Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Gondolj egy hagyományos Tab bezárásra (föl az x-re, pozicionálsz és katt.)
Ezzel szemben: az oldalon bárhol van az egér, lenyomod az egér jobb gombját és egy L betűhöz hasonlót "rajzolsz" (le és jobbra), mondjuk 1,5*1,5 centi.
A #61914-ben a legalsó: a linken egy 1 centis föl, de a page back, forward is egyszerűbb és sokkal gyorsabb , mint a régi módszer.
A bal kezemet a géphez csak akkor használom, ha gépelni kell.
Volt egyszer egy FF frissítés, amikor pár napig nem működött én meg úgy használtam az egeret, ahogy szoktam és semmi nem történt. Az nekem szenvedés volt.
Idegen gépen is így vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911