- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Igen mindnek vannak előnyei és hátrányai is.
C2-ből tudtommal 16GB-os a legnagyobb belső memóriával rendelkező példány, D2 esetén egyszerre tudja kezelni mindkettőt, vagyis van a beépített memória D2 néven míg az SD D2ext nevet viseli, de a Zene böngésző részen ugye id3tag alapján rendezi őket és ott lehet szűrni előadókra, albumokra stb amiket a teljes tárhelyről indexel be illetve akár mappa alapján is lehet keresni.
Ipod CF moddal az a gond, hogy garancia sincs és azért egy ilyen befektetés mellett biztonság érzetet ad ha van garancia.
Az X7-eshez meg elég sokféle tokot lehet találni mivel akkora mint egy átlagos okostelefon így szerintem azzal nem lehet nagy gond helyet találni neki.
-
Xaels
félisten
Sajnos saját X7-esem anyagi okokból nincs, de nagy vágyam egy olyan lejátszó. Próbáltam már és szerintem nincs gond a szoftverrel csak szokni kell, mert egyedi. A kijelző pontos nincs rá panasz ilyen téren, igaz a felbontás lehetne talán egy kicsit több. Ami még negatívum lehet, hogy a csatlakozója egyedi így a saját kábele elég fontos, mert nem lehet minden sarkon kapni mint a mUSB-t.
Nekem egy D2-esem van évek óta.
-
footy
addikt
- CF mod = a vinyó helyére CF kártyaolvasót raksz a memóriakártyával nagyobb lesz az üzemidő és nem lesz érzékeny a leejtésre, valamit nincs kattogás sem
- igen a régi jobbaz 5-5,5gen-t tartják a legjobb hangú ipodnak, ha jól emlékszem ez még a wolfson chipes.
Nekem személy szerint is nagyon tetszett a hangja. Amiket eddig próbáltam(SS Clip, Clip+, Fuze, Ipod Touch 2G, Iphone 4), azok közül magasan a legjobb a hangja amp nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest