- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
themebuilder #16641 üzenetére
Akkor a lejátszó elavult. Ettől függetlenül nem szabadulok meg tőle, mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Tiszta hangzás, erős FM-tuner, egyedül csak a diktafon hiányzik belőle.
Ugyanez az SD-kártya másik kártyaolvasóval hozta a gyorsabb írási sebességet. Csak az olvasóm tönkrement és jó lett volna ezt alternatívaként használni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #16589 üzenetére
Még egy ezzel kapcsolatban. Az Én lejátszóm nagyon nyögvenyelősen kezeli az SD-kártyákat. Valami kegyetlenül lassan tölt róla be bármilyen zenét. Sőt, még USB pendriveként használva is kb. fél óra míg 700MB-ot felteszek rá. A belső memóval semmi baj, arra gyorsan felmegy minden.
-
JetiRulez
őstag
válasz
lacko6 #16117 üzenetére
Keresgéltem kicsit a topicban.
Nekem is egy ilyen SanDisk Sansa lejátszóm van.
Egy hibája nagyon idegesít. A tekerős hangerőszabályzó rakoncátlankodik már egy ideje, pedig mióta megvan, mondhatni alig volt használva. Random ugrál a hangerő vagy nem lehet állítani normálisan, hacsak nem zárom le a gombokat.
Szétszereltem, gondolván talán tudom orvosolni, de nem sikerült. Másnak is volt ilyen gondja? -
JetiRulez
őstag
adnoctum18, Macilaci457:
Kösszépen.
Asszem megpróbálkozom a Meizuval. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Kb hány Ft-tól lehet olyan MP3-at, amiben jó a rádió. 9000ért vettem egy Roadstart tavaly, de mindig sisteregnek az FM adók és egy idő után el is megy a jel (újra kell indítani).
Kösz. -
JetiRulez
őstag
válasz
adnoctum18 #6125 üzenetére
Valamilyen Rodastar. A pontos típust nem tudom.
Ha a hangsáv mp3, akkor étem a dolgot.
Kösz. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Észre vettem egy fura dolgot. Az mp3 lejátszóm lejátszik videófájlokat is. Mármint azok hangját. Lemaradtam valamiről?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest