Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz csako #64294 üzenetére

    :R
    Tesztelem, annyi a lényeg, hogy szeretem ah üres oldal fogad a böngésző megnyitásakor de ez az oldal ne valami egyszínű izé legyen hanem háttérkép, ami változik ezt tudja.

    Valamiért a MONKNOW nem működik, nem tudok belépni a fiókomba network error-t ír vagy server error-t pedig másnál működik, kértem jelszó csere lehetőséget az is működött de ugyanúgy nem enged be.
    Bejelentkezés nélkül sem működik a "next wallpaper" opció. Már újratelepítettem a böngészőt más eszközön is próbáltam, a DNS beállításokat a router-ben visszaállítottam a szolgáltatóira - eddig a CloudFlare-t használtam - passz de nem idegelem tovább magam hanem kipróbálok mást majd esetleg egy Windows újratelepítés után visszatérek rá.

    Úgy vettem észre a hibát, hogy untam az aktuális háttérképet amit x óránként módosít de szoktam olyat csinálni, hogy manuálisan kattintok a next opcióra ha az aktuális kép nem tetszik de most semmi nem történt újra telepítettem a kiegészítőt de ekkor már be sem engedett lépni a fenti hibák jöttek.

Új hozzászólás Aktív témák