-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Brutforsz #3346 üzenetére
Nekem aztán mindegy hogy átírja vagy "maszkolja", a lényeg hogy van ilyen. Köszi!
Van itt még egy anomália, hátha tudsz rá valamit mondani... AutoCopy+CopyPlainText kombót használok, néha viszont nem működik, mintha nem is jelöltem volna ki a szöveget. Aztán néha meggondolja magát és a következő kijelöléstől működik, néha meg kétszer-háromszor is meg kell piszkálni a kiterjesztések Beállítások menüjét hogy újra működjön. Valami ötlet hogy ez mitől lehet?
-
erhas01
tag
válasz
Brutforsz #3301 üzenetére
koszontem.
fenn volt a tab mix plus, de nem volt engedelyezve a tobbi 76 / 28 - engedelyezett - plug mellett. annyi beallitasa van , tatottam a szam.
hozzafuzes:
amikor nagy rohanasban vagyok 70- 100 lap nyitva , csak beleszorom egy vagy ket mappaba a linkeket, keso van stb.
masnap jol jon ez a segitseg.
udv: erhas01 -
7
addikt
válasz
Brutforsz #3285 üzenetére
Sok 2.0-ra írt kiterjesztés működik teljesen/majdnem teljesen a 3-as bétán is, csak fel kell hozzá dobni a következő extensiont: Nightly Tester Tools
-
Newyorker
addikt
válasz
Brutforsz #3259 üzenetére
Szval az iwiw-re több nick is van.Az enyémet úgy választottam ki annó, hogy ráklikk az e.mail cím sorba, akkor ugye lejön ott egy lista az összes belépő e.mail címekkel.
Nah innen töröltem ki véletlenül azt, amivel be szoktam lépni
és sajna nem tudok jelszóemlékeztetőt sem csinálni, mert az akkor netcímemet sem tudom már
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Brutforsz #3210 üzenetére
Hát sztem a kiterjesztések lehettek inkább mivel a program nem jelentett ujabb verziót. De amikor elindult a firefox akkor tipikusan azt az update oldalt hozta be mint amikor a progi frissül és azt írta ott hogy utolsó változat dátuma febr. 8. Akkor most nem értem. Az addonok: adblock plus és update-er és a download helper. Ennyi. Ez gond lenne a kis rókának?
-
balees
tag
válasz
Brutforsz #3209 üzenetére
Újratelepítés már megtörtént, sőt, korábbi 2.0.0.x-es verziót is kipróbáltam. Vírus és más kártevő nem hinném hogy lenne (van vírusirtó+tűzfal, ha lenne valami azt észrevenném).
A jelszavak elmentése be van állítva [nem törli a személyes adatokat].Lehet hogy a FF túl pazarló az erőforrásokkal, és ez a gép már kevés neki?
Egyébként most a Firefox3 Beta4-et is próbálgatom... -
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz #3152 üzenetére
Visszaolvasva észleltem, hogy nem Firefoxot használsz.
A Mozillánál nincs közvetlen tapasztalatom a jelszavak migrálásában, de úgy gondolom, ott is működik a két érintett fájl átmásolásának módszere. A dokumentáció szerint ugyanúgy a key3.db tartalmazza a kulcsot, de a jelszófájl neve ezúttal nem signon2.txt, hanem signon.txt. -
ALI_G
veterán
válasz
Brutforsz #2912 üzenetére
Ez az új ablak gomb a fülek sorában van, már próbáltam így leszedni, de nem lehet. Ragaszkodik a helyéhez. Nektek nincs ott?!
És az átméretezéssel sincs nektek gondotok? vag ymindeni full size-ban használja itt? kipróbálom a kiterjesztést, mert zavaró. Nekem nem kell 1600 pixelnyi Firefox
-
chicken
senior tag
válasz
Brutforsz #2657 üzenetére
nemjó, így van beállítva:
Adblock optionsvagy ne így?
-
canniball
nagyúr
válasz
Brutforsz #2595 üzenetére
Nekem ott nincs olyanom.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Brutforsz #2533 üzenetére
igazad van , általában ezek a kis "optimalizáló" okosságok nem sokat érnek , én sem igazán kedvelem őket...pl sima windowos karbantartó programok...(registry tisztítók stb) hajlamosak olyan dolgokat is törölni vagy átírni ,ami miatt elszállhat a rendszer.Ezért az ilyen programok is csak hozzáértők számára alkalmasak szerintem.
A Snap Links-et kipróbálom köszi -
Krystal_s
addikt
válasz
Brutforsz #2530 üzenetére
Köszi szépen a tanácsot !
Lehet ,hogy kipróbálom,de nálam néha az a gond ,hogy megnyitok több ablakot ill tab-ot.(egy ablakban több ablak ) ,amit ott hagyok , mert közben eszembe jut valami és pár óra múlva térek vissza az adott oldalakra.Mindez nem is gond ,ha 1-2 oldalról van szó ,de ha már 4-5 akkor nem mindig zárom be szívesen.
A legrosszabb ,amikor pl van egy oldal ahol sok sok kép van és szeretném őket megnézni ,ezek ha nagy felbontású képek és van belőle pl 30-40 db akkor nem a legkellemesebb egyesével megnyitogatni , mert a net bírná simán...ilyenkor középső egérgomb és már kapásból 10re ráklikkelek (open in new tab). Hát ez az ami kicsit nehézkes a firefoxnak.A legjobban olyankor érezni ezeket a lefagyásokat .
Lehet ,hogy ha külön ablakban nyitogatnám meg ,akkor nem lenne gond csak a tab-os megnyitással nem bírja? Majd még kipróbálom, bár nekem pont ezért jó a firefox ,mert így szoktam meg , egy abalkon belül sok tab.... -
V.ki
aktív tag
-
V.ki
aktív tag
válasz
Brutforsz #2518 üzenetére
nem gyanus semmi, mert 1, tomoritett cuccban volt, 2, memoriavizsgalat soran semmit nem talalt 3, en magam taskmannal semmit nem lattam...mindenesetre holnap iccakara itthagyom, hadd irtson virust (bar nem hiszem h van)
vududu meg kulon tortenet
avagy hogyan parositsuk a Voodoo 2 driveret Radeon 9800al
(ezt kivetelesen nem en kovettem el
)
-
Panthera
őstag
válasz
Brutforsz #2480 üzenetére
Igen, jól gondolod, más kiterjesztést se tudok feltenni. A szokásost azt nem vágom milyen, de eddig úgy próbáltam hogy böngészőn kívül futtattam az install.js-t.
A java verzió nem lehet fontos ilyenkor? Szerintem megpróbálom az operát majd, mert arra azt írták hogy elég csak bemásolni egy könytárba.
Azért köszönöm hogy megpróbáltál segíteni. -
PazsitZ
addikt
válasz
Brutforsz #2434 üzenetére
Nagyon, nagyon szépen köszönöm!
Fel se tünt, nem tudom, miért volt üres, valószinűleg az volt az alapértelmezett, mert én azt nem hiszem, hogy valaha is állítottam volna...
Mindenesetre most már jól működikElöbbi hsz-ből kimaradt az inenn után a link [link] Szóval itt van a printable version link, ami közvetlen a pdf-re mutat.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Brutforsz #2427 üzenetére
Értem a problémát, de nálam már alapból rinyál az átnevezéssel.
Most épp innen akarom leszedni a pdf-eket (printable version link) közvetlen a pdf-re mutat. De hiába, kídobja ezt az ablakot: [link]
Itt látszik is, hogy a letöltés simán a pdf-re mutat, de névütközést rinyál (igazából üres nevet lát)
A fájl melynek neve: "".Úgyhogy szerintem nálam alapból baj van. Nem sokat használtam eddig, de mindenhez kidobta ezt az átnevezősdit. Nagyon kényelmetlen, hogy manuálisan kell átnevezgetnem a most letöltött 23 pdf-et.
-
Pubszon
veterán
válasz
Brutforsz #2316 üzenetére
Vagy 15 oldal van megnyitva és eszik is vagy 120-140 megát a memóriából és a procit is eszi 15-25%-ra, de a sávszélességet kevesebb mint 1 KB/s-nyire. Sztem ahogy mondtátok lehet 1-2 oldal teszi ki ezen adatok naggyát, mert van 2 uTorrent WebUI is megnyitva ami folyamatosan frissül és nekem azok a gyanusak, de lehet majd kipróbálom mivel csak játéknál zavaró.
Köszi a HELP-et. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged