal.
Nem arra reagáltam hogy ide írtál, hanem hogy át akarod küldeni az itteni embereket a saját topikjukból egy másikba, mert neked "macerás" többet egyszerre követni. A sok mondatvégi "!?" jel is lehet csak engem irritál, de ha ilyen stílusban írtál a myaudionak is, nemcsodálnám ha "xarnának válaszolni". Érdekes, engem telefonon többször kerestek, hogy vagyok megelégedve, mit, milyen hibákat tapasztaltam. De lehet én csináltam valamit rosszul..
Mivel nem egy Samsung kaliberű cég, természetes hogy a gyártási kapacitás nem akkora volumenű, ráadásul elég sokáig csak előrendelhető állapotban voltak az új tabok, nem tudom miért nem lehet egyszerűen tudomásul venni hogy várni kell, és uram bocsá' elnézni hogy egyelőre az újakat csak náluk kapni. A te szavaiddal élvea magyar ember türelmetlen, minden azonnal kell és most, oldják meg mások a problémáit mert utánanézni, sőt néhány ember még a kapott választ elolvasni is lusta. (ez utóbbi nem rólad szól, de tapasztalat)
Ha konkrét véleményt akarsz akkor azt mondhatom: a 9.7 és a 10 col között nem sok különbség van méretben, ám a felbontás és a méretarány számomra egyértelműen eldönti hogy a 1016-ot válasszam. Inkább a 16:10 és az 1280, mint a 4:3 és az 1024. Szerintem több alkalmazás is jobban "örül" ennek a méretaránynak. Engem a 1016 teljesen meggyőzött, tuti tab.
Pusihusi, én csináltam egy visszaállítást, nem tűntek el a programok.
-
hdman
őstag
válasz
Loituma69 #167 üzenetére
Érdekes, nekem 5p alatt válaszoltak
A szoftverfrissités is pár napon belül várható, ne türelmetlenkedj már, 2 hete se kapható a gép...
Ha érdekel a gép rendeld meg a webshopjukon. A többi gépet forgalmazzák a megjelölt helyeken, Edigitalban is, egyedül a 1016 ot nem. Szerintem már leirtunk róla mindent, Neked kell eldönteni, hogy belevágsz-e.
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #163 üzenetére
A TV progi és kód talán azért nem volt a 908A változathoz, mert ahhoz nem jár. Legalábbis gondolom amelyiknél nem írja ahhoz nem jár, de fene se tudja.
És melyik lenne szerinted megfelelő topik a MyAudio Series10 tablet tulajok számára?? Ez nem a 7-8-9 Series tabletekhez lett nyitva, nem is az összes MyAudio tabletnek, hanem a 10-es sorozatnak. Én se irkálok be a Galaxy SII telefonommal a Galaxy S fórumjába
Ez minden Androidos tablettel foglalkozik pl...Épp hogy két hete forgalmazzák őket, gondolod ennyi idő alatt beterítették már az egész országot áruval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest