- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissan4
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában vennék tabletet, a MyAudio IPS-es gépei nagyon megtetszettek. Csak az zavar, hogy ezek a masinák mintha nem is léteznének, google 500 találatot ad a 916dcc-re és a 1016dcc-re is csak 600-at. Ami ugye ráadásul nem is kapható sehol, csak a MyAudio saját boltjában. Ezen a fórumon kívül gyakorlatilag semmi info ezekről a masinákról.
Aki már rendelt ilyen gépet, megérkezett és működik, megtenné, hogy beír a fórumba csak annyit, hogy megy faszán a gép és nincs vele semmi gubanc (pl. mint a fönti akksi-gondok, vagy a Concorde Plus sercegése, vagy egyéb idegesítő apróság, ami szériahiba-gyanús)? Esetleg lehet tudni, hogy melyik cég gyártja az IPS panelt?
Amúgy ma MediaMarktban volt szerencsém megcsodálni egy 916DCC-t, és első körben meggyőzött. Szép masina, nem látszik (és nem is érződik) rajta az olcsóság, ami volt rajta (menü, képek etc.) az akadásmentesen futott. Mellette volt egy 140ezres Asus, ha nincs ott az árcédula, meg nem mondtam volna elsőre, hogy melyik ketyere a drágább.
A kijelzője nagyon szép (mellette az 50ezres Maxell és minden egyéb alsó-közép kategóriás TFT egy rossz viccnek tűnik), viszont a fényerőt én picit keveselltem, legalábbis szívem szerint még toltam volna rajta egyet, de már maxon volt. Van olyan köztetek, aki össze tudja hasonlítani mondjuk egy Concorde Tab 9.7-tel, vagy WayTeQ-el, Point of View-val, hogy azoknak milyen a fényereje?
Üdv,
kissan
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest