- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #26005 üzenetére
Ja, elég lájtos, TL-es srácot egyszer látványosan bevártad, utána meg le is szakadt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25984 üzenetére
tudod minden viszonyitas kerdese.
jaja, azert egy kiados palyazashoz nem art egy kis allokepesseg.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25985 üzenetére
gondolom fizikum zéró, és az amúgy is rossz motorozási és kanyarodási technika ki is vette belőlük a maradék szuflát..
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25985 üzenetére
Én is félek közúton, de pályán is azoktól akik megelőznek és sajnos sokan megelőznek
Ha már megy az átlag tempó akkor nem éreztem parának, hogy 10 percenként 1 megelőzött.
Azért szeretném én úgy tolni
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25974 üzenetére
hat eleg jol mesz, hallod-e!
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25980 üzenetére
Én mondjuk attól is tartok hogy vmi majom telibever pályán... de persze a technika fejlesztésének még mindig ez a legjobb módja, amíg tanfolyamokra nem telik. Meg legalább egyszer az életben ki akarom próbálni az itthoni összes pályát, plussz ha sikerül melót találnom augusztustól Angliában és a GS-t is kivinni lábon igyekszem majd az ottani pályákat is bejárni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #25969 üzenetére
szép tempó
csak nem mentem péntek este...
egyszer elmennék úgy,hogy futóra feltoljuk a gépeket,és elhúzná a buzuki. -
Integra
titán
válasz
azért te is szépen karikázol már
-
emvy
félisten
válasz
Nagyon szep.
Palyaznom kell, nincs mese. Kerdes, a CBF hogy fogja viselni.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25973 üzenetére
nem is az, hogy fel szokta oldani, mert hajaj, leolvaszt ez a láncról mindent, hanem hogy utána megtapad e normálisan a láncspray..
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25970 üzenetére
wd40-ről jut eszembe.
a hótretekdzsuva lánc lepucolására jó a wd40?
aztán ha letöröltem, akkor mehet rá a láncspray -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #25955 üzenetére
régi r6 nem karbis volt?
a km ora spirált mivel illik bekenni?WD40? -
Tangerine
senior tag
válasz
Topiccsendőr #25954 üzenetére
Nem mondanám, hogy irigylem ezt az egyszerű gyereket. Nem is vágyom olasz motorra. Ha nagyon akarnék tudnék én is venni ilyet, de én nem szánok ennyit motorra. De ha szánnék, akkor kp. venném, mert ennek így kicsit erőlködés szaga van.
Lehet, hogy kicsit régimódi vagyok, vagy így neveltek de én csak olyan pénzt szeretek költeni, amit megkerestem. Én elvből nem vennék fel hitelt egy motorra, vagy plazmatv-re, nyaralásra(!), vagy akármire azért, hogy a szomszédnak villantsak. Csak fontos dologra szabad (muszáj) hitelt felvenni, az meg nálam kimerül a lakóingatlanban.
A felesége miatt meg inkább sajnálom szegényt.
Bánom én hogy hitelre veszi, csak leírtam a véleményem. -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25955 üzenetére
Hja, nekem alapból előítéleteim vannak a nem gyári kipukkal kapcsolatban, nem szeretem ha feltűnően hangos (még akkor sem ha ez egyébként biztonságosabbá teszi a motorozást), de az ilyen ráaggatott divatmárka kipuffoktól meg falnak tudnék menni. Megvesszük a használt motort hitelre, olaj/szűrők/kopócuccok maradnak, de egyből jön rá az aprókavics okosba a Gabesztól, mer' kajra jól szól.
Így meg bátor pályára menni, engem minimum elbizonytalanítana ha kanyarból kifelé elmenne majd utána a durranást követően visszajönne a nyomaték.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25911 üzenetére
Na, lássuk a videót.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25888 üzenetére
Mi már nem megyünk sehova, Baromira meleg van, sok haszon nem lett a mai motorozásnak, annyi hogy Vazz tett fel egy gumit hátra, én meg vettem egyet előre!
Ezenkívül a motorozásból sem lett semmi sem, Vazz-nak haza kellett menni, én meg mentem néhány karikát a Mátrában és ennyi volt. Megjárattam az új láncot, nagyon furcsa hangja van. Amolyan lánc hangja, eddig nem ilyen volt . -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #25889 üzenetére
arra
csak emlékeztem amikor anno cseréltettem láncot és az ex-szerlőm mondta hogy nem tudja felrakni, mert kell valami speckó szerszám hozzá, aztán mentem Karasnába felrakatni... -
Tangerine
senior tag
válasz
Topiccsendőr #25889 üzenetére
3 féle lánc van (a gyűrű profiljától teljesen függetlenül):
- patentszemes (csak a gyengébb motorokhoz, pl. MZ, Simson)
- nittelős (nittelő célszerszám kell hozzá)
- végtelen (nem kell célszerszám, de a felrakáshoz szét kell bontani a fél motort, azaz ki kell szedni a lengővillát a cseréhez)Van amelyik motorhoz lehet kapni nittelőset is, meg végtelent is. Van amelyikhez csak nittelőset, mert olyan a hátsó villa, hogy bele kell fűzni (pl. B-King)
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25869 üzenetére
holnaptól egy héten át, úgy tűnik....
szerintem már a holnapi szalonna sütés is bukós -
Boci_83
őstag
válasz
Az már esti motorozás. Nem?
Esetleg előtte gurulunk 1-et valamerre? Lassan jön Vazz hozzám, kész a gépem, megjött a lánckerék is. Úgyhogy mehetnékem van! -
jasszer
őstag
válasz
Akkor az részemről bukó, de nem is baj, legyen inkább egyben a motor először, meg fékfolyadék-csere, aztán jöhet bmi.
Tangerine: Köszi, megkérdezem őt is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szted bejáratós robival?
-
Preda
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #25836 üzenetére
Az igen
.
-
válasz
Topiccsendőr #25830 üzenetére
Semennyire. Nem hagyná magát szénné fizetni
Demokles kardjaként lebegne feje felett a 30 év fegyház.
(#25831) persuader
Eeeeez de gonoszjuj
-
válasz
Topiccsendőr #25815 üzenetére
Értem én amit mondasz, csak Te már felnőttél agyban a közlekedéshez, aki meg "megcsinálom jogsit" gondolatmenettel felül egy plasztik rakétára, az agyban nem nőtt még fel, mert ideje sem volt rá, hogy megtegye.
Valahol ezért van a kategóriakorlát, ami jó dolog, csak már nem sokat ér a mai világban...
Amúgy igazad van, csak mivel mindenki más, nem mindenki fogja rendesen végezni a dolgát.nem akarok én okosabb lenni senkinél sem, csak a 30-40-50 éves szabályokat ideje lenne kicsit vérfrissíteni, mert sokan vannak akik ezért kapnak havi súlyos százezreket-milliókat, miközben csak a töküket vakarásszák
Azt inkább nem is mondom, hogy én a megelőzésben látom a helyzet megoldását, mint az utólagos sajnálkozásban, véres kard hordozgatásban, és "dögöljön meg a köcsög motoros" tudatalatti agymenés terjesztésében.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25815 üzenetére
bp-en is ezt csinálják a supermotosok
közismert a husaberges vagy huskis srác pl.. 24/7 így közlekedik a körúton, az üllőin etc..
neki kéne példát mutatnia, mert valamiért sokan csodálják, pont nem ezt teszi.. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25738 üzenetére
akkor már harcban edzett férfi vagy
sajnos ilyen nálunk is volt még kis koromban, judo edzőtábor.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25746 üzenetére
ne aggodj, en is ezt mondtam neki. altalaban kilat tolem, szoval latja remelem a dolgokat, mert en akkor massal leszek elfoglalva. egyebkent nagyjabol vagja a temat, neki is van jogsija, szoval egy fokkal jobb az 'amator' utasoknal.
-
ALI_G
veterán
válasz
bocs, de odáig most nem megyek el
pedig zsír lehet.
Kasza08: kakucsring.hu
-
Kasza08
őstag
válasz
mi is terveztünk kakucsot
te mit tudsz a tarifákról? -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25709 üzenetére
"Ideológiai krach"
hát ez kurva jó, ezt még nem hallottam, tökéletes
én nem mertem beírni a tyúk identitás zavarát, de kibökte a szemem nekem is... -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25674 üzenetére
Az is sáros. Perecelt vele az első tulaj, emiatt a jobb oldali dekni alatti jeladó kicsit megsérült, ezért eddig minden tizedik (vagy több) másodpercben kihagyott a gyújtás, nem volt igazán feltűnő. Namost, a szerelő miközben kutatta a fordulatesést rájött hogy ezzel (is) gáz van, piszkálgatta, nézegette, na ettől most minden harmadik másodpercben kihagy, de ezt állítólag kedden rendezni, míg én focizok Diósdon.
P.S.: It's a neverending stoooryy....
Zsoltee: Azért gondold meg jól. Bár maximálisan érthetőek az érveid... Ha fejidomos lenne most fájna a szívem hogy nincs rá pénzem.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25672 üzenetére
Nem sok az a három óra sajnos... de ha kedden kapok főtengely-jeladót és normalizálódik legalább a motor járása (a lassú fordulatszámesést még kibírom), akkor egye kutya.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25670 üzenetére
Mennyié mettő meddig?
Ha jutunk valamire GS-ügyben akkor mennék szívesen, csak megint éjszakás leszek aznap...
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25647 üzenetére
Én meg utcán 4-től 7-ig, cibálva 6-tól 9-ig.
Hát igen... szerintem végig fogom zongorázni hármastól ötösig. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #25646 üzenetére
jah elfelejtettem hogy én 8000-15500 ig használom
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25632 üzenetére
aha, nekem meg motorom nincs. Olajra várok jelenleg. 15-19-ig kizárt.
zsoltee: hát az szívás. Ne képzelje magát talmácsinak mert azt is motornak hívják
Azért sajnálom.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #25623 üzenetére
akkor én vagyok az ellentmondás.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25618 üzenetére
Néztem is, hogy a kanyarbejárat előtt felhúzzák a váltókart, aztán néhányan "pötyögtetnek" a kuplungkarral.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25607 üzenetére
enis erre tippelek. mint laikus.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25617 üzenetére
haha, tök jogos
érdekes amúgy, én balra kanyarodni sokkal biztosabban merek, mint jobbra, jobb kezes vagyok.
vizisínél is a jobb lábam van hátul a lécben, ballal egyszerűen nem tudnám megcsinálni, vagy csak jóval bizonytalanabbul. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25612 üzenetére
Most higgyek neked?
->OK.jasser: akkor értettem mégis
Eddig azt hittem amolyan persuadert MZ-s mozdulatát utánozva tolják
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25604 üzenetére
Hát nekem sütött szó szerint, nem tudtam folyamatosan rajta tartani az ujjam, bár a 60 foknál se biztos, hogy tudom (szaunában voltam már 110 fokban, még túlélhető egy darabig
).
Utcai menetemhez képest érzésre pályán sokkal-sokkal forróbb volt. 3-3 tizedet engedtem gumiból. -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25547 üzenetére
Én sem úgy gondoltam hogy ennyiből akarom megjárni, hanem ennyivel kezdem a gyüjtést.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #25542 üzenetére
közben rájöttem,hogy azért csúszott meg kanyarban tökig döntésnél roxi anno,mert nem volt nyomás a gumiban.halála előtti napján úgy szóltak rám,hogy totál lapos a gumi a pirosnál.0.2bar
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #25543 üzenetére
Vegre, akkor mas is van igy. Az enyem csak kettesben.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25527 üzenetére
PH!-s tali Nordschleifen?
Szerintem most kezdjuk el szervezni...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25533 üzenetére
köszi, hasonlóan gondolom én is, jelenleg így gyári beállítással biztonságosabbnak érzem a tankcsapdákon. hungárián a kacsóh pongrác felüljárótól az árpád hídig egyenesen rémálom, ott röpköd így is, szégyen és gyalázat az a szakasz
de már a rakparton se tudok közlekedni, mert azt is lezárták, pedig arra szerettem menni -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25529 üzenetére
Érdekes ez a történet. Nem akarok elítélni senkit, de...
A Balatonring, mint csapat egyértelműen az ő felbukkanásának köszönhető, Asparék gondolom úgy voltak vele hogy a korábbi Talma sikerek alapján már érdemesebb (anyagilag) egy kis országnak csapatot-pilótát csinálni, mint egy n+1-dik spanyol/olasz/japán tehetségnek. Aztán a szezon közepén hirtelen gond lett az addigi viszonnyal, majd a botrány kirobbanását követő napokban már felmerült a Scot, mint lehetőség, aztán tessék...
Nem nagyon tudom elhinni hogy pár hét leforgása alatt sikerült lenyeletni a régi támogatókkal hogy Balatonring over, találni új csapatot egy magasabb kategóriában, új szponzorokat keríteni és a szezon közepén kihajítani a Scot meglévő pilótáját, szponzorostul, anélkül hogy előtte már ezt el ne tervezték volna. Értem én hogy ez business, de kell hozzá gyomor...
-
válasz
Topiccsendőr #25530 üzenetére
Persu. Az örgöd a részletekben alszik.
Persze, hogy jobbak a mai motorok, modernebb anyagok, több tapasztalat, stb.
Csak az a fránya költséghatékonyság... -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25527 üzenetére
Én még ott nem tartok, de majd augusztustól... akkor lesz időm pöcsölni vele. Érdekes lenne a játék után végigmenni rajta.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25530 üzenetére
tényleg, szerinted a futóművem milyen?
a honda tréninges srácok szerint be kéne tekernem, mert nagyon puha és ha betudnám lőni a súlyomhoz, még magabiztosabb lenne -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25496 üzenetére
jó neked, akkor ráadásul kevesen is lesznek.
de nekem akkor meló van -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25494 üzenetére
jaja, kéne rá időt találni.
ha ilyen fos esős lesz hétvégén, én elcaplatnék délelőtt
voltál már? -
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #25436 üzenetére
Hidd el én még kibirtam volna a bőrömben, de nemnagyon lehetett velem együtt tartózkodni egy zárt térben, aminek az asszony hangot is adott és ha ismernéd....
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #25434 üzenetére
Bocsika ez kihagyhatatlan volt.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #25419 üzenetére
Örülnék én annak a jó robogós időnek.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #25419 üzenetére
Ööö... az 80,56 km/h átlagban, ha jól számoltam.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #25421 üzenetére
de legalább mire elkezded a bótot fix ügyfeleid lesznek,
PH!-sok kapnak majd kedvezményt? -
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr #25366 üzenetére
"Szerinted?
"
Az egeret rávíve a linkre, az url-cím (http://www.balsamfir.com/MotoJournal/moto/images/nudes/samuela-aprilia.2006.jpg) alapján kicsit másra számítottam
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #25333 üzenetére
látom már ragadt rád valami
fő az alaposság -
válasz
Topiccsendőr #25372 üzenetére
Te is megkapnád asszem
Körönként fél percet a Kakucson
-
ALI_G
veterán
válasz
top-less-ben is meg lehet csodálni?
-
jasszer
őstag
válasz
Szerelmes lettem.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25359 üzenetére
vajon tud motorozni is, vagy csak kirakatbaba? mindegy, jöhet
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr #25359 üzenetére
-
válasz
Topiccsendőr #25333 üzenetére
Pedig vifferen 3 dugós van. 2 az első fékkörre kötve, 1 meg a CBS-hez. Asszem Goldwingen is ilyen van. Rézpaszta is jó ezek szerint, bár nem is tudom nekem mivel kenték meg a 400ason, de asszem azzal... Mindenesetre reméltem, hogy nem libazsírral fogja megkenni
De ha a dugattyút kinyomkodja, akkor kijön a fékolaj is nem?
Legalábbis cbr-en levette fékpofákat, kinyomkodta a dugattyút, és mivel a belső részük jó volt, a kinti részeket megdörzsölte, kente, és visszanyomta. Ezt eljátszotta a sínnel is.
De amúgy egyet értünkInkább legyünk szívbajosak, mint ne
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #25330 üzenetére
Az nem hasznos?
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25217 üzenetére
Úgy néz ki mi is megyünk hárman. Fél 8ra kint akarok lenni.
2000 R6 generátor állórész tekercset nem tudsz véletlenül..?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25199 üzenetére
miért térnél el a gyári megadott mérettől?
hiszen azt a motort arra és úgy fejlesztették ki, úgy működik homológ egységként ideálisan.
szerintem. -
válasz
Topiccsendőr #25171 üzenetére
... és milyen jól szedi a lábát a 400as mi?
csak a murvát nem csípimod:
jelentem, kész a vas, ready for touring
5.5 / 100 150-160as utazóval -
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #25171 üzenetére
Hát igen, de ahhoz nagyon kell őket pörgetni. Vagy nem?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #25147 üzenetére
várjá má mert sose tudom melyik irányról beszéltek
mivel mind két irányba bejártuk, így nem mind1
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #25167 üzenetére
Ezt úgy értem, aki nem csak azért motorozik, h eljusson vhova, hanem mert szereti, élvezi és akár hobby céllal is gurul vele...
[lAyCsI]: Hát nekem ezért se kéne. 2T-t sztem 125ig érdemes venni, 4T-t meg inkább 400tól.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #25159 üzenetére
hat pontos tipust nem tudtam volna mondani, de tudom, hogy van valamelyiken.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #25153 üzenetére
Most atmerorol vagy szelessegrol beszelunk? En szelessegrol.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #25149 üzenetére
Szerintem Integra hatsoja 16-os, nem? Ezen mondjuk nem mulik, mert az enyem is, es 2.9 van eloirva. Alie 18-as, ha minden igaz.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #25149 üzenetére
nekem az a csoffadt 110-es yamaha agyrém első van és hátul 160as
vagy 170? nemtomna, meg is van:
110/70-zr17
160/60-zr17
specs -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25133 üzenetére
Nem is megyek már vele sehova sem. Most nagyon keresem a számomra megfelelő gumit.
Vagy veszek hátra egy SportAttack-ot, vagy cserélem elsőt hátsót egy RaceAttack Street-re, az elsőt meg vagy meghirdetem, vagy elteszem későbbre, azt tavaly nyáron tettem fel, az még bírná egy ideig mondjuk, egy hátsót nálam simán kiszolgálna. -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25128 üzenetére
Tegnap egy taggal beszélgettünk neki Dunlop D209 volt fent, pályára hátul 1.5, elől 1.9-et mondtak a nagyokosok. Kissé döbbentem le csak, hogy ennyire kevés.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25125 üzenetére
Azt baszhatom, az nagyon sokat ír. 2.9 bar meg hasonlók. Nagyon sokallom!
Mod: ugyan annyit ír 90 kg os terhelésnél is meg maximális terhelésnél is. Ezt én nem vágom. Elől 2.9 hátra 2.5...?
-
R.P.
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #25048 üzenetére
Nem, csak vicceltem.
Szóval dugattyúcserével kapcsolatban tud valaki segíteni? Hol lehet/mennyibe kerül stb.?
Köszi előre is.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #25058 üzenetére
Fél 13 felé érünk oda kb. Remélem nem lesznek sokan...
Futóművet akarok álltani.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #25051 üzenetére
Igen én is hasonlót hallottam a srácról, de egy próbát megér. Majd csak a végén adom oda a lét, aztán addig eldöntöm hogy mennyit
. Ha már egy kicsit is tanulok valamit nekem mármegérte. Ma úgy is lecsekkoljuk kakucsot, kérjél kölcsön és gyere.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #25049 üzenetére
4 pénz + a nyál
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #25005 üzenetére
Értem, köszi az infót, meggyőztél.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #25000 üzenetére
De mindig voltak olyanok,akik hisznek a mesében,és a 6 évig nem használt motorok hibátlanságában.igy ócsón lomot vesznek,majd jön,hogy milyen fos a kawa/H,S...
ha hisz benne,hát tegye, szerencsére nem a te pénzed bánja
este sör?
csak huzlak az ETZvel,R6al kapcsolatban.igen, szekunderes a kicsi.de az is le tudott forogni.enyim legablábbis 1x megcsinálta.szerelő meg aszonta(17éves fejjel elhittem én mindent)vegyek 250eset,az ilyet nem fog csinálni.több se kellettR6:kizártnak tartom,hogy gyárilag annyira elkurjon valamit a japán,de mindenesetre furcsa,hogy mindkét légszűrővel ugyanazt csinálta.
Prof:nekem is volt 250es,amit szerelnem kellett.konkrétan az a baja,az összes belpiacosnak,hogy sok ezer km-el hozzák be őket egymás hegyén hátán(akár görbe vázzal),majd itthon eladják,mint csilli villi. redbarom gépeinek 80%át tilos lenne közútra engedni.az úton sós tengerviz is külön használ neki,majd a hazai tulajok mentalitása kivégzi mindet.50db 600as alatti motort néztem meg,5 éve 700e volt nekem a határ,és akkor mind halott volt.
biztos vagyok benne,hogy a gyárilag japánban gyártott gépek ujonnan remek jószágok,de az anyagminőségnek is van egy határa.és ezt az irdatlan igénybevételt nem birhatják. -
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #25000 üzenetére
Milyen bajai voltak a ZXR 250-ednek?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #24893 üzenetére
az nem csak a 125ösön tud leforogni?hát,igen Tomi, neked ekkora peched
csak viccelek
2. Te R6od ha tökig le van zárva az érbox,akkor is homokos a csonkamugy nem lehet,hogy szar vmelyik rugóstagja az MZdnek hátul?mondjuk nyilván már 3x tökig végignyálaztad.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #24908 üzenetére
Ehh... hja, gondolatban megelőlegeztem neked egy R1-et.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #24891 üzenetére
hejj, nem egyszeru a sztori.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #24893 üzenetére
De az ha lepörgött, hogy raktad vissza
-
jasszer
őstag
válasz
Ne bomolj, végülis van egy R1-ed, az is vmi (
), meg ott a TZ. Momentán bármelyiknek örülnék, nem számolom a napokat, de sztem lassan egy hónapja rohad a szerelőnél a GS.
-
ALI_G
veterán
válasz
ez elég komoly sztori...valami csak nem kóser akkor.
Sikánnál 17 lóerővel powerslidolsz? wowés mi van a kuplunggal? Nem vágom.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #24889 üzenetére
MZ haldoklik? Főtengelyes lett?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #24887 üzenetére
igen? sorry
na már mindegy. Viszont racing motorokhoz tényleg mocskos drága is, írtad, hogy 30k hát annyiért én se vennék soha, de nekem lényegesen olcsóbb volt, meg hosszú távon is olcsóbb, hogy mosható. Mod: Viktor ezt írta anno: [link]na pattanjunk le a témáról már így is túlbeszéltük, júniusban kecsóring, euroring-re mentek valamikor?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #24831 üzenetére
mintha nekem is motult öntöttek volna a fézerbe a szervízben
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #24835 üzenetére
hmm, 3 éves korában ki kell cserélni a folyadékot, majd talán eszembe jut. köszi.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #24831 üzenetére
van ilyen? mit tud?
-
Chieftec
őstag
válasz
Topiccsendőr #24829 üzenetére
Hat atszamolva mindig 80 on tartja, nem megy fel varosban ilyen 100 fokig..
Vmi olyasmit irogattak 1. linken h kornyezetvedelmi marhasagok miatt kapcsol csak olyan keson a venti..Lehet csak vmi marketing duma nemtom.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest