Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
Jóhogy nem már nekem kell túrnom a firefox kódját, meg utánajárnom hogy hogyan kell kiegészítőt írni hozzá, és nekem írni hozzá több soros tabot, hogy tudjak rendesen netezni, mert egyre több dolgot elkúrnak, tönkretesznek. Ennyi erővel elmehetnék főállásba programozónak, biztosan jobban megélnék belőle, mint azzal, amit most csinálok.
Nem válthatok Waterfoxra, se Palemoonra, mert minden oldal adata a sima firefoxban van. Már csak az óriási munka lenne, hogy a 200+ lapot egyenként kinyissam emebben, felrakjam a kiegészítőket, mindent beállítsak, stb.. Próbáltam a Watert és a Pale-t, itt vannak telepítve, nem tetszik. A Water se lesz sokáig 56-ra épülő, előbb-utóbb ez is át fog térni az 57-re. Meg amúgyis előbb-utóbb 64 bites firefox 57-60-ra kell váltanom, mert rá fogok kényszerülni. Egyre több oldal és kiegészítő nem fog jól működni a 32 bites 56-tal. Most meglett az 57, ehhez kell megfelelő kiegészítőket találnom. Amúgy mintha gyorsabb lenne az 57-es, de több RAM-ot is használ a sok külön konténerfolyamat miatt.
Nekem elég lenne a TMP-ból a több soros tab lehetőség, a többi funkció nem kell.
Nekem a 200+ böngészőlapos netezés a normális, mert az egész életem a gépen zajlik. Minden itt van. Ennyi lapot nem lehetne mobilon, tableten, stb. kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911