- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
Kasza08 #35150 üzenetére
rendben, köszi mindenkinek a segítséget!
annyi kérdésem lenne még így a végére, gondolom minden cuccot nem fogok tudni itt fehérváron beszerezni, tudnátok ajánlani valamilyen boltot( gondolom pesten) ahol megtudnék venni minden szükséges dolgot
integra: tényleg nemsemmi gép
-
Bling95
őstag
köszönöm mindenki segítségét, lassan összeáll a felszerelés, ugynézem kell majd egy kört tennem pestre mert ezeket sztem fehérváron nem fogom megkapni, akkor ha minden igaz a bukó zf-10 ( már ha kényelmes
) és akkor az általatok linkelt kesztyű és protektor ing marad, már csak akkor térdvédőt kell néznem
szerintetek így megfelel a dolog?
annyira várom már hogy meglegyen az a jogsiszerk: szerintetek az UFO térvédő megfelel?
-
Bling95
őstag
válasz
TayRol #35132 üzenetére
tudsz akkor nekem mondani akkor tipusokat hogy milyen térd , könyök védő illetve milyen kesztyű legyen , ja és gerincmerevítő
beöltözni befogok, elsősorban magam miatt másodsorba meg hát anyukám elég nehezen viseli hogy motorozni akarok , fél is meg amugyse szereti a motorosokat -
Bling95
őstag
válasz
DigitXT #35128 üzenetére
jó akkor az lesz hogy bukó, kesztyű, gerincvédő és protektoros kabát plusz nadrág ( jéézusom ha ebbe nem gyulladok meg nyáron akk semmibe
), viszont akkor tudnátok mondani pár márkát hogy miből melyiket kéne venni és hogy mennyit érdemes ezekre költeni, sisakból a hjc zf-10-et néztem ki de még az sincs megvéve szóval ha tudtok valami jobbat ne tartsátok magatokba
-
Bling95
őstag
szóval akkor sisak, meg kesztyű , és akkor könyök + térdvédő?
szerencsére most anyagi keret az most nem mert ballagásom lesz és ugybeszéltük meg hogy akkor motoros dolgokat kérek ,
ez a protektoros kabát meg nadrág ez hogy működik, végül is bele van építve a térd és könyökvédő?
-
Bling95
őstag
üdv ujra!
Olyan kérdésem lenne még hogy a sisakon kívül szerintetek kell e még valami védőfelszerelés 50 köbös motorhoz. és ha igen akkor mi .
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy sisakból melyik márkák az elfogadhatók , most kezdem a kismotoros tanfolyamot, utána pedig egy sisakot mindenképp venni kell ( anyám lelki nyugalma éérdekében
+ plusz nem áll szándékomban szétloccsantani a fejem ). nemtudom egy "jobb" minőségű sisak milyen árban, én olyan 30 körül gondoltam de ez attól függ hogy ti mit mondtok.
Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest