Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.
Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja

Sakk-matt 1

A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......
Sakk-matt 2

Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Disney+
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911