- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nem értem mi lehet.
Mióta átállítottam, hogy a memóriába gyorsítótárazzon a Fox, azóta lassabbnak érzem a böngészést. Facebook féle oldalakon (ha sok képet, vagy videót nézek), akkor ugyanúgy belassul, majd kis idő után teljesen beáll, újra kell indítanom.
Ilyenkor a FF csak 2 GB ramot eszik, de a virtuális memóriahasználat viszont 4-5 GB-ra megy fel. A gépben 8 GB ram van.
Szóval semmivel sem lett jobb, mint amikor a HDD-re megy a cache.Ezekkel a beállításokkal tapasztaltam ezt. Talán a capacity -1 nem megfelelő?
- browser.cache.disk.enable érték true-ról false-ra.
- browser.cache.memory.enable - true.
- browser.cache.memory.capacity érték -1.Egyre gyakrabban vagyok kénytelen másik böngészőket használni (opera, chrome), csak sajnos mindegyikből hiányzik valami fontos dolog. Főleg a betűk élessége (más font-rendering miatt), nagyítási gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Warships
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mióta átállítottam, hogy a memóriába gyorsítótárazzon a Fox, azóta lassabbnak érzem a böngészést. Facebook féle oldalakon (ha sok képet, vagy videót nézek), akkor ugyanúgy belassul, majd kis idő után teljesen beáll, újra kell indítanom.
KAMI911