Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi! Tökéletesen megy. Nem hittem volna, hogy ez valamikoris visszaállítható még, ugyanis a gyártó nem segített, mondván, jó ez a kereső. De már Google fut

és elfelejtem ezt a másik kényszer-keresőt.Még egyszer köszi!
-
FazekasLaci
aktív tag
Az Incredimail-em betette alapkeresőnek a Google helyett saját magát, így már nem tudom a Firefox alatt közvetlenül a böngészősávba (ahol a http:// is van) beírni a keresendő szókat, mivel ez a szerencsétlen csak angol oldalakon keresne. Hogyan tudnám visszaállítani ezt a Google-ra? Mellette a keresősávban már átállítottam, de kényelmesebb a www helyére beírni a kulcsszavakat

-
FazekasLaci
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a 64-bites Firefox (Namoroka) alá hogyan kell telepíteni a Flash-t? Nekem egyszerűen nem engedi és állandóan azt írja, hogy nincs a gépen Flash. Idegesítő, mert ez a 32-bites Firefox egyre gyakrabban fagy ki. Visszasírom a Netscape időket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911