Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Olyan ff kiegészítővel találkozott már valaki mint a youtube enhancer, hogy a videólejátszási részét lehetne kicsit állítgatni?
Pl. egy oldal videói közül megnézek egyet, utána nyomok egy visszagombot, erre ugyanaz a videó amit most néztem végig, megnyílik újra kisméretben és elkezdi megint játszani.. mintha fogyatékosok készítenék a facebookot. Sajnos csak chrome-ra találtam egyelőre [Facebook MiniPlayer Hide]
Vagy pl. sok videó némítva indul el, a fb beállításaiban [link] meg a videó alapértelmezett hangerejénél csak annyi van, hogy alapértelmezett vagy halk!? A ff automatikus lejátszás beállításaiba meg nem kerül be a fb, mert nem is érzékeli videólejátszó oldalnak, kézzel se lehet betenni a listába.
Vagy hogy ha véget ér egy videó ne akarjon automatán továbbmenni egy következőre, aminek semmi köze ahhoz amit néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911