- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
Intruder2k5 #60442 üzenetére
Megtaláltam a probléma okát. A homár blog főoldala okozza, ez: https://homar.blog.hu/ Ha ez itt nyitva van, és bármelyik másik oldalt használom, nem a homáros az aktív, akkor 1x s múlva elindul a 60% CPU használat. Ha 1 homár cikken hagyom a homárt, nem a főoldalon, akkor nincs ez a probléma. Ha bármelyik oldal aktív, nem a homáros, csak ráviszem az egeret a homár főoldal lap ikonra, azonnal elmúlik a nagy CPU terhelés.
Mi van a homár főoldalának kódjában, ami ezt okozza? Ki kéne próbálni másoknak is, hogy náluk mi lesz. Feladatkezelő kinyit, folyamatok oldal, aztán a homár főoldal kinyit, aztán egy tetszőleges oldal kinyit, és ez marad az aktív. 1x s múlva megugrik 1 folyamat a kezelőben? Legalább néhány ember próbálja ezt ki különféle Winekkel és Firefox verziókkal, és írja meg mi lett. IE11-gyel nincs ez a probléma, csak ez van a Firefox mellett. -
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #60269 üzenetére
Akkor az ott atlatszosag? Azert nez ki nem default modon.
Ez gondolom valami legacy windowsos gep? (nem win8+) azt is frissiteni kell lassan
Sorry a feltetelezest. -
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #60266 üzenetére
Default light temaval jo, darkkal pedig elmegy.
Nalad natszik hogy nem default temad van, de amugy is most mar lejar(t) az ESR 60 tamogatasa (de mar itt se volt lekerekitett a tab se), marad a 68. -
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #60266 üzenetére
Próbáld ki ezt: [Classic CSS tweaks for Firefox Quantum]
-
temporello
tag
válasz
Intruder2k5 #60261 üzenetére
Én Group Speed Dial-t használok kezdőlapként (meg vagy egy tucat kiegészítőt) és most végre megint nem kell egy percet várni,gyorsan elindul a böngésző.Úgyhogy valamit most azért sikerül eltalálniuk
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #59998 üzenetére
Nem tevedsz, de ha az alkamazas sotet temat hasznal megy utana a panel is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Intruder2k5 #60000 üzenetére
Sikerült ezzel a dark témával [kép] . Na így már kiváló! Szemnek is jó sötétebb környezetben és akkut is kíméli amoleden. Többi sötét tema arra a részre nem hatott.
-
efi99
őstag
válasz
Intruder2k5 #59581 üzenetére
Kösz, közben sikerült kiszűrnöm, hogy ez az addon okozza:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/s3download-statusbar/ -
laszlohu
addikt
válasz
Intruder2k5 #59406 üzenetére
próbáltam kikapcsolt adblock - al is, azzal sem megy,
visszafelé nem szeretnék frissíteni ( ESR )
sajnos egyik videót sem engedi lejátszani az axn playeren
köszönet
-
Syl
nagyúr
válasz
Elég csak hozzáértő módban zöldre rakni a "imasdk.googleapis.com" címet. [kép]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Akkor a ublock volt nálam a ludas, valamiért blokkolhatja.
-
bul07
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59142 üzenetére
Köszi a jelzést, akkor nem nálam van a gond
-
mmx233
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #58898 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #58896 üzenetére
Smi használhatót nem találtam. Ebből akkor megint opera lesz. Már sok éve szar a ff, csak pár oldal miatt ment az operával párhuzamosan, de akkor megint ki fogom szórni teljesen.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #58894 üzenetére
De én nem akarok frissíteni. Anélkül akarom vissza.
-
válasz
Intruder2k5 #58857 üzenetére
ESR-nél nem jön le a frissítés, ha rámegyek a súgóra. Frontmotion-ről szoktam leszedni, ott még nem láttam az újat, illetve, .msi kell nekem. De akkor rákeresek. Köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #58781 üzenetére
A 66.0.4-ről van szó.
És működni működik a régi HTTPS Everywhere, de frissíteni nem tudja magát, és kézzel sem lehet frissíteni. -
whited
addikt
válasz
Intruder2k5 #58124 üzenetére
Köszönöm, a script-es megoldást beüzemeltem én is, és most már egész jó lett az eredmény
-
farkas-j
őstag
válasz
Intruder2k5 #57966 üzenetére
Köszönöm szépen ez volt a gond!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57951 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Várok még hátha frissítéssel megoldódik majd.
Ha hardveres lenen Chromium Ungoogled-del is csinálná sztem. -
idegen lény
addikt
válasz
Intruder2k5 #57405 üzenetére
-
idegen lény
addikt
válasz
Intruder2k5 #57405 üzenetére
Bitdefender Total Security-t használok. Az nem jelzett semmit. De akkor itt egy másik oldal.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57322 üzenetére
Köszi! Amikor kirakják az árakat, az URL cím is megváltozhat? Ha jól értem ilyenkor ajánlott bekapcsolni a Sticky Reload-ot. Ugye weboldalról nem fognak blokkolni ha állandóan frissítem?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57317 üzenetére
Pont ott nem adja be a frissítést
-
Avicularia
veterán
válasz
Intruder2k5 #56994 üzenetére
Facebook biztosan nem, mert max hetente egyszer nézek fel rá és sosincs megnyitva nálam 10 percnél hosszabb időre.
-
Pityke78
őstag
válasz
Intruder2k5 #56741 üzenetére
Céges laptop, McAfee van rajta, de eddig nem volt vele gond és csak a firefoxnál jött elő. Chrome-al megy minden.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #56609 üzenetére
Nem, de lehet hogy végül ez lesz belőle. Csak félek tőle, hogy túl nagy biztonsági rés.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #56403 üzenetére
Jah, hogy a kiegészítő ikonjára kell kattintani...
Én lejjebb, a youtube felületén kerestem vadul, valami új beállítási lehetőséget -
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #56399 üzenetére
Telepítettem a kiegészítőt, de nem tudom hogy/hol kell a régi felületet kiválasztani.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #56399 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy van olyan megoldás, ami miatt nem kell kiegészítőt telepíteni, hogy a régi youtube verziót használjam? (ha jól sejtem nincs ilyen)
Régen mintha csak egy beállítást/kapcsolót kellett volna visszaállítani. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #56391 üzenetére
Létezik másik megoldás is a régi youtube használatához (csak ezért nem telepítenék greasemonkey-t)?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #56323 üzenetére
Persze, csak ti okosabbak vagytok.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Intruder2k5 #55667 üzenetére
Sok apró dolog fut. Amíg benen volt az összes ram addig nem volt gond
memória hibára gyanakodtam, ezért vettem ki az egyik modult. Arra számítottam, hogy lassab lesz a gép, de arra nem hogy emiatt crashelni fognak a böngézszök.
MInden amikor ezt produkálta 5-6 oldal volt kb megnyitva. Sohasem használok 20-25 tabot.
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #55489 üzenetére
Nem használok semmilyen adblockot. Legalábbis nem tudok róla.
-
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #55249 üzenetére
Vércukormérőket nézegettem a gugli találatok alapján és az egyik linkre ez ugrott fel.
Utána rákattantam még egyszer és normálisan betöltötte az oldalt.
Egyébként jelentettem.
Az előzményekből nem tudtam még egyszer betölteni.
A "http://" nélkül tölt be ill. nem. A http-t elé írva sem töltődik be ill. az alap http nélkülire vált.
Nem találtam semmit a gépen. -
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #55247 üzenetére
Nem veszi be azt az oldalt a jelentésbe, ami ezt okozta? Például az előzmények alapján. Valamit le kellett onnét tölteni, ami ezt kiváltotta.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Intruder2k5 #55183 üzenetére
Hála és köszönet!
-
csferke
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55077 üzenetére
Nem pontosítottam az indulást. Windows indulásakor jelentkezik a robot, Gort! Klaatu barada.
Anti-spyware, Anti-malware nem találnak semmit semMost néztem meg az automatikusan induló programokat
és azt hiszem itt van a kutya elásva. LETILTOTTAM !!
Csak még azt nem tudom, hogy hogyan került ide ez a bejegyzés!! -
válasz
Intruder2k5 #54303 üzenetére
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #53151 üzenetére
Nálam megmaradt a telepített 57 stabilnál.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52984 üzenetére
Aha, és tényleg, a 52.5 már kint van, tényleg egyben volt ez a kettő, úgyhogy a kép is jó.
-
SharpSA
veterán
válasz
Intruder2k5 #52803 üzenetére
Az az, köszönöm.
-
SharpSA
veterán
válasz
Intruder2k5 #52787 üzenetére
Nem arra gondoltam. Ha egy felhasználói név mezőre kattintok, akkor ott felajánlja az addig bárhol beírt felhasználói neveket egy görgethető kis ablakban. Azokat hol lehet törölni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #52454 üzenetére
Az még sok idő lesz bosszankodni...
Deaz infóért!
-
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #51796 üzenetére
Az ublock kavart be. Pedig nem állítottam rajta semmit.
-
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #51796 üzenetére
Máshol működik csak a Prohardveren nem.
Töröltem a sütiket is már, de semmi változás.
Pl. amikor középső gombbal akarom nyitni akkor ahogy rákattintok valamire akkor egyet ugrik a jelenlegi fül mellet mintha megnyitná de nem történik semmi.
Jobb klikk, hivatkozási cím másolásával egy új lapon megnyílik.
Tehát a linkek jók. -
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #51742 üzenetére
Gondoltam rá, de több profil-om van és csak egyet szeretnék rendszeresen menteni. Persze akkor is meglehetett volna adni %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\\4p9s46kw.default\ így is. Igazad van.
Úgy elegánsabb, ahogy írtad. Persze másoknak akkor is ki kellett volna cserélniük a sajátjukra, persze úgy kevesebb munka az átírás.
Első javítás Intruder2k5 ajánlása alapján:
cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\4p9s46kw.default\
C:"\program files\WinRar\Rar.exe" a -r -rr -dh -m5 -ag[YYYYMMDDHHMMSS] C:"\Program Files\Mozilla Firefox\"FEBE-BackUp\profile-backup.rar *.*
cd \ -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #51645 üzenetére
Úgy néz ki akkor, hogy nem csak nálam produkált "érdekes" dolgokat a legújabb Ublock, de ahogy te is írod miután visszatetted a régebbi verziót azzal nincs semmi gond, nálam is teljesen ugyanez a helyzet, bár én a 1.13.10-es verziót tettem vissza + tiltottam a frissítést és így már tökéletesen megy minden.
Remélem ezeket a hibákat jelzik majd a fejlesztőknek és javításra kerülnek majd a jövőbeli verzióban. -
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #51554 üzenetére
+(#51555) Vakegérke
Nálam nem az a verzió van, hanem a uBlock Origin 1.13.10 most frissült. Másrészt én használok egy scriptet is (AAK-Cont Userscript For uBlock Origin 1.177) Ez is most frissült. Firefox 55.0.3 (64 bites). Frissítsétek és akkor lehet, hogy nálatok is ez lesz.
Nem lacafacáztam, feltettem a 1.13.11rc0 verziót (fejlesztői csatorna), az jó és már nem hagyományos.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #51554 üzenetére
Nálam is. ESR 52.3.0 64bit, uBlock Origin v1.13.8.
-
Troy.
addikt
válasz
Intruder2k5 #51442 üzenetére
Köszi! Ez könnyen ment.
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5 #50917 üzenetére
Köszönöm szépen, holnap tesztelem, távoli telephely és nincs ma bent a user.
-
Vesa
veterán
válasz
Intruder2k5 #50901 üzenetére
Megpróbálom köszönöm. Még tesztelni kell, de remélem az lesz.
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5 #50419 üzenetére
A biztonsági frissítésekben nem, de minden más ami a 45-ös verzió óta került bele a Firefoxba, az nincs benne.
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5 #50415 üzenetére
[link] A képről látszik, hogy majd ha kijön az 52.2.0, akkor fog frissíteni.
-
mexel
veterán
válasz
Intruder2k5 #49723 üzenetére
Köszi!
A "b" jelölésűek béták?
Egyébként melyik az újabb ezekből:
49.0.1
49.0.2
49.0 -
szupi92
tag
válasz
Intruder2k5 #49616 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5 #49616 üzenetére
Az 51-es verziótól kezdve az olyan oldalakon ahol bejelentkezés szükséges, és az nem https kapcsolaton keresztül történik, nem biztonságosnak jelöli a kapcsolatot.
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #49611 üzenetére
Érdekes ez, adblock nincs, avast kikapcsoltam akkor sem. Privát lapon simán bejön.
Gyorsítótárat töröltem. bs-hez kapcsolódó sütiket töröltem akkor semFejlesztő-Konzol: Ezt írja:
A vegyes aktív „http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20346905&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1” tartalom betöltése blokkolva[További tudnivalók] index.html
Egy parancsfájl (innen: „https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20346905&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1”) blokkolva lett, mert a MIME-típusa nem engedélyezett. index.html
-
TpS
őstag
válasz
Intruder2k5 #49085 üzenetére
Lehet, hogy valamelyik verzió ezt magától kikapcsolta, mert nem rémlik, hogy bármikor is kikapcsoltam volna. Ezért nem is kerestem ebben a beállításban, illetve nem is használok privát ablakot sem.
-
TpS
őstag
válasz
Intruder2k5 #49083 üzenetére
Szia!
Isten király vagy!Mennyit kerestem a konfigban, de erre sose jöttem volna rá, és már nagyon bosszantott!
Nagyon szépen köszönöm! -
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #48811 üzenetére
Áhh, ublock. Értem, köszi!!
Ui: bocsánat a hülye kérdésért így utólag
-
iday
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48444 üzenetére
Hali.
Ati3470, legutolsó driver van feltéve hozzá.
Megpróbálom a bétát, hátha.
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #48409 üzenetére
-
rob2174
tag
válasz
Intruder2k5 #48198 üzenetére
Szia!
szintén video lejátszási problémám van a 49es ff használatával.
a nyomkövetés ki/be kapcsolása nem segít, csak hang semmi kép pl itt:
http://www.mediaklikk.hu/m4-elo48.0.2 alatt nem tapasztaltam ilyet...
mi lehet a megoldás?
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #48198 üzenetére
Valóban megy. Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
-
Normi™
őstag
válasz
Intruder2k5 #48135 üzenetére
Köszönöm szépen,ahogy nézem külön lapokra nem bontható,de azért nagyon jó lesz ez is! Köszönöm még egyszer!
Szerk: Jah közben látom,hogy ki kell kapcsolni,hogy az új füleken ne legyen automatikus....
-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #43518 üzenetére
Nekem ez a teszt sem mér, mert nincs flash
És mostmár csakazértse telepítem fel azt a sz...t
Emiatt nem megy a speedtest.net sem.
Még a "try the beta" sem megy, akkor sem, ha kikapcsolom az ublock origint.edge alól teljesen jól megy a beta speedtest.
módosítok. Nem megy jól ott sem. A tesztoldal bejön, de latency test error.
Edge alatt még van flash, ezért ott a sima speedtesttel (és a upc-vel ) is tudok mérni.
De én flash nélkül szeretnék...Jajjaj, lesz itt még sírásrívás, ha tényleg mexűnik a flash. HTML5 oldalak még mindíg nem készültek el, pedig saccperkábé 10 éve létezik a HTML5 szabvány.
-
BladePocok
tag
válasz
Intruder2k5 #47503 üzenetére
Megoldódott,a sütik "tönkrementek",letöröltem az oldalhoz tartozókat és sikerült ,már elérhető. Érdekes,ez mi miatt lehetett? Ugye ma frissült 48-as verzióra,köze lehet hozzá?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #47375 üzenetére
Nekem tökéletesen üzemel,és semmi macerám nincsen vele,viszont nem szarakodik a böngészés
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #47371 üzenetére
Nekem minimum 10 oldal megszokott nyitva lenni.
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #47361 üzenetére
Most mondtam hogy nincs valasztak.
A legjobbat hasznalom a rosszak kozul. -
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #47233 üzenetére
Azok sima twitter videók
,csak azon az oldalon vannak így linkelve, hogy szükséges hozzá a Disqus követés engedélyezése. Amennyiben azokat a videókat nem tudod lejátszani, akkor a többi Twitter videókat sem tudnád.
Itt egy másik közvetlen link. -
Gizmo94
veterán
válasz
Intruder2k5 #47233 üzenetére
Hm... Mondjuk, lehet, hogy akkor ott valami baj van a videokkal, ( szerk: nincs baj, másnak, mint felettem írják, lejátssza) de pl. ezt az indexes videot sem játssza le, ami a cikk közepén van. És itt még hibaüzenetet sem dob, csak meg se mozdul. [link]
monstre: Számomra is ez lenne a megnyugtató...
Na akkor itt a baj. Valami nálad jó, ami nálam nem. A kérdés csak az, hogy mi?
Sírba tesz ez a róka...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Intruder2k5 #47211 üzenetére
Ez nekem is megy, mert a youtube-ról van linkelve. A youtube-os videok mind mennek, csak a többi nem..
Ezek viszont egyik sem, és a hasonlók sem. : [link]
Ez meg így néz ki:
-
törölt tag
válasz
Nekem is lejátssza simán, 46.0.1 van, legújabb Flash meg legújabb Java. Hardveres gyorsítás is be van kapcsolva, Intel proci, nV kari. Tök alap FF, nem rakosgatok bele semmit az ADP-on meg egy personán kívül. W7 Ult. 64 bit.
-
snakebait
senior tag
válasz
Microsoft 640XL mobil, W10M,legutolsó hivatalos build,Edge böngésző és nálam játsza ezt a repülős videót. Csak azért írtam,hogy no...
-
netpeti98
addikt
válasz
Intruder2k5 #47062 üzenetére
Nekem is így működik, minden böngészőben és minden eddigi egeremmel.
-
huan
őstag
válasz
Intruder2k5 #47060 üzenetére
A görgő van nekem ott, arra nem működik.
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #46920 üzenetére
Szia!
Konkrétan azt írta, hogy a kiegészítő "használhatósága nem ellenőrizhető".
A további infó: [link] az aláírásokra hivatkozik. Most végigolvastam (ezzel kellett volna kezdenem) és annyi volt csak a gond, hogy újra kellett telepíteni a kiegészítőt.Köszi a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #45959 üzenetére
Most lett opciós ez a dolog. Megvannak a megadott oldalak.. Viszont érdekes, mert beleteszem, és van amit megnyit közülük, és van amit nem.. És nem nagyon tudom kikövetkeztetni, hogy mi lehet az összefüggés. Próbáltam mindenhogy, vagyis úgy, hogy www. aztán úgy, hogy .xasd.com és így tovább, de ami nem akar megnyílni, az semmiféle módon nem nyílik meg. Vagyis, valami B tervet kell keresni.
Storno, megoldottam!
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #46812 üzenetére
Az hogy lehet, hogy most nincs DNS szerverem? Legalábbis a program nem mutatja, hasonlóan, mint amit te is linkeltél. Telekomos vagyok.
-
wetsom
tag
válasz
Intruder2k5 #46815 üzenetére
Nem lehet kizárni, hogy Telekom miatt szívunk, csak más böngészővel nem fordult elő, igaz azokat nem is használom folyamatosan.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #46810 üzenetére
Az mi lenne?
-
Rainman05
tag
válasz
Intruder2k5 #46724 üzenetére
-
mis69
tag
válasz
Intruder2k5 #46547 üzenetére
Köszi.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46472 üzenetére
Szia! Hááát, ezzel nem szívesen kísérleteznék. Egyrészt azért, mert tőlem hülyébb ember a földkerekségen nemigen van ahhoz, hogy ezzel babrálgasson, másrészt pedig a meglévő DNS-beállításokkal (néhány nappal ezelőtt) még jó volt. Valami olyasmire tippelek, hogy -mivel a szintén reklámblokkolós Chrome-on sem jelennek meg a kommentek és a kis fotók, a reklámblokkoló nélküli Operán meg igen, valami ezzel lehet összefüggésben. Viszont mi az anyukájáért mentek el a kommentek egyszerre a Firefoxon és a Chrome-on? (És azon is rágódok, hogy a cikkben és az origo.hu címlapján minden nagy fotó megjelenik, a cikkek alatti kicsik meg nem...) Ráadásul pont nemrég töröltem a Windows-on az összes régebbi (jó) rendszer-visszaállítási pontot. Faxkivan...
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46332 üzenetére
Most mást talált ki (csak, hogy bosszantson).
Letöltöttem. (Engedte letölteni.) Megjelent a sima (nem PRO) mód. Kikapcsoltam a Firefox-ot, újra indítottam, erre már azt írta ki, hogy letiltva, mert nem kompatibilis A fiam gépén szintén 45.0.1-es Firefox van, de ott semmi gond a Fireshot-tal. WTF...
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46143 üzenetére
Hááát... Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy sikerült. Nagyon köszönöm a segítségedet!
-
mis69
tag
válasz
Szia!
Az miért van hogy nálam a Shockwave Flash mellett nincs beállítási lehetőség így az Adobe Flash védett mód bekapcsolása opció sincs? -
netpeti98
addikt
válasz
Intruder2k5 #46145 üzenetére
Felesleges turkálni azokban a fájlokban, a legfrissebb Flash és Firefox alatt a bővítménykezelőből is kikapcsolható a Protected mode.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Szia! Hogy érted azt, hogy az mms.cfg file-ba beletenni az alábbi sort: ProtectedMode = 0
Megtaláltam a fájlt, de nem tudom megnyitni.
Ui.: Megoldottam. (Jegyzettömb nyitja.) Szóköz nélkül írtam be. ProtectedMode=0 Kíváncsian várom az eredményt. -
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46056 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Betettem a listát, de sajna egyelőre ez sem fogja meg a csíkokat. A cookikat lehet, hogy nem engedi.Azért fenthagyom.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46049 üzenetére
Szia!
Hát ez nagyon jó. De ne csak az elfogadásra lehessen klikkelni, ez nagyon egyoldalú így.
Köszi a választ, valahogy azt kellene kitalálni, hogy lehet letiltani, mint a reklámok egy részét, vagy oldalakat a HOSTS fájl alkalmazásával. Pl. a Skype új változatai is tele vannak reklámmal, de van egy megoldás és már nem is jelennek meg. Na majd valaki, aki nagyon ért a Mozillához az kitalálja, biztos mást is idegesít.
Köszi mégegyszer.Üdv. Pibácsi
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Intruder2k5 #46006 üzenetére
Köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #45966 üzenetére
Elvileg a jövő hét folyamán kéznél lesz az a gép, amire ez kellene majd, akkor teszek vele egy próbát. Köszi a tippet, és az infókat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #45959 üzenetére
Ezt kipróbálom, köszi a tippet!
Hoho, ez bejött, szuper!
Ebből adódóan egy kérdés, ha ez be van álltíva mondjuk admin fiókon, akkor ezt korlátozott fiók alatt tudják módosítani?
-
myke01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45852 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged