Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Sziasztok!
Hosszú évek óta vagyok elégedett Firefox felhasználó de így még nem jártam...Egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes elmentett jelszó és belépőkód a Firefoxból. Az eszközök /beállítások/ biztonság/ mentett bejelentkezésen belül tök üres minden.
Ilyenkor mi van?Esetleg van lehetőség a visszaállítására valahogy?
A win visszaállítást évekkel ezelőtt kikapcsoltam.
És utoljára valamikor 2016 év elején mentettem a könyvjelzőket.
Bár azok most is megvannak.
Sajnos megszoktam és a kényelme miatt már nem is rögzítettem a jelszavakat az utóbbi években alternatív helyen.
Még ide a PH-ra belépéskor is csak nagy nehezen találtam ki vajon melyik e-mail címemmel regisztráltam... 10 éve.Üdv Jose
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911