- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest