- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eternitys
aktív tag
Nekem jelenleg a 17-es firefox van fenn, szóval nem mondható réginek. Azért nem a legújabb 18-as mert a mostani firefox témám(foxdie graphite) egyenlőre még nem teljesen támogatja 18-ast. Szóval itt valmi más lehet, de nem tudom mi. Talán egy add-on? Arra esetleg emlékszel még hogy a régieknél mi okozta a beragadást?
-
albiosz
őstag
Most látom, hogy nekem csak a java deployment toolkit jelenik meg a bővítményeknél, maga a platform nem, pedig HZoli87-nél igen.
Viszont ahogy említettem IE alatt hibátlanul teszi a dolgát a java, ezért valami a FF-al nem kerek.
Bocs az amatőr kérdésekért, nem vagyok informatikus.
-
Erről jut eszembe egy kis érdekesség:
Haverom gépén tegnap nézem a Firefoxot, miközben keres vele nekem valamit. Valami furcsa volt a kinézetével. Kérdem Tőle: - Ez melyik verzió? Azt mondja fogalma sincs. Mondom menj már a sugóba, majd FF névjegye. (Alig találja meg) Tessék kapaszkodni, mert a gépén még a 10-es verzió volt. Frissítésről, még csak nem is hallott. Elindítottam neki, első körben 15-re, majd utána frissült csak a 18-ra.
Hát ilyen is van -
HZoli87
veterán
-
vj0c1
aktív tag
Routerről vannak, úgyhogy nem ugyanaz az ipjük... Egyébként, csak a regisztráció és a program letöltése zajlik böngészőben, de már rögtön a register now gombra kattintva a 404-es hiba fogadja az ismerősöm párját, itt viszont nálunk a nejemmel mindkettőnknek bejött a reg oldal, úgyhogy nem értem a dolgot.
-
Voice24
őstag
Ahogy pár napja írtam, ugyanez a gondom. Sőt, nekem a bővítmények között nincs itt is ott a java, nemhogy tiltva lenne. Pedig az elmúlt napokig rendszeresen nézegettem a netbankomat. Magától hogy a fenébe tud eltűnni onnan?
Azt továbbra is kérdezem, miért indul minden esetben úgy a mozilla, mintha frissítettem volna? Miért dobja be minden esetben az üdvözlő ablakot is? A hajam már égnek áll tőle -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
IE és Chrome alatt működik. Egy oldalon írta valaki, hogy nem tud letölteni, jelenség ugyanaz volt mint nekem. A javaslat az volt, hogy telepítse a java-t.
Egyébként nekem is így néz kiDe mint írtam, ha rámész a "További nformáció"-ra akkor ezt adja be.
"Java Plugin 7 update 11 and lower (click-to-play), Windows védelme érdekében blokkolva van."
-
embe
nagyúr
Nem lehet engedélyezni a Java-t. A FF blokkolja.
-
Visormail
addikt
Pedig tényleg azt mondják hogy ez se jó Latest version of Java (7u11) is still vulnerable
-
törölt tag
akkor meg lemondom a java-s internet bankomat és elmegyek egy olyan helyre ahol nem ezt az ipari hulladékot használják...
igaz, hogy nem nagy lóvéról van szó, de nem fogom a pénzemet rábízni egy biztonsági résektől hemzsegő pluginra.amúgy köszönöm, hogy próbáltál segíteni
-
lesaux
veterán
Megy, köszi a türelmet. Nem tudom, mi lehetett a gond, mert Chrome alatt is megmakacsolta magát. Ha nem telepítettem fel vagy harmincszor, akkor egyszer sem. Böngészőből, külön letöltve, jre-7u10-est, 11-est, jre-6-ost, uninstallálva, meghagyva a régit, törölve az egész Java könyvtárt stb. Most működik, nem piszkáljuk.
-
Steelmanus
addikt
Nemreg irtak hogy az AdBlock ill. a szuroje bezavarhat a HTML5 lejatszasaba, ott azt javasoltak hogy frissiteni kell a szurolistat. En csak a hufilter-t hasznalom az AdBlock alatt, + a GreaseMonkey - YouTube Center-t (ez tamohatja a HTML5-ot is) es jatszhatoak a videok a YT-on, azok is amit (#30072) Ablakos linkelt, a kutyusok. Es nem kert flasht:
-
Ablakos
őstag
Nem játszik mindent le a FF. Erre a keresésre csak olyan jön, ami nem megy flash nélkül.Nem mennek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Értem persze
, a hülye felhasználó ellen semmi nem véd, de miattuk meg ott az UAC a 7-ben, ami ugyan nem egy csodaszer, de az olvasásra serkentő kérdéseken túl még gátolja a háttérben futni akaró dolgokat is. Az nagy kár, hogy mikor valaki kinyomja az UAC-t, akkor ezt a funkciót is bukja...
-
Eternitys
aktív tag
valahogy biztos megoldható, csináljuk már meg, hisz a userstyles.org-on vannak scriptek amik userscriptként telepíthetők( +gyorsabb a firefox, ha csak egy scriptkezelő fut). ötlet?
amúgy a DuckDuckGo-t sokan szeretik mert személyre szabható a beéllításaiban, nem követi a keresésedet stb... én a google-t szeretem, de nézd át nem olyan rossz.
-
Eternitys
aktív tag
ott a pont, szerintem is ideje lenne már ezt valahogy a beépíteni a google-ba, hisz már annyian ilyen monitorokkal dolgoznak. én sem értem értem mért nem teszik. Annyira egyszerű lenne és kevesebb szemtengelyferdült ember.
Mások amúgy már megtették. pl ez a kereső jó ilyen monitorokhoz:[link]
Ez szépen középre teszi a találatokat, de mégse google.Azért 100-ast leosztást megnézem amit ajánlottál, lehet jó lesz, köszi.
-
Eternitys
aktív tag
igen ez lehetséges. viszont érdekes hogy akkor is ez történik ha az első lapon a középső egérgombal felfelé görgetek. Ezután is egyből visszaállítja a találatokat balra, bár a szélesítés megmarad. Ha ugyanezt csinálom az egérrel a 2. oldalon akkor a szélessítés és az elhelyezkedés is visszaáll alapállapotba.
igen próbáltam kb 10 másik scriptet is, de azok meg egyáltalán nem működtek, szóval nekem csak ez a script működik, csak valamit még alakítani kellene rajta és akkor tökéletes lenne.
Vagy a google csinálhatna végre widescreen monitorhoz optimalizált keresőoldalt.
-
-
-
Johnny Cage
addikt
kapcsolgattam az azure-t, 17-estől már alapértelmezettben on, kikapcsolva rettenetesen mosott lesz minden karakter (még a menüsor, böngészősáv is), bekapcsolva meg ez van amit korábban linkeltem. lehet h másképp látjuk az eltérő felbontások / monitorok miatt is, én egy 22"-os 16:10-es monitoron nézem (1680x1050).
-
MaciG
addikt
Sok apró hiba. pl.
Nem eged be semmilyen freemailes fiókra.
Youtube videók közül elég sokat csak többszöri lekérésre hoz be, vagy be se hoz.
Néha gondol egyet, elkezd villogni a kurzor, majd pár másodper múlva megnyit valami stratégiai játékot (amit reklámozni is szoktak)
A fecebook-on eltűnt a kereső rész ( ott felül). -
Kernel
nagyúr
Chrome-ra is temérdek plugin létezik, sőt sok fejlesztő FF és Chrome-ra is elkészíti ugyanazt. A kérdés inkább az, van-e kedve valakinek ismét belakni, konfigurálgatni egy új böngészőt, keresgetni hozzá a kiegészítőket stb. Nem azt mondom, hogy akkora nagy feladat, de egyrészt van a lustaság is, illetve vannak kevésbé rutinos felhasználók is.
-
SentryGun
aktív tag
Utánanéztem, letiltott kiegészítőkkel is csinálja. (Összesen 5 darab van: Adblock, Flashblock + 3 helyesírásellenörző (usa, de, hun) - szóval nem hiszem, hogy ezek lettek volna.)
Viszont annyi kiderült, hogy valami kapcsolódási timeout lehet a dologban. Ugyanis újfent jött az üzenet, azonban, ha egy pillanatra kihúzom, de vissza is dugom a kábelt (noti), akkor egy frissítésre rögtön behozza. Ezek alapján a koli proxy szerverére tippelek... (Isten óvjon az ilyentől mindenkit! (Pedig otthon már 120-as UPC van.))
-
Visormail
addikt
Jahh ez ugyanaz amit a vezérlőpultban is megtalálsz flash player néven.
pethYeti: rákerestem a kiegészítők között a delete cookie kifejezésre kiadott egy csomó mindent, pl CookieKiller Allows quick removal of cookies for selected sites/domains. [link] de van még ott selectivecookiedelete, stb nem tudom melyik milyen.
-
-
Kernel
nagyúr
Bekapcsolható, de oda is van írva, hogy "ha lehetséges", vagyis feltételes.
Én akkor szembesültem ezzel, amikor Win7 64 bit után áttelepültem Win7 32 bitre (egyéb, programkompatibilitási kellemetlenségek miatt). A Firefoxban ekkor makacsul megjelentek a ClearType fontok, amit pedig a Win7 felületéről már kiirtottam (már amit lehetett).
Mint kiderült, neten is utánaolvasva, a hardveres gyorsítás ebben nyilvánult meg, hogy automatikusan engedélyezte a ClearType fontokat, még a fórumok szövegében is (PH, Index), és más weboldalakon is. Nem azt mondom, hogy nagyon csúnya lett volna, bizonyos szempontból még egész jól is nézett ki, de engem mégis zavart. XP-n sem volt ilyen gond egyébként, vagyis nem jelent meg a ClearType.
Tehát erre javasolták a hardveres gyorsítás kikapcsolását, ami igaz is volt (újraindítást igényel), ezután ismét "normális" betűket láttam a fórumokon (is).
Most telepítettem én is a 17.0.1-et, így jelenleg hiába állítom be a hardveres gyorsítást, szerencsére nem látom a ClearType fontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest