Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Bling95 #35155 üzenetére
Ahonnan linkeltem a protektoringet, ott a cím is valahol az oldalon, Szentendrei út x, a Filatorigát utáni HÉV-megállótól nem messze. Superzone szintén nagy üzlet sok termékkel, Bécsi út elején, 1-es villamos végállomástól nem messze van. Kelomotor ha nem arrafelé közlekedsz, kicsit kieső helyen, a Hősök teréhez közel, városliget déli sarkától kicsit befelé a város felé, talán István utca. Az előző kettőnél jóval kisebb bolt, de rendesek. Ezeket ismerem, itt jártam már, de még rengeteg motoros bolt van. Ja meg van a Honda karasna is Lehel téren, a csarnokkal átellenesen a váci úton. Stb. Google segít a bajban, meg a címekkel.
-
.mf
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
Bling95 #35135 üzenetére
15 évesen 185 centi
magasabb leszel mint bazki. én 25 vagyok és 194 centi
nekem ilyen kesztyűm van, nem drága és tökéletes: BF Hardwear
német márka, ilyen a kabátom meg a gatyóm istélre nyárra is jó...
gerincvédőm nincs, én is akarok majd venni, nem tudom melyik a jó és olcsó...nemtom, lehet a görkoris gyengusz, nemtom van-e külön motoros térd-könyökvédő...majd a szakik megmondják
-
Djuree
félisten
válasz
Bling95 #35129 üzenetére
ja tényleg még kis szaros vagy, kabátot meg gatyót ne vegyél, kinövöd
vegyél egy jó sisakot, mondjuk a fejed nemtom mennyit fog még nőni, 15 éves vagy, még az is nőni fog sztem
sztem egy sima görkoris térd+könyökvédő elég neked. gerincvédő valóban fontos. amúgy motoron nincs olyan hogy meleg, akármit veszel fel nem fogsz belemelegedni, folyamatosan "hűt" a levegő elég rendesen, kavarog körülötted gyorsan az air, nem lesz meleg hacsak belülről nem fűtöd magad valamivel
kesztyű sem kell olyan komoly cucc, ne verd magad költségekbe ha nem muszáj...
ha tudsz vaterán nézz szét, van sok olcsó meg jó dolog...
-
Picco
addikt
válasz
Bling95 #35129 üzenetére
szerintem ezeket "folosleges" megvenned.
95-os szuletesu lehetsz(nickbol) es marhasokat fog valtozni az alkatod, tehat nadragot es kabatot(amit amugy is ritkan fogsz hordani) szerintem ne vegyel....
gerincvedo tenyleg az egyik legfontosabb...azt dontsd el te hogy fogod e hordani vagy sem....felre ne erts, meg veletlenul sem akarlak lebeszelni a megfelelo vedelemrol, de nem fogod hasznalni es kinovod seperc alatt, ha meg nagyobbat veszel mint a mereted akkor meg folosleges az egesz
-
DigitXT
félisten
válasz
Bling95 #35127 üzenetére
végül is bele van építve a térd és könyökvédő?
Úgy valahogy.Meg ha már kabát, akkor van benne váll védelem is.
Néha szokott gerincvédő is lenni, de az általában nem sokat ér, jobb
egy rendes gerincvédőt venni. Igazából az a második legfontosabb a
sisak után, mert egy lenyúzott könyök, vagy térd még mindig inkább
meggyógyul, mint egy sérült gerinc. -
Djuree
félisten
válasz
Bling95 #35121 üzenetére
én a 125-ös mz-n rövidnadrágban meg pólóban toltam, csak sisakom volt
(túrázásnál farmer, bőrjakó, bakó)
50-esre sztem semmi nem kell sisakon kívül. de ártani nem árt.
igaz én szerencsére egyszer sem estem/baleseteztem, kopp-kopp-kopp, de nem árt a védő cucc azért ha van rá pénzed, később majd nagymotorra legalább nem kell venned
vegyél egy protektoros nadrágot meg kabátot, 30k-ból megvan...használtan még olcsóbb... -
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest