-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz117
aktív tag
válasz
Angyalifény #9773 üzenetére
Hi!
De van! -
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9661 üzenetére
Ahogy gondolod. Fiókomat, és az FF-et is mesterjelszó védi, az én jelszavaimat nem látja senki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9657 üzenetére
E nélkül meg még egy jelszó se védi az összes többit de mindegy.
Bad: Legjobb tudásom szerint ilyen kieg nincs.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9655 üzenetére
Bonyolult amit megjegyzel.
Hiszen ettől függően az összes jelszavad elérhető.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Angyalifény #9647 üzenetére
Nem, nem titkosítja a jelszavakat.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Angyalifény #9632 üzenetére
A flash karakterláncot szűrőként megadva szerintem igen ritkán fogja blokkolni a flash-tartalmakat, tekintve, hogy az adott objektum url-je általában nem tartalmazza ezt a kifejezést. Ha Adblock segítségével kívánod blokkolni ezt a típust, akkor például a *.swf feltétel látszik célravezetőnek. Mint fentebb említettem, nem gond, hogy nem éri el a 8 karaktert, csak túl sok ilyen nem ajánlott.
Én egyébként a NoScript kiterjesztés használatával rendszabályozom ezen - általában csak zavaró - kreatúrákat (is).A képnagyítós kérdésedre - Operában való járatlanságom okán - sajnos nem tudok érdemben reagálni.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Angyalifény #9629 üzenetére
A felkiáltójel azt jelzi, hogy az adott szűrő karakterlánc túl rövid (emlékeim szerint a határ 8 karakter) ahhoz, hogy az Adblock optimalizálni tudja a szűrést, sok ilyen kifejezés lassíthatja a böngészést. Kiskereskedelmi mennyiségű szabály esetén szerintem nem szükséges foglalkozni a dologgal.
A nagyítós kérdésedet nem értem.
-
Angyalifény
tag
válasz
Angyalifény #9629 üzenetére
elmúlt a szerkesztési idő...
szóval még azt szeretném kérdezni van e olyan kieg. ami a kinagyított képet teljesen kirakja tehát hogy betöltsön minden pixelt.
köszi
-
törölt tag
válasz
Angyalifény #9236 üzenetére
Szerintem, még akik készítik, azok sem mernének konkrét időpontot írni - az eddigi tapasztalatok miatt. De reménykedhetünk, hogy az idén.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Angyalifény #9212 üzenetére
Ctrl+0
-
Gorneck
legenda
válasz
Angyalifény #9207 üzenetére
Vagy felrakod a 3,6 bétát...vagy [link].
-
Angyalifény
tag
válasz
Angyalifény #9105 üzenetére
ez a kiterjesztés nem működik.
Hol szerezhetek be illyet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest