- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Ez nem lehet igaz, hogy ennyire megegyezik az ízlésünk, most vettem egy ugyanilyen tápot! ;) Amúgy nagyon bejön, a tudat, hogy keveset szemetel, és ''jéghideg'' levegő jön ki belőle így az asztalon, megnyugtató. Emellett nekem komoly hangminőségbeli javulást okozott! Nem kérek kövezést...
Akkor majd kísérletezgetek én is a moddolt biosokkal, amint véget ér a gyakorlat, de egyelőre házam sincs még. Ugye ezek a béta állapotból adódó fagyásokat nem okozhatnak?
Sajnos semmi se segített, de már fönn van az új, kb. 15 perc alatt felment.
Nekem egy Tos-hiba SATA notivinyóm van, de nem hibázik, és stabil +hűvös.
üdv. f -
frankie!
őstag
A hűtő problémára már rájöttem, olvasva egy korábbi hozzászólásodat.
El is forgattam, de így tényleg nagyon útban van az IDE csati. Lehet nem lenne rossz ha fölfele fújna, így egyrészt ameleget a felfeje fújó táp is kivinné, másrészt elszívna némi meleget a videokártyától.
-
frankie!
őstag
Én úgy vettem észre, hogy a legfissebb hivatalos BIOS 2005.09.09-i. [link] (1.B?) Nekem is ez van fönn.
Vagy rosszul tudom? Szerinted érdemes lenne modosat föltenni? Milyen előnyökkel jár?
Biosfrissítés után mindig szükséges az újratelepítés?
Most raktam össze egy konfigot régi cuccokból, fölnyomtam a windowst, és az elvileg 400-as (de korábban 333-on használt) Kingston ramokkal fagyogatott, mígnem úgy kifagyott, hogy nem tudtam bebootolni. Azt hiszem vissza kéne nekem is osztani.
Ha nem bootol be, lehet valamit csinálni reinstallon kívül? Próbálkoztam parancssorból chdsk-el, de semmi.
A harmadik bajom, hogy AC Freezer hűtőt vettem rá, és a fögzítésnél fogva lefele fúj! Hogy tudnám ezt ''elforgatni''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest