- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #36395 üzenetére
ez valami magyar népbetegség azoknál, akik "csakazértsem" hajlandók megtanulni németül és csípőből rühellik. de tényleg, ilyet csak magyaroknál tapasztaltam eddig, sehol máshol.
pedig ritka érthető, egyszerű nyelv. ráadásul félig néma is vagy nélküle európában, de a világban is. aranyat ér az angol mellett. -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #36377 üzenetére
igen, nekem 600-as lesz majd
ha a god is úgy akarja, akkor szombaton már mocival jövök haza pestről
na kint voltunk faterral, oda 250 km, vissza 250 km 13 perc felvonulásért, kicsit többet vártam azért
Tüzi téged sztem láttalak. piros rucában voltál és sárga tanktáskával? volt még egy másik sárga vfr, 2 ember ült rajta
Gabo sztem téged is láttalak, igaz volt pár fazer, szépek voltakHayabusák is voltak, elég komolyak. Meg voltak valami 3 kerekű jet-ski-re hasonlító cuccok is, érdekesek voltak, nem láttam még ilyeneket, a benzinkútnál megnéztem közelebbről is. ezek valami 2 éltű járművek?
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #36256 üzenetére
az jó sok. hát sportlégszűrőt biztos nem veszek, nekem jó ami benne vagyon eredetileg is
gumi is jó lesz remélem sokáig, már az MZ-men is slick gumi van régótaszerpentinen majdnem meg is haltam
dynojet nemtom mi. eszik azt vagy isszák?
szervizek jó sokban vannak. habár vannak szervizes ismik, remélem engednek az árból
nekem majd kell csomagtartó doboz vagy 3. fazerre lehet oldalra csomagtartót rakni?
kell riasztó is majd, meg tárcsafékzár meg valami bika lánclesz itt költés bőven, de most úgysincs csaj, lesz pénz motorra
-
válasz
Gaboman #35906 üzenetére
Nem feltétlen kell tartani egy pont ilyen 'összetákolt' motortól, ha az jól össze van rakva és bevan lőve..
Én mentem ilyesmivel, szintén 1.1-es GSX-R-volt, nem volt vele 'annyi' gond. (a kora miatti időszakos hidraulika vezetékcserék, karbibeállítások jelentkeztek csak)
Ez az olajkályha blokk amúgy sem egy túldimenzionált valami... (még a régi iskola szerinti nagy köbcenti - nagy lóerő elven)
Nincs sok elektronika benne, a gyári karburátorai is kő egyszerűek, te magad is tudod tisztítani őket, (a légszűrő viszont szigorúan maradjon a gyári mert megbolondul sokszor a sportlégszűrőtől).
Fém fékcsövek, esetleg futócsere, simán belefér, a többi ha gyári nyugodtan jöhet szerintem.
(vázba szoktak belenyúlni, az necces lehet)Még annyit, hogy eléggé mozdony feeling egy ilyen vas, azért 140LE körül teljesít az olajkályha és súlya is van, baromira nem kezdőmotor! (Egy rossz csuklómozdulat, és hamar leizzadsz) Olyan mint egy kilövőszék!
-
Kígyó
senior tag
válasz
Gaboman #35908 üzenetére
Hehe, szöveg jó, de az ilyen gépekkel én úgy vagyok, hogy ezeket saját motorból kell építeni, ha már ronggyá törtek, nem pedig megvenni.. Persze ez csak az én véleményen, ha neked bejön, akkor csak nézesd át egy szerelővel(persze szvsz ő is le akar majd beszélni róla már az odaúton).. Ha jól emlékszem ezek hirdették azt a "balesetmentes" 85-ös gixxert is, ami mint a totalbike-os tesztben kiderült mégsem volt olyan balesetmentes..
Áhh, igen, ők voltak, csak 87-es volt a gép..
[link] -
Kasza08
őstag
válasz
Gaboman #35893 üzenetére
1098 Engem képen is lenyűgözött, hát mikor motor shown rajta ültem, körbe tudtam szimatolni, olyan hihetetlen formás és áramvonalas... felülről olyan mint egy nyíl. Szerintem gyönyörű.
MV Agusta F4 Brutale 1,2. imádom az orgona sípjait.
RS 125 Kár, hogy az RSV nem pont ilyen, csak hasonlítanak.
Még tudnám sorolni. Pl. ami neked volt RXV, az is nagyon gyönyörű, főleg a segge.
Legszebb japánnak Daniel Alves 636-ját tartom, a második a 2003-2005-ös RR-ek.
-
válasz
Gaboman #35721 üzenetére
Lényegében ez egy injektor vezérlő elektronika. Becsapja a gyári ECU-t a rá töltött térkép alapján, és megmondja, hogy mennyi nyálat nyomjon a spricni a szívótorokba. Ez általában több, mint ami gyárilag. Nincs két egyforma blokk, így nincs olyan ECU program, ami ugyanazon típus két blokkjához _teljesen_ jó lenne. Másféleképp kopik be, minimális szelepidők, meg csapágy, meg kispöcsöm tudja még miben különbözhetnek
Magyarán optimalizálják a befecskendezést az adott blokkhoz/szűrőhöz/kipuffhoz, és ez nem gyengén érződik a gázreakcióban, fogyasztásban, meg teljesítményben. Sokkal agilisebb, simábban gyorsuló lesz a gép. Nem tudom a jó szót rá, de mintha olajozottabb lenne a blokk, simábban pörög fel, meg érezni, hogy amikor húzod neki, akkor másképp működik az egész... nekem k.ára tetszik na -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #35691 üzenetére
de igen. cb 1300 a legdragabb, ezert - bar o lenne a legjobb - van az arlista vegen. gsx sem rossz, de a banditokat mar ismerem.
ettol fuggetlenul barmi lehet.
MT01-et is nezegettem, de annyira rezonal a v2 miatt, hogy az mar a turazas rovasara megy (kollegam elmondasa alapjan). mondjuk egy stage3-mal azert johetne.
1.8M korul, par evesben gondolkozom.
-
DigitXT
félisten
válasz
Gaboman #35629 üzenetére
Igen, csak kérdés, hogy pont az a hapsi akarja-e meglovasítani a te géped?
Nem azért kell lezárni, lakatolni, mert úgy "nem lehet" elvinni, de az alkalmi
tolvajt megakadályozod benne. Ha már komolyabban készül, és mondjuk a
ballonkabátja alatt erővágóval mászkál, még mindig beletörhet a bicskája a
a tárcsafékzárba, U-lakatba, komolyabb láncba, így azt a motort fogja vinni,
amin nincsen ilyesmi, vagy pl. egy sodronyzárat még elvág egy mozdulattal.Egyszerűen vannak fokozatai* a védelemnek... Ha nagyon kell valakinek a
cucc, bármi áron meg fogják lovasítani, de nem ilyenek az alkalmi tolvajok.
Azért merem remélni, hogy a "profik" vannak még jelenleg kevesebben...*Nyilván nem hagyod ott a gépet, benne a kulccsal: ugyanúgy nem hagyod
ott kulcs nélkül, de nyitott kormányzárral, aztán jó esetben nem hagyod ott
még lezárt kormányzárral sem, de mindenféle egyéb védelem nélkül, bár ez
már akár életszerű is lehet, amikor mondjuk közvetlenül egy üzlet előtt állsz,
és amíg bent vagy (2 perc), végig látod a mocit (ilyet már csináltam a robival).
Mondjuk egy tárcsafékzárat rápattintani nem nagy kunszt (a lánccal mondjuk
nem annyira szeretek sz*rakodni), szóval ha már kajálni megyek (nem látom
a gépet, hosszabb ideig tart), akkor az is rajta van. (Jó, mondjuk ez nem egy
milliós gép, ott már valszeg jobban aggódnék, s a végső megoldás a Casco.)De ha a "tologatós" bringásból indulok ki, akár egy riasztó is lehet elrettentő.
Nem az fogja megvédeni a gépet, ha vinni akarják, de javítja az esélyeidet. -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #35599 üzenetére
majd törődik vele a szervíz
meg van sok ismi aki ért hozzá, majd ők törődnek vele, én nem értek hozzá, ha hozzányúlok csak rosszabb lesz
nekem fazer kell, már kinéztem, az az amin (talán) elférek, jó nagy darab motor, a többi sztem nem lenne kényelmes, túl nagy vagyok
ami még nagy testű magas motor az a túra endúró, africa twin és társai, de úgysem megyek olyan helyre ahol kell az endúró tulajdonság, ha annyi pénzem lesz hogy afrikába megyek motorozni akkor meg nem lesz probléma még1 mocit venniúgyis vigyáznék amúgy, nem szeretek gyorsan menni, akkor túl hamar odaérek a célhoz, nekem meg nem az a lényeg, hanem maga az út. ha a cél a lényeg akkor autóval megyek
kocsival sem megyek gyorsabban 100-nál, elég az, inkább később érjek oda mint soha....
de még úgysincs pénz, még lehet változik majd a döntésem
tényleg van valami motor riasztó? (esetleg valami vezeték nélküli cucc, hogy nálam is legyen fent a panellakásban valami jelző) itt nem tudom hol tárolni, nincs garázsom, a panel hátsó bejáratánál van egy nagy tároló (bent az épületben, tehát zárt) ami mindig üres, ott fogom tárolni. de félek otthagyni 7végére amikor majd hazamegyek, kéne riasztó. valami karvastagságú lánccal is le fogom zárni, meg féktárcsa zárral is, minden szart veszek rá, nehogy ellopják, szerencsére itt nincsenek cigók
-
Kasza08
őstag
válasz
Gaboman #35601 üzenetére
Jó persze, azt nem mondtam, hogy egyszerűen csak átülök, de könnyebb lesz megszoknom, mint a robogó után az RS-t. Mentem már cimborám K8-as gixerével, meglepően egyszerűen vezethető, kezes, meg sem érezni azt a +20 kg-t az enyém és a'között, csak olyan, mintha 2 power lenne benne és mindenkettő állandóan nyitva lenne
Jó motor nagyon.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #35466 üzenetére
Így igaz, nem akartam beleszólni, de sok múlik az áttéten is.
Egyik frissmotoros kollégám is mondta hogy a banditja 80-nál forog 4000-et 6-ban.
120-nál 6 ezret.
A CBF-em nem ilyen pontos de tudom hogy kevesebbet forog mint a bandi azonos sebességnél 6-ban. Így ha egyszerre gyorsítunk mivel ő magasabb tartományban van valószínűleg előbb eléri a gyorsabb sebességet. Mégha a motor dettóugyanolyan erős/nyomatékos is lenne...Más: Motorolajnak van szavideje? Vagy elöregszik bizonyos idő alatt a flakonban?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Gaboman #35424 üzenetére
Hát nem tudom így látatlanban eldönteni
Mentem CBF600-al és nagyon nyomaték szegény volt, mentem CB1300-al, az pedig túl nehéz (hajó feeling). Igazából ki kéne próbálni a banditokat. GS500F nyomatékban hol van a 600-as bandithoz képest?
Lehet 1 henger miatt mégse rossz? Vagy miért nem ajáljátok?
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #35360 üzenetére
szerintem nem hihetetlen, az rsv4 is ott van gyárilag.
és nézd meg a wsbk-t, a japánok porig alázzák a bmw-t, szóval ez igazából csak elhatározás kérdése, hogy meglépik e vagy sem, hogy 200 lovas gépet építsenek. szerintem a következő generációs gsxr/rr/zxr/r1 gépeik már behozzák a teljesítménybeli lemaradást.
sokkal inkább az a kérdés, hogy ezt az elektronika dolgot, kipörgésgátlót, hogy fogják megoldani, lesznek e pariban a bmw-vel. -
Integra
titán
válasz
Gaboman #35358 üzenetére
fene tudja, horror amit tud így is, el is hiszem róla
és a legjobb ami történhetett a sportmotorok terén, mert a japók végre újra megemberelik magukat és nem a pöcsükkel játszanak, hanem újratervezik az összes literest és akkor már 5 gyilkos gép lesz.
ha lesz lehetőségem, tuti kipróbálom -
válasz
Gaboman #35214 üzenetére
Tegnap boltba voltam és nem volt kit felhívni ,hogy mit vegyek rá
főleg autó buzi ismerőseim vannak....
Vannak a motor tankján hajszál karcok és azt akartam átkenni csak nem tudtam mit vegyek rá...vakszból is van ezer féle... szerintem tutira veszek rá én is tank borítást...Akit felhívtam azt mondta olyat hogy sampon és vaksz egyben még véletlen se vegyek.. végül csak simán lemostam..
HÉT ÁGRA SÜT A NAP 15. KERBE...
-
válasz
Gaboman #35210 üzenetére
(én kb 5 félét nézek meg
) Most úgy néz ki bejön már süt nálunk a nap, este még megyek csocsózni nagyon remélem ,hogy felszárad az út és nem fog esni este.
Tegnap mostam le a motort nem szeretném ha tiszta kosz lenne
Amúgy a "Brigéciol" tök fasza
Ti szoktátok vakszolni a motort?
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #35154 üzenetére
gyakorlatilag eljutottunk oda, hogy ha egy gyártó akarja, akkor bármikor utcára dobja a literes 200 lovas sbk gépet.
a japók is valszeg hamarosan jönnek. muszáj nekik.jó az a bömös nagyon, de jelenleg wsbk-ban eléggé ég..
igazából nagyobb a pr-je mint amit tud.
az aprilia viszont beküzdötte magát előre. és a dukit se felejtsük el. -
Integra
titán
válasz
Gaboman #35047 üzenetére
az a baj veled (szerintem), hogy szerinted az általad fillérekből összevásárolt védő, terepgatya etc szerkó is jobb és jobban véd mint egy minőségi komoly verseny bőrcucc...
ne haragudj, de csak a fejem tudom csóválni ezen.
ezen a bukós dolgon is csak a fejem csóválom, még szerencse hogy van tüv is, nem csak egy teszt, bizony komoly különbségek vannak. nem a két szép szemedért kér az arai pl annyit amennyit. más kérdés, hogy szerinted az semmivel sem jobb mint egy hjc.
most erre mit lehet mondani? semmit, nem is érdemes.
meg nem kéne benyelni egy kis körülnézés nélkül az ilyen cikkeket sem... -
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest