Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovaccss

tag

válasz brd #63240 üzenetére

Ma bezártam az összes firefox profilt, a feladatkezelőben megvártam, amíg minden firefox folyamat eltűnik, és akkor csináltam meg a profilmappán a korábbi verzió visszaállítást. Így jó lett, a problémás profil a munkamenet helyreállítóval indult, mint áramszünet után, jó lett, visszajött a 110 lap. Úgy látszik nem volt elég ha csak a problémás profilt zárom be, mindet be kell zárni. Ez érdekes, mert elvileg minden profilnak teljesen függetlenül kéne futnia egymástól, ezért vannak külön profilmappák.

Probléma 2: Tavaly óta a szeged.hu cikkeiben a FB-ról beágyazott képek nem jelennek meg. Itt [link] pl. csak a 2 nagyobb kép látszik, a 4 másik nem. Ez a régi IE11-gyel jó, pedig ez 2013-as. Az ebay oldalak se teljesen jók, a képek megnézése sokszor problémás, egymáson van 2 kép, stb.. Ezek azért vannak, mert 57.0-s (2017. nov-i) 64 bites Firefoxot használok? Vagy mert Win7-et használok? Vagy e 2 együtt? Pont a régi Win7 miatt nem merek újabb Firefoxra frissíteni, mert ezt Win10-hez és okostelefon, tablet oprendszerhez fejlesztik. A 60.0-s 2018. májusi, a 70.0-s 2019. okt-i, a 80.0-s 2020. aug-i, és most 84.0.1-nél tartunk, 2020. dec. 21-es. Kérem az olyan régi (57-80) Firefox használókat, akik asztali gépen Win7 x64-gyel használják, náluk mi van, mi nem jól működik?

Új hozzászólás Aktív témák